değişiklik var mı? 2014 model tvim ile smartwiev bağlantısı kuramıyorum.tvyi hiç görmüyor bile. Bilgisayara lan kabloyla bağlanıyorum tvye wireless ile, ilgisi olabilir mi?
Mart ayında Asus gaming monitor aldım, bilseydim böyle tv geçeceğini elime, Samsung alırdım mirror screen kullanırdım yapacak bir şey yok bir yolunu bulucaz, sağol cevap için.
Merhaba arkadaşlar, ben de yarım saattir Samsung Smart View uygulamasını çalıştırmaya çalışıyordum ancak başaramadım, bunun yerine yine Samsung'un PC Share Manager programını kullanarak, PC'den TV'ye video aktarımı problemini çok kolay bir şekilde çözdüm, umarım sizlerin de işine yarar.
Smartview yüklü iphone ile samsung tv ye bağlanamıyorum ama işin ilginç yanı aynı ağdaki kendi televizyonumu görmüyor ama binadaki 3 tane samsung tv yi görüyor şaşırdım kaldım. Ayrıca altarnatif imediashare gibi programlarda tv yi görmüyor modem arayüzünde ki bazı ayarlardan olabilir mi???
bugün yeni aldığım samsung nu7400 tv kurulumu yapıldı. hemen diğer odadaki pc'den dosya paylaşımı yapmak için samsung smart view indirdim ama bir saattir bağlantı kuramadım. ne bela programmış ya durduruldu hatası verioyr ya da tv'yi görmüyor. Bundan önce lg smart share ile hiç sorunsuz pc'ye indirdiğim filmler klasörünü kolaylıkla tv'den açabiliyordum. pişman oldum ziira çözümü de yok gibi. herkes program kötü diyor, yabancı sitelerde 2017 sonrası tvleri görmediği sıklıkla dile getiriliyor
Ben de dün 7 serisi samsung tv için iphoneuma smartview indirdim ama aynı kablosuz ağa bağlı olmamıza rağmen civardaki 2 samsung tv yi görüyor benimkini görmüyor, samsung teknik destek de sorunu çözemedi, acaba tv de benim bulamdığım bir ayar mı var?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @fotografya