selam arkadaşlar, Samsung E250 telefonum var eski ama idare ediyoruz. usb kablosu ile PC Studio bağlantısı kurmak istiyorum fakat bağlantı kuramıyor. usb kabloda sorun yok telefondan usb'yi depo birimi olarak seçtiğimde sorunsuz dosya transferi yapıyorum fakat PC Studio ile bağlanamıyorum. samsungun sitesindeki usb driverı da kurdum sonuç aynı. connect dediğimde öylece duruyor altta da bağlanmadı yazıyor E250 ile usb'den PC Studio kullananlar yardım edebilir mi acep?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Samsung E250 telefonum var eski ama idare ediyoruz. usb kablosu ile PC Studio bağlantısı kurmak istiyorum fakat bağlantı kuramıyor. usb kabloda sorun yok telefondan usb'yi depo birimi olarak seçtiğimde sorunsuz dosya transferi yapıyorum fakat PC Studio ile bağlanamıyorum. samsungun sitesindeki usb driverı da kurdum sonuç aynı. connect dediğimde öylece duruyor altta da bağlanmadı yazıyor
E250 ile usb'den PC Studio kullananlar yardım edebilir mi acep?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.