Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 3 misafir
169
Cevap
8670
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu] (4. sayfa)
H
9 ay
Yarbay

Yeni özelliklerle birlikte Galaxy Z Flip5 güzel bir telefon olmuş. Satın alınabilir



H
9 ay
Yüzbaşı

Ön kamera biraz fiyasko geldi bana



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
9 ay
Yarbay

Ekran katlandığında arka iki kamera ön kamera gibi kullanılabildiği için Galaxy Z Flip 5, piyasadaki en iyi ön kameralı telefonlardan birisi. Ön ekran büyüdüğü için kendinizi daha büyük bir ekranda daha rahat görebiliyorsunuz. Ekrana gizlenmiş ön kamerayı beğenirsiniz veya beğenmezsiniz kişisel zevk meselesi ama görüntülü görüşme uygulamaları haricinde hep arka kamerayı kullanacaksınız muhtemelen. O yüzden ön kamerayı kullanacak kişilerin, hele ki telefonla vlog vs. çekecek kişilerin bu telefonu ilk tercihleri arasına yazması gerek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 ay
Yüzbaşı

Hala cihaza alışma sürecindeyim dediğiniz doğru arka kamerayı kullanmaya başladım selfie olarak güzel görüntüler aldım ama ön kameradan pek hoşnut olamadım hocam.
Genel olarak tavsiye edebileceğim çok farklı ve kullanışlı yer kaplamayan bir telefon



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ters İntegral
T
9 ay
Teğmen

Galaxy Z Flip tarz açısından çok farklı ve çok güzel bir telefon. Benzerini başkasında göremezsiniz. Farklılık isteyenler, telefonum küçük olsun diyenler için biçilmiş kaftan. Telefonu gören herkesin ilgisini çekiyor.



K
9 ay
Çavuş

Galaxy Z Flip 5'i canlı görüp de hayran olmamak mümkün değil ya. Koreliler bu işi iyi biliyor. Çok tatlı bir telefon olmuş. Elimdeki telefonu satıp geçiş yapmayı düşünüyorum. İlk samsung telefonum olacak. Samsung Online Mağaza'da 4.000 TL hediye çeki kampanyası var. Onunla da Galaxy Watch 6 Classic siparişi vereceğim. İkisi bir arada güzel birliktelik olacak 😄



H
9 ay
Yüzbaşı

Kullanıcılar bilgi paylaşımı yaparak bu grubu canlandırabiliriz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
9 ay
Teğmen

Galaxy Z Flip 5 deneyimlerim hakkında değerlendirmede bulunayım.


Telefonun katlanabilir yapısı ve tasarımı mükemmel. Herhangi bir kusur görmüyorum. Katlama izi, ilk modellere kıyasla çok azalmış durumda. Detaylı bakıp takılmadığınız sürece kat izi belli olmuyor. Öndeki ekran için çok fazla özelleştirme seçeneği getirilmiş. Tasarımını değiştirerek telefonunuza her gün yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ön ekranda bildirimlerin tamamı görüntüleniyor. Mesajlara cevap yazılabiliyor. Müzik değiştirmek, videoyu kontrol etmek çok daha kullanışlı. Kamera açıkken kendinizi büyük ekranda görerek çekim yapmak güzel oluyor.


Telefon çok hızlı ve akıcı çalışıyor. İlk günden beri herhangi bir tekleme, kasılma, tıkanma falan olmadı. Uygulamalar çok hızlı çalışıyor. Samsung’un arayüzünü sevdiim. Her şey kullanışlı ve sezgisel. Başka markadan geçiş yaptım ama alışmam kolay oldu. SmartThings sayesinde evdeki cihazları telefonun ön kapağındaki widget'tan ve arayüzdeki diğer yerlerden kolaylıkla kontrol edebiliyorum. Bu büyük kazanım oldu.


Kamerasını sevdim. Gündüz çekimlerinde zaten çok iyi olacağını tahmin etmiştim ama gece çekimlerinde de epey başarılı çıktı. Nightography özelliğinin katkısı oluyor.

