Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1017
Cevap
181334
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (3. sayfa)
L
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

quote:

Orijinalden alıntı: leventalpsal

HTC One X'de dikkatlerden kaçan önemli bir sıkıntı var:

http://www.mobile-review.com/articles/2012/birulki-172-en.shtml#5

Telefon arka plandaki uygulamaları sürekli kapatıyor, dolayısıyla multitasking çok daha kötü. Bir önceki uygulamaya geri dönmek istediğinizde program yeniden açılır şekilde yükleniyor ve internetle ilgili bir uygulamaysa içeriğin yeniden yüklenmesi gerekiyor.

Umarım güncellemelerle düzeltilir / düzeltilmiştir.

+1

oyun oynarken her seferinde yeniden başlıyor yada webde gezinirken başka birşeyle ilgilenmek gerektiğinde tekrar yüklüyor.. s3 te bu durum nasıl?

9-14 arası uygulama aç banamısın demiyor Daha fazlasını açınca önceki uygulamalar yavaştan kapanıyor.

O zaman galaxy s3 ile takaslık htc one x vardır

Ben de ne OneX var ne de S3. Bendeki telefon SGS i9000, 512 MB rami var. Bunun üzerinden çok net bir örnek vereyim. DarkyRom eskiden iyiydi, sonraki versiyonları gittikçe ağırlaştı. CyanogenMod ile arasında siyahla beyaz gibi fark var. Neyse, Telefonda DarkyRom yüklüyken (touchwiz arayüz ve Samsung'un sunduğu bütün özellikler çalışır vaziyette) örneğin Opera'yı açtım bir iki sekmede birşeylere bakıyorum, nette geziyorum, arka planda da müzik çalar çalışıyor. Bu arada telefon geldi, telefondaki birisini numarasını istedi, telefonu kapatıp rehberden bakıp sms attım. Operaya dönünce hooop komple gitmiş. Açık olan sekmeler yeniden açılıyor ama bir yere login olduysan browser kapanıp geri açıldığı için oturum kapanmış oluyor, yeniden login olman gerekiyor. CyanogenMod'da bunun olması için browser'ı arkaya attıktan sonra komple ağır bir oyunu filan çalıştırmam veya 10 farklı uygulama açmam gerekir. Darky'de o kadar kötü ki sanki işletim sistemi 500MB'a ihtiyaç duyuyor, diğer tüm programlar geri kalan 12 MB'la çalışmak zorundaymış gibi CyanogenMod bu konuda çok daha iyi, ram'i çok daha iyi kullanıyor.

Sonuçta telefon aynı telefon, ram miktarı aynı ama yazılım vezir de ediyor rezil de.

One X ve SGS3'e geri dönersek ikisi de 1 GB ram'e sahip olmasına rağmen ya SGS3 bu rami çok daha iyi yönetiyor ya da One X'i arayüzü yazılımsal olarak ram'de çok yer tutuyor ve diğer uygulamalara pek birşey kalmıyor. Belki yazılım güncellemesi ile düzeltir HTC ama bu haliyle sadece bu dezavantaj OneX'in tüm avantajlarını silip süpürüyor ve 10-0 yenik yapıyor benim gözümde...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

quote:

Orijinalden alıntı: leventalpsal

HTC One X'de dikkatlerden kaçan önemli bir sıkıntı var:

http://www.mobile-review.com/articles/2012/birulki-172-en.shtml#5

Telefon arka plandaki uygulamaları sürekli kapatıyor, dolayısıyla multitasking çok daha kötü. Bir önceki uygulamaya geri dönmek istediğinizde program yeniden açılır şekilde yükleniyor ve internetle ilgili bir uygulamaysa içeriğin yeniden yüklenmesi gerekiyor.

Umarım güncellemelerle düzeltilir / düzeltilmiştir.

+1

oyun oynarken her seferinde yeniden başlıyor yada webde gezinirken başka birşeyle ilgilenmek gerektiğinde tekrar yüklüyor.. s3 te bu durum nasıl?

Ayarlarda geliştirici seçeneklerinde arka planda çalışan uygullama sınırı var onu 0 yaparsanız hiç uygulama çalışmaz oraya bir göz atın derim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
12 yıl
Yarbay

s3 aşırı ısıdan erimiş samsung durumu fark edip inceleme başlatmış!
http://news.softpedia.com/news/Galaxy-S-III-Is-too-Hot-It-Even-Melts-Down-276803.shtml

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 21 Haziran 2012; 19:11:06 >

F
12 yıl
Yarbay

R
12 yıl
Binbaşı

http://hizliresimyukle.com/showpic-264138/isolated_incident_or_manufacturing_defect_one_galaxy_siii_caught_fire_and_melted.jpg

yukarda ki fotoda s3 ün şarzdayken büyük ihtimalle fazla ısınma telefonun alt tarafı yanmış.. malzeme pek ısınmaya dayanıklı değil heralde ..halbuki polikarbon 250 dereceye dayanıklıdır demekki fazla polikarbon kullanılmamış
malzemede !!

artık verilen cevaplar da edep üslup adap kalmamıştır..insanlığımızdan utanmak gerekir..



