Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1025
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILDI] HyperX Alloy FPS PRO Blue Switch [SATILDI]
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Ekipman Türü : #Klavye
P
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
Merhabalar,

Yaklaşık bir senedir kullandığım ve gayet de memnun olduğum klavyemi, tuş seslerinden eşimin rahatsız olması nedeniyle satiyorum.
HyperX Alloy Origins Core (HyperX Red Switch) mekanik klavye satın aldım ve bu klavyeyi kutusuna kaldırdım.

Faturasını bulamadım, taşınma sırasında kaybettim sanırım, ancak kutusu mevcut, Türkiye'den alınma ürün.
W,E,D tuş takımı üzerindeki deforme haricinde görünüşünde veya işlevinde hiçbir sorunu yok, çift basma veya led sorunu hiç yaşamadım. Kablosu da tertemiz, kablo giriş portunda hiçbir bozulma yok.

Takas yalnızca wireless mouse ile kabul edebilirim, Logitech Lightspeed Hero Sensor mouselar ile takas yapabilirim üstü nakit verilecektir.

Malum pandemi sebebiyle Ankara içi elden vermek tercihimdir, kargo firmaları bu aralar ürün kabul etmiyor veya çok geç gönderiyor. Temizlemiştim klavyeyi ama isteyen olursa dezenfekte ederim.

FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prologuen -- 14 Ağustos 2020; 14:39:47 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.