Telefonu katladığımda küçücük oluyor ve cebimde sanki araba anahtarı gibi küçük bir şey taşıyormuşum rahatlığında oluyor. Küçük ekrandan halledebileceklerimi küçük ekrandan hallediyorum. İnternette gezinirken veya bir şey izleyeceğim zaman ekranı açarak büyük ekranın keyfini çıkarıyorum.

Otobüste, işte, akradaş ortamında vs. telefonu gören herkesin çok hoşuna gidiyor. Çoğu kişi ilk kez katlanabilir ekranlı telefon görmüş oluyor. Şaşırıyorlar. Beğeniyorlar. Tarz açısından farklılık isteyen herkese öneririm.



H
9 ay
Yüzbaşı

Ekran süreniz nasıl



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 ay
Teğmen

Galaxy Z Flip 5 ile 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum hocam. Oyun oynamadan gündelik kullanımda sunduğu süre böyle





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark1508 -- 27 Ağustos 2023; 20:7:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hudo0707
D
9 ay
Teğmen

Galaxy Z Flip 5 alacan arkadaşların şu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Telefondaki kullanışlı özellikleri anlatıyor ve önemli özellikleri nasıl açacağınızı anlatıyor. İlk kez kullanacak kişilerin bu ayarlara göz atmasında fayda var.


https://www.youtube.com/watch?v=FNn-KJwUrFA





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark1508 -- 27 Ağustos 2023; 19:22:43 >

H
9 ay
Yüzbaşı

Ekran açık süresi ne kadar hocam



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dark1508
H
9 ay
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
9 ay
Teğmen

Aynen şimdi dediğiniz ayara baktım. Paylaştığınız resimdeki gibi benim de ekran açık kalma süresi bende de 5 saat civarında oluyor. Oyun oynayınca 4 buçuk saat civarında oluyor.



L
9 ay
Yüzbaşı

Galaxy Z Fold 5'in lansmanını izlerken ön ekranın büyüdüğünü görünce lansman sonrasında hemen sipariş vermiştim. Geldiği günden beri kullanıyorum. İyi ki almışım diyorum. Son yılların en güzel telefonu. Kapaktaki büyüyen ekran sayesinde artık çok daha kullanışlı



K
9 ay
Çavuş

Galaxy Z Flip 5, tüm özelliklerini düşündüğüm zaman son yılların en inovatif telefonu oldu. Artık kapaktaki ekran çok daha kullanışlı hale geldi ve yeni işlemcisi ile hem güçlü hem de ekran süresi gelişti. Tasarım, fonksiyonellik, taşınabilirlik, modernlik, performans, kamera vs. her konuda çok üstün bir telefon. En sevdiğim yanıysa gelecekten gelen bir tasarımı sahip olması



G
9 ay
Yarbay

flip 4 ve 3 için 5.1.1 güncellemesi de tamamlandı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
9 ay
Yarbay

Ah keske flip 5 de batarya konusunda ciddi bir iyilesme olsaydi. O zaman compact telefonlarin ustadi olurdu ama bu haliyle hala batarya yonu eksik. Light mode suz 1 gunu kurtarmak 5-5.5 ekran suresi ile biraz zor olacaktir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 ay
Er

Galaxy Z Flip 3'ten Galaxy Z Flip 5'e geçiş yaptım. İlk elime aldığım an ağırlıktaki hafifleme belirgin şekilde hissediliyor. Kameradaki geliştirme çok iyi olmuş. 50 MP kamera çok hoşuma gitti. Artık çok daha kaliteli fotoğraflar çekebileceğim. En çok sevdiğim yenilik ise öndeki ekranın büyümesi oldu. Ayrıca pil kapasitesi aynı kalmış ama işlemci daha tasarruflu olduğu için kullanım sürem arttı. İyi oldu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mese -- 29 Ağustos 2023; 1:7:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.