G
12 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Ben bu incelemeyi arkadaşların dediği gibi çok fazla subjektif bulmadım. Fakat S3ün hakkının yendiği ve ONE Xin abartıldığı bazı noktalar var. Mesela: Tasarım konusunda ONE Xin kamera pozisyonu ve duruşu tamamen riskli. Keza telefonun arka yüzü beyazken, ön yüzü siyah ve renk konusunda güzel bir istikrar yok. Yani telefon ne beyaz ne de siyah. Bu, ben dahil çoğu kullanıcının hoşuna gitmedi. Dolayısıyla bunlar tasarım puanından düşülmeliydi. Ayrıca malzeme kalitesi konusunda da yapılan yorumlarda S3ün hakkı verilmemiş. Ben telefonun arka kapağını en az 10-15 kere sert bir şekilde büktüm. Sadece son denememde kapağın verniğinde küçük bir iz oldu. O iz de dediğim gibi kapağın veya boyanın değil, verniğindi. Bu da telafi edilebilecek bir şey. Çünkü: Samsungun arka kapağı çıkarılabilir ve uygun fiyata yenisi alınabiliyor. Ya Apple holiganları ne yapsın ? Adamlar en ufak hasarda tonla para bayılıyorlar :/ Son olarak da yapılan incelemede One Xin birden fazla güncelleme alırken, S3ün almadığı gözler önüne pek serilmemiş. S3 çok yeni bir telefon ve ilk güncellemesini dün - bugün sunulan paketlerle alıyor. Umarım buna benzer bir incelemeyi S3ün güncellemelerinden sonra da yaparsınız. Özet ile, bana göre şu an piyasada alınabilecek 3 telefon var. Galaxy S3, HTC One S ve Galaxy S2. İyi forumlar dilerim.

Dostum zaten one x in tamamen siyah şeçeneği de var ve ekranin bulunduğu panel de zaten beyaz olsaydı inan o telefon satmazdı.(siyah renk seçeneği:http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-x/productDetails.aspx?productId=telcephtconex&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCONEX-S)
Ve s3 ün hakkı yenmemiş aksine skor dengelensin diye gps gücü diye bir kategori eklenmiş. Tasarım konusunda one x gerçekten puanı bileğinin hakkıyla alıyor. Galaxy note kullandım 4 ay. Ondan once 1 sene desire hd kullanmıştım. Desire hd yerden yere vuruldu tık yok, note cebimden alırken düşünce köşesi çöktü. Ve desire hd lensi de çıkıntılıydı ama hiç çizilmedi. One x ve galaxy s3 ü de defalarca kurcaladım. One x hakkını veren bir duruş sergiliyordu ama s3 note dan çok da farklı malzemeyle yapılmış hissi vermedi. Ayrıca samsungun gorilla glass kullandığına inanmıyorum çünkü galaxy note un ekranı en ufak şeyden deli gibi çiziliyordu. Ve ics guncellemesi de yaparken hatalar aldığım için samsungdan artık nefret ediyorum. 2 haftadır babamın eski iphone 4 ünü kullanıyorum ve iphone'un performansi tatmin etmediği için kısmetse en yakın zamanda htc one x e geçeceğim.
Saygılar...




G
12 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

quote:

