Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
357
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Z Fold 6'nın yeni görüntüleri sızdırıldı: İşte beklenenler
A
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Z Fold 6'nın yeni görüntüleri sızdırıldı: İşte beklenenler
Samsung, önümüzdeki Temmuz ayında düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliği için hazırlıklarını sürdürüyor. Öyle ki bu etkinlikte, Galaxy Z Fold 6&Flip 6, yeni Galaxy Tab ve Galaxy Watch 7 serisi dahil olmak üzere yeni duyurularda bulunacak. Şimdi bunlar arasından Galaxy Z Fold 6 modelinin tasarımına ilişkin bazı bilgiler ortaya çıktı. 



Samsung Galaxy Z Fold 6 netleşmeye başladı



Yukarıda da belirttiğimiz gibi Temmuz ayındaki gelişmeler arasından en dikkat çeken isim kuşkusuz Galaxy Z Fold 6 olacak. Asya pazarından gelen son bilgiler ise, iki yeni gelişmeye işaret ediyor. Bunlardan ilki, daha kalın bir ultra ince cam (UTG) ile kırışıklığın önlenmesi. Bu doğrultuda 30 mikron camdan 50 mikrona geçiş yapılacak ve bu da dayanıklılığın artacağı anlamına geliyor.



Ayrıca Bkz.Samsung, OLED'in yerini alacak dünyanın ilk QD-LED ekranını tanıttı



Ayrıca son raporlar, yenilenen kamera tasarımına ek olarak telefonun önemli ölçüde daha ince ve daha hafif olacağı yönünde. Üstelik bu tasarıma ait bazı görüntülerde paylaşıldı. Bunlara baktığımızda kamera sensörlerinin artık dokulu bir tasarıma ve küçük metal halkalarla çevrelendiğini görüyoruz. 



Samsung Galaxy Z Fold 6'nın yeni görüntüleri sızdırıldı: İşte beklenenler
Galaxy Z Fold 6 hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınılı. Ancak detaya inecek olursak, Snapdragon 8 Gen 4 veya Exynos 2500 platformlarına ek olarak 50 MP f/1.8 1/1.56" ISOCELL GN3 birincil, 10 MP f2.4 1/3.94" OIS 3x zoom telefoto ve 12 MP f/2.2 1/3.06" ultra geniş kameraya sahip olması bekleniyor. 



Ayrıca Bkz.Samsung, OLED'in yerini alacak dünyanın ilk QD-LED ekranını tanıttı



Ön yüzünde ise, 4 MP, f/1.8 ekran altı ve 10MP selfie sensörleri eşlik edecek. Ayrıca bu yılki etkinlikte, Z Fold 6 Ultra isimli sürpriz bir modelle daha karşılaşabiliriz.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_galaxy_z_fold6_will_have_a_smaller_crease_photo_teases_new_camera_island_design-news-62963.php

 Haberi Portalda Gör

X
4 hafta
Binbaşı

1 adet sızan görüntüye neden görüntüleri dediniz?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
4 hafta
Yüzbaşı

Çift katlı telefonlar açılınca kare ekran olduğu sürece popüler olamaz.

A4 kağıdı katlıyorsun. A5 oluyor. Uzunluk genişlik yine aynı. Telefona uyarla bunu. 1.41 oran var arada.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 hafta
Çavuş

Vay be koskoca samsung huawei xiaomi oppo vivo vs vs mühendisleri düşünemedi bunu hemen seni işe alsınlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Elefue
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.