Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Sport sızdırıldı
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Samsung’un ay sonunda Galaxy S10 serisi ile birlikte tanıtacağı Galaxy Sport adındaki yeni akıllı saati detaylanmaya başladı. Sızdırılan yeni görsel saatin tasarımı ile ilgili bilgi sahibi olmamızı sağladı.


 


Galaxy Sport özellikleri


 


Son dönemde yaptığı akıllı saat satışları ile pazarda yükselişe geçen Samsung, beğenilen Galaxy Watch modelinin hemen arkasından Galaxy Sport adında yeni bir akıllı saat daha piyasaya sürecek. Tasarım açısından Galaxy Sport önemli bir değişiklik ile geliyor.


 


Ayrıca Bkz.Hamas’ın aldığı Bitcoin bağışlarını İsrailli girişim ortaya çıkardı

Adından da anlaşılacağı üzere daha çok spor kullanım için tasarlanan Galaxy Sport, firmanın ikonik dairesel kontrolcüsünden vazgeçmiş gibi görünüyor. Bunun yerine kontroller dokunmatik ekrandan ve kenardaki tuşlardan sağlanacak. Bununla birlikte yeni tasarım kenar kısımları biraz daha darbeye açık hale getirmiş.


 


Diğer taraftan iki kenar tuşun biraz daha kısa ve geniş olduğu görülüyor. Kauçuk kayış ile birlikte Galaxy Sport muhtemelen Gear Sport ile benzer bir seviyeden yani 300$ seviyesinden piyasaya çıkabilir.


 


Akıllı saat ile ilgili teknik detaylar şimdilik bilinmiyor ancak Pulse kod adından gelişmiş bir nabız ölçer sensörüne sahip olacağı ve su altında kullanıma uygun olacağı tahmin ediliyor.


 

 Haberi Portalda Gör

K
5 yıl
Yüzbaşı

Sızılan teknolojiler süzülen kullanıcılar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

Telefon parasına satmasalar alınabilecek teknoloji. Şarjı 1 hafta gitmeyen, telefona bakmaktan üşenip ufacık ekrandan bildirimlere bakacak varsa alabilir. 300 dolara poco f1 falan alınıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

Bezel olayini birakmasi cok yerinde bir karar olmus, s3 ile 2 yil gecti bezeli sadece ilk aldigimda denemek icin kullandim sonra daha da kullandigimi hatirlamiyorum.




F
5 yıl
Yarbay

tipi güzel duruyor da 1-2 gün batarya sresi olan saat de ne bileyim bana aşırı saçma geliyor. şarj edilecek şeylerin sayısı çok arttı. laptop, telefon, tablet, kulaklık, hoparlör, saat. bana eziyet gibi gelirdi hergün şarj etmek. şuan amazfit bip kullanıyorum 2 ay gidiyor şarjı. batarya %10 altına düşünce uyarı veriyor. o zaman bile 4-5 gün kullanıyorum. bip almasam gider yuvarlak versiyonunu alırdım. onun da şarjı 10 gün gidiyor.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.