Orijinalden alıntı: cherkesomer
quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080 Zeka ürünü bu olsa gerek. Güncelleme rezaleti derken alamadığından yazdım komik insan. HTC yalnızca one x üzerine kurulu sanırım, ufak beynin öyle algılıyor yada. Buradaki insanlar neden bu videoyu izliyor çoğu karar vermek için. Çoğumuz da telefon almadan önce kullanıcı yorumlarına bakarız. En basitinden gir facebook htc türkiye sayfasına. Oku bakalım yorumları. Hala dioki milletin yazdıklarıyla konuşma. Senin yazdıklarınlamı konuşcam, adamlar kullanmış sorunlarını yazmışlar. Bu neden senin zoruna gidiyor anlamıyorum. Burada da güzel bi atasözü var sana uygun zoruna gidenin ..... diye devam eden anlamışsındır. Ayrıca sorun her telefonda olabilir bunu kabullenmemek neyin çabası. S3 sorunsuz demiyorum bende zaten. Hatta 2 gündür kullanıyorum ama wifi ve çekim gücü Evomdan daha zayıf şu anda. Ayrıca artık sen şu çok bilmiş tavrından vazgeç, ben uzun süredir akıllı telefonların içerisindeyim. Bilmediğim şeyler hakkında yorum yapmam merak etme. Bence sen bilmediğin kişiler hakkında konuşma fazla. Neyse sana daha fazla cevap vermeyeceğim, Fanboy lara ne kadar laf anlatsan anlamazlar.
arkadaş harbiden bu cevabı görmediğim için geç verdim cevabını.. zahmet olacak sana ama internetten bi ara ich güncellemesini ençok modeline yollayacak firma hangisi.. belli çok bilgili bir insansın aşmışsın kendini.. fan boylukmuşda bilmemneymişde sen körsen suç benimmi arkadaş.. ne diyorum bilmiyorsan sus adam sansınlar diyorum hala güncelleme gelmiyor diyor ya.. samsung kaç modeline güncelleme yolladı yollayacak_? htc kaç modeline yolladı yollayacak bi aç google amcayıda bir sor! sen bilmiyorsan bilen vardır.. uzun zamandır akıllı telefon piyasasındaymış arkadaş.. kaç yıldır olduğunu söyle sen_? android yokken htc gene ile girdim bende akıllı telefon piyasasına ve custom rom kurabilen sayılı insanlardanımdır o cihaza..!! sizin gibi nokia yı telefon sananlar doluyken piyasada akıllı telefon kullanıyordum ben.. htc ye güncelleme gelmiyormuş..
Arkadaşım samsung Htc gibi 20 model bi anda çıkarmıyor. Htc benzer donanım özelliklerinde 40 tane model çıkarıyor. E birine verip birine ics vermezse zaten tam komik duruma düşer. Ayrıca o savunduğun htc sense 4 ü evo ya ve htc ye donanım yetersizliği bahanesiyle vermezken, yeni çıkan 512 ram li one v sense 4 lü geliyor. Bu arada guya sene başında gelcekti ics temmuza sarkmış. Bakalım temmuzda verecek mi oda şüpheli. Ben yeterince okuyup araştırırım arkadaş körü körüne marka fanlığı yapmam. O yüzden bana boşa Htc i anlatma. Tebrik mi edelim seni şimdi o kadar çok yıldır akıllı telefon kullanıyosun diye. 20 yıl daha kullansan ne olcak. Ben 2 yılda piri olurum androidin başkası alır 20 yılda bişey anlamaz sadece telefon özelliklerini kullanır. Ayrıca zoruna gidiyosa tartışmaya girmeyeceksin, tek yaptığın hakaret ederek cevap vermek. Ben artık senin seviyesizliğinde cevaplar vermeyeceğim hatta bu son msj ım bi daha cevap ta vermiyecem. İlk mesajdan dediğim gibi Sana One x ile mutluluklar. Ancak S3 kullanmayan gerçek hazzı duyamaz

Kardeş bu mesajını görünce dayanamadım. Samsungun galaxy note ics güncellemesi martta gelecek denmişti haziranda geldi! Ve haksızsınız evo 3d ye güncelleme geliyor. Hatta taa 2010 da çıkan desire hd ye bile ics geliyor. Alın kanıt:http://www.androidbilgileri.com/htc-android-4-0a-guncellenecek-cihazlari-icin-guncelleme-takvimi-yayinladi.html#more-888




Z
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

heriki telefon da bende yok ve almayacagim.
Ama birkac Samsung HTCkadar telefon cikarmiyor demis,
alinti yapmama gerek yok, son iki sayfada rahatca gorebilirsiniz.
Gulsem mi aglasam mi bilemedim.
Halihazirda Samsung tarafindan tanitilan 4 farkli S3 var ve biri de yolda.
Baska yoruma gerek var mi ?

Yok öyle birşey o haberlerin asparagas olduğu ortaya çıktı. Bakın amerikada köşeli s3 çıkacak dediler ama oval yani turkiyede satilanla aynısı çıktı. Mesut çevik üçüncü sınıf yabancı sitelerden alıntı yapıp buraya ana haber yaparsa millette arastirmadan inanir. Kore versiyonun da asparagas olduğu ortaya çıktı. Sadece lte olan yerlerde s4 işlemcili çıktı. Lakin exynos daha iyi işlemci ve üstelik amerikalılar'dan bir ay önce cihazı kullanmaya başladık. Ayrıca ram arttırmanın aslında bir maliyeti yok bence zararı var çünkü ram arttıkça daha fazla uygulama açık olacak buda işlemciye daha fazla yük bindirme ve pilsen daha çok yeme demektir. Lte daha fazla rem yediğinde n usa de ram artmistir ama bence trde satılan sgs 3 lerin daha uzun pili gidecektir. Hem bence daha güçlü işlemciler ve 3000 lik piller monte edilince rem arttirilmali suan 2gb rem pili hem çabuk bitirir hemde daha fazla uygulama acilacagindan işlemci çok ısınır. Buyuzden usa de daha az ısınan işlemci tercih edildi. Sonuç olarak exynos işlemcili modellerde bir gb 'dan fazla remli model çıkacağı tamamen yalan ciksa zaten verim alınmaz cihaz piser

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_i535-4799.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_i747-4803.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_t999-4804.php

gsmarena'ya asparagas site diyorsan, sana diyecek biseyim yok.

Bunlar sadece Amerika icin halihazirda resmi duyurulari yapilmis olanlar.
T-mobile ile At&t'nin cihazlari ayi ama Verizon icin uretilen S3'un ebatlari farkli.
Ustelik her 3 cihaz da cift cekirdek Snapdragon islemcili. Dahasi 2 GB ram.
yani turkiye'dekinden tamamen farkli bir islemci barindiriyor.
Kore ve Japonya versiyonlarinin dogru olup olmadigini ise zaman gosterecek.

LTE icin S4 islemcili, ram arttirmanin maliyeti yok gibi soylemler havada kalan soylemler.
sonucta urun farklilastirilarak farkli pazarlarda satiliyor.
Ustelik ram artirmanin faydasi yok zarari var diyen karsilastigim ilk kisisin. Tebrikler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

heriki telefon da bende yok ve almayacagim.
Ama birkac Samsung HTCkadar telefon cikarmiyor demis,
alinti yapmama gerek yok, son iki sayfada rahatca gorebilirsiniz.
Gulsem mi aglasam mi bilemedim.
Halihazirda Samsung tarafindan tanitilan 4 farkli S3 var ve biri de yolda.
Baska yoruma gerek var mi ?

Yok öyle birşey o haberlerin asparagas olduğu ortaya çıktı. Bakın amerikada köşeli s3 çıkacak dediler ama oval yani turkiyede satilanla aynısı çıktı. Mesut çevik üçüncü sınıf yabancı sitelerden alıntı yapıp buraya ana haber yaparsa millette arastirmadan inanir. Kore versiyonun da asparagas olduğu ortaya çıktı. Sadece lte olan yerlerde s4 işlemcili çıktı. Lakin exynos daha iyi işlemci ve üstelik amerikalılar'dan bir ay önce cihazı kullanmaya başladık. Ayrıca ram arttırmanın aslında bir maliyeti yok bence zararı var çünkü ram arttıkça daha fazla uygulama açık olacak buda işlemciye daha fazla yük bindirme ve pilsen daha çok yeme demektir. Lte daha fazla rem yediğinde n usa de ram artmistir ama bence trde satılan sgs 3 lerin daha uzun pili gidecektir. Hem bence daha güçlü işlemciler ve 3000 lik piller monte edilince rem arttirilmali suan 2gb rem pili hem çabuk bitirir hemde daha fazla uygulama acilacagindan işlemci çok ısınır. Buyuzden usa de daha az ısınan işlemci tercih edildi. Sonuç olarak exynos işlemcili modellerde bir gb 'dan fazla remli model çıkacağı tamamen yalan ciksa zaten verim alınmaz cihaz piser

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_i535-4799.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_i747-4803.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_t999-4804.php

gsmarena'ya asparagas site diyorsan, sana diyecek biseyim yok.

Bunlar sadece Amerika icin halihazirda resmi duyurulari yapilmis olanlar.
T-mobile ile At&t'nin cihazlari ayi ama Verizon icin uretilen S3'un ebatlari farkli.
Ustelik her 3 cihaz da cift cekirdek Snapdragon islemcili. Dahasi 2 GB ram.
yani turkiye'dekinden tamamen farkli bir islemci barindiriyor.
Kore ve Japonya versiyonlarinin dogru olup olmadigini ise zaman gosterecek.

LTE icin S4 islemcili, ram arttirmanin maliyeti yok gibi soylemler havada kalan soylemler.
sonucta urun farklilastirilarak farkli pazarlarda satiliyor.
Ustelik ram artirmanin faydasi yok zarari var diyen karsilastigim ilk kisisin. Tebrikler.


Komiksin hemde çok komik. Bunların şekil olarak ne farkı var trde satilandan. Model isimleride renk farklılık larından kaynaklı. S4 işlemcili çıkacağı lte li yerlerde ta ne zamandır biliniyordu. Bu cihaz trde ciksa bizde çıkan ise usa de ciksa, nasıl trde dört cekirdekli çıkmaz diye aglardiniz . Yukardada dediğim gibi exynos işlemciye 2gb rem olmaz verim alınmaz. Çok ısınır ve çok pil tüketir. At ve t mobile konusuna gelince amerikayı yeniden keşfediyor gibisin bu markalar bunu zaten herzaman yapiyorlardi tel firmalarına



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79
Usb host özelliği var one xte

USB host son tüm cihazlarda var. Şu an kullandığım S2'de de var.
USB host var demekle iş bitmiyor. Düzgün çalışıyor mu?
Bir tane usb hub'a aynı anda klavye, fare, usb flash bellek bağla bak bakalım hepsini doğru düzgün görüyor mu.http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0
DSLR controller destekliyor muhttps://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller https://www.youtube.com/watch?v=lnxvFYza6Y4
Programın yazarı açık açık belirtmiş "HTC devices usually do *not* work !"

dh'deki kullanıcı profilinin bilgi düzeyinin nasıl yerlerde gezdiğini daha önce gördüğüm için epeydir yorum yazmıyordum bu tarz konulara. HTC fanboyu bir arkadaş bu konuyu gösterdi hava atmak için, dayanamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
12 yıl
Yüzbaşı

Millet şu 5. çekirdek olayını arabalardaki overdrive vitesi gibi birşey sanıyor herhalde

1'den fazla çekirdeği olan hemen hemen bütün sistemlerde işletim sistemi yük durumuna göre çekirdekleri açar ve kapatır.
Bu ayarlar kernel tarafından sağlanır
Linux'ta buna dynamic hotplugging denir.
Yük durumuna göre cpu frekanslarını kontrol eden mekanizmaya governor denir.
Dual-core smartphone'lar zamanında governor'lar tek işlemcili sisteme göreydi. 2. çekirdeğin açılıp kapanmasını hotplug sistemi kontrol ediyordu
Samsung S3 ile 4 çekirdekli işlemciyi çıkarınca 4 çekirdeği ihtiyaca göre açıp kapatan, frekansını ayarlayabilen pegasusQ governor'ı da ekledi.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24233103&postcount=3
Ve yanlış duymadınız bunu ilk yapan Samsung'tur.
Hiçbir markanın fanatiği değilim, ancak Samsung yapıyor kardeşim yiğidi öldür hakkını yeme.

Beni bırakın, bu işlerin içinde olan birçok developer samsung S2/S3 kullanıyor. Siyah kernelin yazarı Gökhan Moral bile S2'den sonra S3 satın aldı. Şimdi bu adamlar bu işi bilmiyor, dh'deki sms, facebook gençliği mi biliyor ?

Sadece şekil şemal karşılaştırmayla yapılmış cihaz incelemeleri ile birşeyler öğrenemezsiniz. Gidin daha teknik yerlerden okuyun öğrenin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 26 Haziran 2012; 20:21:23 >

O
12 yıl
Çavuş

Arkadaşlar hiç bir şekilde fanboyluk yapmıyorum bunu öncelikle belirteyim ama bu video inceleme hiç bir teknik değer taşımıyor bunu da belirteyim. İncelemeler belirli alanlarda gözle yapılmaz. Tamam tasarım ve arayüz görünümü gibi şeyler gözle yapılır ancak bunlar öznel şeylerdir. Performans, ses kalitesi hatta malzeme kalitesi gibi şeyler ise teknik incelemedir. Gözle, duyumla vb. şeylerle zaten objektif olamaz. Bakın gerçek bir inceleme böyle olur:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759.php

Her ne kadar tepki çekeceğini bilsem de bu linki verdim çünkü adamlar olabildiğince objektif ve teknik verilere dayalı bir inceleme yapmış. Taraf tutmadan, yapılan yorumlar sonucu etkilemeden bir inceleme... Ve oldukça da başarılı. Bir de şunu ekleyeyim GSMArena gördüğüm en tarafsız inceleme sitesi.

@ZZ Rat arkadaşım, bütün firmalar Amerika'ya özel -TT-Mobile, Verizon, AT&T vs.- versiyonlar üretiyor. Amerika'da satış usulü bu. HTC One X de Amerika'da HTC One XL şeklinde çıkmıştı.

Kısaca burada tartışmalara girmenin, bir birinize hakaret etmenin anlamı yok. Neyi severseniz onu alırsınız. Sonuçta parayı kazanan siz değil firmalar.
Son söz olarak kendi görüşümü dile getireyim; eğer Samsung almayı planlıyorsanız SIII alın. Eğer HTC düşünüyorsanız One S'e bakın derim ki, One S bir-iki benchmark testinde SIII'ü, bir çok benchmark testinde ise One X'i geçiyor. Ben SIII aldım memnunum bana yetiyor.

Yine de inceleme için teşekkürler, sonuçta bunda da bir emek var.

İyi günler dilerim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion7 -- 26 Haziran 2012; 20:33:24 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Orion7

Arkadaşlar hiç bir şekilde fanboyluk yapmıyorum bunu öncelikle belirteyim ama bu video inceleme hiç bir teknik değer taşımıyor bunu da belirteyim. İncelemeler belirli alanlarda gözle yapılmaz. Tamam tasarım ve arayüz görünümü gibi şeyler gözle yapılır ancak bunlar öznel şeylerdir. Performans, ses kalitesi hatta malzeme kalitesi gibi şeyler ise teknik incelemedir. Gözle, duyumla vb. şeylerle zaten objektif olamaz. Bakın gerçek bir inceleme böyle olur:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759.php

Her ne kadar tepki çekeceğini bilsem de bu linki verdim çünkü adamlar olabildiğince objektif ve teknik verilere dayalı bir inceleme yapmış. Taraf tutmadan, yapılan yorumlar sonucu etkilemeden bir inceleme... Ve oldukça da başarılı. Bir de şunu ekleyeyim GSMArena gördüğüm en tarafsız inceleme sitesi.

@ZZ Rat arkadaşım, bütün firmalar Amerika'ya özel -TT-Mobile, Verizon, AT&T vs.- versiyonlar üretiyor. Amerika'da satış usulü bu. HTC One X de Amerika'da HTC One XL şeklinde çıkmıştı.

Kısaca burada tartışmalara girmenin, bir birinize hakaret etmenin anlamı yok. Neyi severseniz onu alırsınız. Sonuçta parayı kazanan siz değil firmalar.
Son söz olarak kendi görüşümü dile getireyim; eğer Samsung almayı planlıyorsanız SIII alın. Eğer HTC düşünüyorsanız One S'e bakın derim ki, One S bir-iki benchmark testinde SIII'ü, bir çok benchmark testinde ise One X'i geçiyor. Ben SIII aldım memnunum bana yetiyor.

Yine de inceleme için teşekkürler, sonuçta bunda da bir emek var.

İyi günler dilerim.

Gsmarena yıllardır samsung yanlısıdır ve htc yi pekte sevmediği iyi bilinir misal şuan review ana sayfaya girin samsung un 10 incelemesine karşın htc nin sadece 4 incelemesi var ki htc samsunga göre daha fazla model piyasaya sürer!teknik verileride manipüle etmek hiç zor değil 50 site incelesin her biri bir diğerinden farklı sonuç çıkartır emin olun. o sebeple görüp, duyup, dokunduğunuza itimad edin bu çok daha mantıklı olur!



R
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Orion7

Arkadaşlar hiç bir şekilde fanboyluk yapmıyorum bunu öncelikle belirteyim ama bu video inceleme hiç bir teknik değer taşımıyor bunu da belirteyim. İncelemeler belirli alanlarda gözle yapılmaz. Tamam tasarım ve arayüz görünümü gibi şeyler gözle yapılır ancak bunlar öznel şeylerdir. Performans, ses kalitesi hatta malzeme kalitesi gibi şeyler ise teknik incelemedir. Gözle, duyumla vb. şeylerle zaten objektif olamaz. Bakın gerçek bir inceleme böyle olur:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759.php

Her ne kadar tepki çekeceğini bilsem de bu linki verdim çünkü adamlar olabildiğince objektif ve teknik verilere dayalı bir inceleme yapmış. Taraf tutmadan, yapılan yorumlar sonucu etkilemeden bir inceleme... Ve oldukça da başarılı. Bir de şunu ekleyeyim GSMArena gördüğüm en tarafsız inceleme sitesi.

@ZZ Rat arkadaşım, bütün firmalar Amerika'ya özel -TT-Mobile, Verizon, AT&T vs.- versiyonlar üretiyor. Amerika'da satış usulü bu. HTC One X de Amerika'da HTC One XL şeklinde çıkmıştı.

Kısaca burada tartışmalara girmenin, bir birinize hakaret etmenin anlamı yok. Neyi severseniz onu alırsınız. Sonuçta parayı kazanan siz değil firmalar.
Son söz olarak kendi görüşümü dile getireyim; eğer Samsung almayı planlıyorsanız SIII alın. Eğer HTC düşünüyorsanız One S'e bakın derim ki, One S bir-iki benchmark testinde SIII'ü, bir çok benchmark testinde ise One X'i geçiyor. Ben SIII aldım memnunum bana yetiyor.

Yine de inceleme için teşekkürler, sonuçta bunda da bir emek var.

İyi günler dilerim.

Arkadaşim sen tercihini s3 ten yana kullanmissin hayırlı uğurlu olsun.ama one s alın demek yanlış olmuş.Sadece bir iki testte one x yazılım eksiği güncelleme eksiği ve uyumsuzluklari olmasına rağmen iyi sonuç alıyorsa neden one s yönlendiriyorsan çoook geçerli bir sebep olması lazım ki one x ile one s arasında dağlar var.benchmarklara bakarak bu hizliymis bunu alalım demek büyük yanılgıdır.Android yazılım bilgisi olan bilir...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 26 Haziran 2012; 22:22:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Bir cihazın değiştirilebilir pili ve SD kart yuvası olmayacak, ondan sonra sen gideceksin bu cihazı bunlara sahip olan bir cihaz ile karşılaştıracaksın ve bakın bu daha hafif diyeceksin
One X baştan kaybediyor sırf bu iki şeyden dolayı. S3'te alırım bir tane yedek pil şarj eder istediğim yerde değiştiririm. One X te böyle bir şansınız yok.
Bence HTC One X ile S3'ten daha çok apple kullanıcılarını hedeflemiş. iPhone 4S ile karşılaştırılmalı.
Tamam samsung görsel konularda HTC kadar başarılı olmayabilir ama bu yaptıkları cihaz kötü demek değildir.
Bundan 6 ay sonra 64gb microsd kartlar iyice ucuzlayınca bir tane alacağım. One X'te nereye takacağım onu? Nasıl kullanacağım?
Diyelimki aynı kartı çıkardım fotoğraf makineme taktım birkaç fotoğraf ve video çektim. One X'te nasıl görüntüleyeceğim? Bir tane bilgisayar mı arayacağım dosyaları transfer etmek için?
S3 te çok başarılı bir USB host desteği var videolarını izleyin, ayrıca ExFAT dosya sistemini destekliyor!
Amoled teknolojisi bilmeyenlere ninni gibi gelebilir ancak bilenler ne kadar ileri bir teknoloji olduğunu ve samsung'un imkansızı başardığını bilirler.
Amoled hakkında atıp tutanların daha amoled'in ne olduğu hakkında zerre kadar bilgileri yoktur.
Günümüz LCD(IPS, Retina vs) panellerinden birkaç nesil ilerde bir teknolojidir, bu yüzden hala hiçbir firma rakip birşeyler üretemedi!



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tXhcHv1Sv7o bu videoda gerekli özellik ve açıklama mevcuttur.....


Bu mesaja 2 cevap geldi.
0
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tXhcHv1Sv7o bu videoda gerekli özellik ve açıklama mevcuttur.....

Anlat bakalım
Videonun ne amaçlı hazırlandığını,
Neyi göstermek için hazırlandığını,
Bu özelliklerin HTC'nin orjinal One X yazılımı ile mi, yoksa EternityProject isimli bir geliştirici gurubunun geliştirdiği kernelin sayesinde mi cihazın yapabildiğini söyle bakalım


Emin videonun tek kelimesini bile anlamadın, sadece video başlığında "HTC One X USB Host Mode" yazısını gördün ve hah şimdi bu sana kapak olacak dedin, paylaştın ?

Edit: SensatiOX zaten gerekli cevabı vermiş, geç kalmışım :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 27 Haziran 2012; 16:12:02 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tXhcHv1Sv7o bu videoda gerekli özellik ve açıklama mevcuttur.....

Anlat bakalım
Videonun ne amaçlı hazırlandığını,
Neyi göstermek için hazırlandığını,
Bu özelliklerin HTC'nin orjinal One X yazılımı ile mi, yoksa EternityProject isimli bir geliştirici gurubunun geliştirdiği kernelin sayesinde mi cihazın yapabildiğini söyle bakalım


Emin videonun tek kelimesini bile anlamadın, sadece video başlığında "HTC One X USB Host Mode" yazısını gördün ve hah şimdi bu sana kapak olacak dedin, paylaştın ?

Edit: SensatiOX zaten gerekli cevabı vermiş, geç kalmışım :)

Cihaz donanım destegi sunmazsa sen istediğin kadar kernellerle yırtın dur olmayan özelliği aktif edemezsin sen sonuca realiteye bakacaksın donanımda usb host var mı yok mu?yok diyorsan sana iyi bir gözlükçü şart!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tXhcHv1Sv7o bu videoda gerekli özellik ve açıklama mevcuttur.....

Anlat bakalım
Videonun ne amaçlı hazırlandığını,
Neyi göstermek için hazırlandığını,
Bu özelliklerin HTC'nin orjinal One X yazılımı ile mi, yoksa EternityProject isimli bir geliştirici gurubunun geliştirdiği kernelin sayesinde mi cihazın yapabildiğini söyle bakalım


Emin videonun tek kelimesini bile anlamadın, sadece video başlığında "HTC One X USB Host Mode" yazısını gördün ve hah şimdi bu sana kapak olacak dedin, paylaştın ?

Edit: SensatiOX zaten gerekli cevabı vermiş, geç kalmışım :)

Cihaz donanım destegi sunmazsa sen istediğin kadar kernellerle yırtın dur olmayan özelliği aktif edemezsin sen sonuca realiteye bakacaksın donanımda usb host var mı yok mu?yok diyorsan sana iyi bir gözlükçü şart!!

Bütün orta-üst seviye android cihazlarda az çok USB Host özelliği vardır.Bunun telefonun donanımla ne alakası var.Zaten yeterince güçül bu cihazlar. Şaka gibi yorumlardan biri daha... Galaxy S3 ,atrix 4g ve motorola Xoom şuan için en iyileri dahda sayabiliriz.ONE X bu katagoriye giremez ama.Güncelleme ile çözebilirler. Dahili vericek bana bu özelliği..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SensatiOX -- 27 Haziran 2012; 17:05:41 >

R
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tXhcHv1Sv7o bu videoda gerekli özellik ve açıklama mevcuttur.....

Anlat bakalım
Videonun ne amaçlı hazırlandığını,
Neyi göstermek için hazırlandığını,
Bu özelliklerin HTC'nin orjinal One X yazılımı ile mi, yoksa EternityProject isimli bir geliştirici gurubunun geliştirdiği kernelin sayesinde mi cihazın yapabildiğini söyle bakalım


Emin videonun tek kelimesini bile anlamadın, sadece video başlığında "HTC One X USB Host Mode" yazısını gördün ve hah şimdi bu sana kapak olacak dedin, paylaştın ?

Edit: SensatiOX zaten gerekli cevabı vermiş, geç kalmışım :)

Yani daha hiç bir şey söylemiyorum sana durduk yere tartışma.çıkarmak için tahrik edici kelimeler kullaniyorsun ben bilgilen diye video linkini koydum android dünyasında yapilamaz olamaz diye bir şey yok her şey olur yapılır ben sana orijinalinde var dedimmi hayır sonuç yapiliyormu yapılıyor kapakla işim yok sen bilgilen yeter ben o zaman sana rahmen mutlu olurum arkadaşım....



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Orion7

Arkadaşlar hiç bir şekilde fanboyluk yapmıyorum bunu öncelikle belirteyim ama bu video inceleme hiç bir teknik değer taşımıyor bunu da belirteyim. İncelemeler belirli alanlarda gözle yapılmaz. Tamam tasarım ve arayüz görünümü gibi şeyler gözle yapılır ancak bunlar öznel şeylerdir. Performans, ses kalitesi hatta malzeme kalitesi gibi şeyler ise teknik incelemedir. Gözle, duyumla vb. şeylerle zaten objektif olamaz. Bakın gerçek bir inceleme böyle olur:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759.php

Her ne kadar tepki çekeceğini bilsem de bu linki verdim çünkü adamlar olabildiğince objektif ve teknik verilere dayalı bir inceleme yapmış. Taraf tutmadan, yapılan yorumlar sonucu etkilemeden bir inceleme... Ve oldukça da başarılı. Bir de şunu ekleyeyim GSMArena gördüğüm en tarafsız inceleme sitesi.

@ZZ Rat arkadaşım, bütün firmalar Amerika'ya özel -TT-Mobile, Verizon, AT&T vs.- versiyonlar üretiyor. Amerika'da satış usulü bu. HTC One X de Amerika'da HTC One XL şeklinde çıkmıştı.

Kısaca burada tartışmalara girmenin, bir birinize hakaret etmenin anlamı yok. Neyi severseniz onu alırsınız. Sonuçta parayı kazanan siz değil firmalar.
Son söz olarak kendi görüşümü dile getireyim; eğer Samsung almayı planlıyorsanız SIII alın. Eğer HTC düşünüyorsanız One S'e bakın derim ki, One S bir-iki benchmark testinde SIII'ü, bir çok benchmark testinde ise One X'i geçiyor. Ben SIII aldım memnunum bana yetiyor.

Yine de inceleme için teşekkürler, sonuçta bunda da bir emek var.

İyi günler dilerim.

aynen katılıyorum kardeşim.