Kablosuz önermem. Kopma sorunu çok oluyor uyarayım. Birde fiyatları buna yakin hatta daha pahali olabilir. Bunda istediğin usb flash kart bağla kullan her yerde.
anladım tv box almak mantıklı öneriniz var mı ? nova ya da wzone arasındayım 4k tv box ? bir de s20fe yi android15 rom atsak performans ısınma batarya olarak iyileşme görür müyüz ? yoksa sadece güncellemiş mi oluruz ?
Selamlar. Aylık güncelleme o, Şahsi görüşüm bilerek yavaşlatmaya başladılar telefonu, bu telefon asla yavaşlamaz biliyorum çünkü. Artık samsung gözden çıkardı bu teli. ufs 3.1 olan bir tel kusura bakmayın ama ittinsene yavaşlamaz kolay kolay.
Size uyarı, ayarlar- uygulamalar girin safety diye bir kaç gerzek uygulama var , hemen silin onları. Tel nazıl kendine geliyor kendiniz görün.
orjinal rom android 13 s20fe ile next pro4k android box a görüntü aktarmak istiyorum ancak bu salak smartview uygulaması sadece resim aktarıyor video olsun telefonun ekranı olsun aktarmıyor bunun nasıl çözbiliriz program ayar vs ne var ? aslında genel samsung sorunu bu ?
Telefonumdan çok memnunum, batarya süresi dışında. Sırf batarya derdi yüzünden canavar gibi çalışan telefonu değiştirmek istemiyorum. Batarya tecrübesi olan var mıdır, ne önerirsiniz?
ben başka markada bu bataryayı denedim. 1 sene güzel gidiyor sonrasında 1 sene de performans yavaş yavaş düşerek gidiyor. 2-3 defa değiştirip total 7 sene kullandım telefonu deji sayesinde.
Merhabalar, uzun süredir aldığım tüm şarj kabloları 3 5 ay sonra yavaş şarj uyarısı veriyordu. bugün mcdodo 67w adaptör ve mcdodo watt gösteren 100w lik kablosundan aldım. Bildiğim kadarıyla bu telefon 25w şarjı destekliyor. Bu yeni şarj kablosu ve adaptörü taktığımda, kablonun göstergesi 6 7 w gösterdi. Hızlı şarj özelliğini açtım o zaman da 15 16 gösterdi. 25 watt da şarj etmesi gerekmezmiydi ? kablo ve adaptörü boşuna mı aldım ? (şarj 20 30 lardayken takınca 25 oluyor 40 50 ye gelince 9 10 oluyor bazen 15 sürekli değişiyor doluluk oranına göre) herhalde baştan sonra 25w verilmiyor.
Bu arada nedense telefonun ekranını açınca bazen hemen kendine gelmiyor. bazen tıkladığım şeylere sanki ekrana tıklamamış gibi tepkisiz kalıyor, sonra düzeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covajj -- 20 Temmuz 2025; 20:47:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @crashris