1. sayfa
quote:Orijinalden alıntı: Nordex Bu harddiskten yer alıp ram e takviye etme işini düşünüyorum.Ne tür yararı ve zararı vardır ?
quote:Orijinalden alıntı: montajci quote:Orijinalden alıntı: Nordex Bu harddiskten yer alıp ram e takviye etme işini düşünüyorum.Ne tür yararı ve zararı vardır ? eğer sisteminde yeterli seviyede ram yoksa bunu yapmanı öneririm. Örnekle açıklamak gerekirse; Sisteminde 3gb ram var. Yaptığın işlemler 2gb gerektiriyor. Sistem 1,6gb(yaklaşık) gibi miktarını ramden kalan miktarını sanal bellekten kullanacak. buda sisteminde yavaşlamalara sebep olacak. ram sanal bellekten daha hızlıdır. harddiskin ssd bile olsa. Ha ama 1 gb ram varsa sanal bellek oluştur. Çünkü mutlaka 1gb geçer kullanılması gereken ram.
quote:Orijinalden alıntı: Nordex quote:Orijinalden alıntı: montajci quote:Orijinalden alıntı: Nordex Bu harddiskten yer alıp ram e takviye etme işini düşünüyorum.Ne tür yararı ve zararı vardır ? eğer sisteminde yeterli seviyede ram yoksa bunu yapmanı öneririm. Örnekle açıklamak gerekirse; Sisteminde 3gb ram var. Yaptığın işlemler 2gb gerektiriyor. Sistem 1,6gb(yaklaşık) gibi miktarını ramden kalan miktarını sanal bellekten kullanacak. buda sisteminde yavaşlamalara sebep olacak. ram sanal bellekten daha hızlıdır. harddiskin ssd bile olsa. Ha ama 1 gb ram varsa sanal bellek oluştur. Çünkü mutlaka 1gb geçer kullanılması gereken ram. Peki ne kadar arttırayım ? D ' den mi C ' den mi ?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Nordex
eğer sisteminde yeterli seviyede ram yoksa bunu yapmanı öneririm.
Örnekle açıklamak gerekirse;
Sisteminde 3gb ram var. Yaptığın işlemler 2gb gerektiriyor.
Sistem 1,6gb(yaklaşık) gibi miktarını ramden kalan miktarını sanal bellekten kullanacak. buda sisteminde yavaşlamalara sebep olacak.
ram sanal bellekten daha hızlıdır. harddiskin ssd bile olsa.
Ha ama 1 gb ram varsa sanal bellek oluştur. Çünkü mutlaka 1gb geçer kullanılması gereken ram.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Peki ne kadar arttırayım ? D ' den mi C ' den mi ?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
C den arttır fiziksel belleğinin 2,5 katı olsun max değeri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >