Merhaba Arkadaşlar elinde Garanti, Finansbank, HSBC, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası Sanal Posları Olan yada entegrasyonu hakkında bilgisi olaran biri varsa yardımını veya yardımlarını bekleyiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sanal pos başvurusu yaptıktan sonra sana maille tüm dillerdeki örneklerini gönderiyorlar göndermedilerse, sanal posu aldığın bankadaki yönetim panelinde kesin örnekleri anlattıkları bir yer vardır. Ben sadece 4 banka ile çalıştım şimdiye kadar. Bonus, finans, akbank ve world bunlardan world dışındakiler aynı worldun yapısı daha farklı. Ne öğrenmek istiyorsun?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.