Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19360
Cevap
371105
Tıklama
17
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (10. sayfa)
V
6 yıl
Yüzbaşı

Ekran koruyucu için tavsiyesi olacak birileri var mı acaba? Spingen in şu ürününün Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. O zamana kadar ekranı çizilmelere karşı koruyacak bir ürün almayı düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Binbaşı

Bu nasıl bir fiyat düşüşüdür böyle ilginç kupon puan vs. 5700e gelir birde kulalık kampanyasına katılımda bitmedi daha almak isteyenler kaçırmasın Samsung Galaxy Note 9 128 GB Cep Telefonu 6.270,00 TL yerine 5.869,00 TL

https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-note-9-128-gb-cep-telefonu-P278580814



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
V
6 yıl
Yüzbaşı

Bu ürün Whitestone Dome güzel gibi ama sadece amazonda var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @silversmith
G
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977

ben birebir vatan computer de cihazı takıp inceledim kılıfı.öncesinde de sayısız kullanıcı videolarına bakmıştım. bir miktar kalınlık yaratıyor ama malzeme kalitesi ve görüntüdeki şıklık ile telefona premium hava katıyor..bir çok fonksiyonuda kapağı açmadan kullanma imkanı veriyor..mesela bildirimler birebir ekrana yansıyor ve işaretine tıkladığınız zaman kapağı açar açmaz o bildirim gelen uygulama açılıyor.aramaların cevaplanması yada reddedilmesi,müzik çalar uygulamasının kontrolü gibi birtakım fonksiyonlar kılıfın kapağını açmadan da kontrol edilebiliyor. aramalarada kapağı açmadan kullanım imkanı verdiği içinde telefon ekranının kirlenmesi engelleniyor. özellikle benim telefonumun rengi olan siyah rengi gerçekten çok göz alıcı. stand olarak kullanıp telefonu film izlerken youtube da birşeylere göz atarken büyük rahatlık yaşarsınız. ancak bence hepsinden de önemlisi gerçekten de iyi koruyor cihazı... hepsiburada da 70 lira daha ucuz samsung siteden ben oradan sipariş verdim..kendi sitesinde 369 tl hepsi burada da 299 tl..perşembeye elimde olacak .6500 tlverdiğimiz cihaza ucuz uyumsuz kalitesiz kılıflar kulanmamak lazım bence...
https://shop.samsung.com/tr/samsung-galaxy-note9-2

buradaki kılıfların hepsi için geçerli sanırım. %25 indirim var. dediğiniz kılıf 369 TL ise 275 TL ye gelmiş olur kargo ücreti yok. peşin fiyatına 6 taksşt muhtemelen.

Almak için daha önceleride yazmıştım bir kez daha hatırlatayım.
444 77 11arayıp 0 ile satışa bağlanın ve CENGİZ Bey'i isteyin ( ben 4447711 den 7 ye basıp başka konu hakkında konuşurken beni özel bir indirim için aratacaklarını söylediler sonra arandım Cengiz Bey sağolsun ilgili ve bilgili biri)

bürokrasi olup uzamasın diye 0 tuşlayıp direkt siz mH değilde size özel satış birimine aktarılıyorsunuz. Note9 kılıflarında indirim varmış %25 demeniz kafi. ( Note8 içinde indirim var ama satıştemsilcileri vasıtasıyla değilde direkt imndirim imiş)

Hepsiburdadan iptal edip sipariş verebilirsiniz yada kargoya verildiyse artık hayırlı olsun demek düşer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977

Bugün bu bahsettiğiniz şey ıle ilgili olarak aradım samsung müşteri hizmetlerini özellikle sordum eğer varsa alacağım dedim ancak öyle bir şey yok bilgisi verildi. Zaten dediğiniz gibi bir şey olsa sitede neden yer almasın yada neden ürünü almak isteyen ınsan varken bu indirim uygulanmasin değilmi
Konuyu benden başkalarıda gündeme getirdi. Telefon konuşması sırasında size özel tanımlı Note9 larda kılıflara özel %25 indirim tanımlı diyorlar, siz ilgilenirim derseniz SİZİ ARATIYORLAR, bihaber olan MH leri örneği herkonuda çoktur SAMSUNG ONLİNE sitesinde. Yanındaki elemanın ne dediğinmden haberi yoktur. Bende ısrarla sordurttum yanımda höparlör/diafon ile konuştu arkadaş, hayır yok mok dedi, ısrar etirince bekletti sonra sizi arayacaklar dedi. Salaklık ise biz o görüşmedeyken önceki sorunu çözmeye çalışırken 2 kez samsung MH telefonundan arandık. Sonra bi yarım saat kadar sonra CENGİZ Bey dediğim sahış ile bizzat konuştuk.

Ben size tekrar nasıl ulalabiliriz dediğimde bana aynen online ara, 7 ye basma , direkt O tuşla Cengiz Beyi iste dedi.

@BRAVEHEARTH1977 belki kişiye özeldir diye düşünebilirsiniz ama hadi diyelim ki bana özel idi, arkadaşımı arattım aynen o da indirimi kaptı. Belki sadece onlinemağazadan alışveriş yapanlara veya sadece note9 alanlara özeldir. Aklınızı bulandırmak illa şurdan alın zaten demem, babamın oğlu değil, hissem ortaklığım bir menfaatim yok, alenen siteden duyurmamalırın sebebini sorgulamadım malum millete 500 TL çek dediler, ben ve bazılarımıza 750 TL lık çek hakkı tanıdılar.

Herneyse zaten çok amanaman fark yok 275 TL bile bana pahalı. ZizoBolt alırım full korumalı
https://www.zizowireless.com/samsung-galaxy-note9-case-bolt-series burda 40 USD
https://www.amazon.com/Zizo-Compatible-Military-Tempered-Protector/dp/B07G9W93FG/ burada 19 USD kendisi ZİZO olarak satıyor , ben kargo parasıda vermemek için birine rica edeceğim yuırtdışındayken alıver gelince getirisin diye, aynı şekilde note9 için DOMEGLASS camkorumada isteyeceğim. Bu 2 ürünü note8 birkaç arkadaş ile kullandık gayet beğendik.

Birde dün kadıköy de telefonculara note9 için kılıf varmı diye sorduğumda birkısmı uzaydan gelmiş gibi baktılar note9 mu !, olanlar ise çinde 2 USD olan adi şeffa kılıfa 25-45 TL fiyat çektiler. Bir telafoncuda 10 TL idi oda Note9 kılıfı olduğunu bilmiyordu ben parmak izi yerinden farkettim. Niyetim şimdilik orjinal rengi kapayan alalade bir şeffak kılıf almak. AliExpress ile başım belada sanırım fazla iade şikayet yaptım diye hesabım devamlı askıda, yeni hesap açtım onuda mimledirler. Neyse hayırlı forumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BRAVEHEARTH1977
R
6 yıl
Yarbay

Arkadaşlar, kaliteli cam ekran koruyucu şuan piyasada pek yok, gelene kadar alttaki ürünü idareten alayım mı? Fiyat da uygunken (60 TL) alayım diyorum, ne dersiniz?
Telefonu aldığımda üstündeki koruucu ile kullanıyorum.

Galaxy Note 9 Ekran Koruyucu, Spigen Neo Flex HD

https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-9-ekran-koruyucu-spigen-neo-flex-hd-2-adet


Islak kurulum, sıfır kaldırma filan demiş, bir daha çıkmayacağından bahsetmiyordur dimi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 5 Eylül 2018; 10:03:05 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Haklisin . Olmasi gereken de bu. Kim olursa olsun kurumsal veya satici veya tuketici vs herkesin ustune usutne gideceksin. Buradaki ustune gitme elbette yapici odakli . Yoksa obur turlusu hos olmaz



Refurbished veya Reconditioned olaylarina gelirsek : Samsung odakli ele aliyorum ama ne hikmetse Turkiye de alenen boyle birsey yok ve eminim var ve bu tur cihazlar paralel ithalat mi desek veya farkli yetkili dagiticilarca mi temin ediliyor ipuclarini vereyim :

Once Amerika dan ornek elbette baska ulkelerde de vardir ornek olsun diye veriyorum :

https://www.samsung.com/us/explore/certified-pre-owned-phones/
https://www.bestbuy.com/site/pre-owned-phones/refurbished-phones/pcmcat356000050007.c?id=pcmcat356000050007#




Turkiye de DH de de denk geldigimi cok iyi hatirliyorum onu bulmak icin hedefi 12 den vuran anahtar kelimler vs suan icin aklima gelemedi ama onun yerine Turkiye den urun satin alinanlarda KNOX SIFIR degil 1 cikiyor Migros ta boyle. Yani kurumsal zincir magazalarda bu ise bulasmissa baskalari da bulasmistir iste :
https://teknoseyir.com/durum/697422

Bir de online hepsiburada.com dan alinmalarda da var :
https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburadacom-knox-sayaci-1-olan-telefon
https://www.sikayetvar.com/delta-teknik-servis/delta-teknik-servis-c7-pro-knox-0x1-sikintisi

KNOX SIFIR olmayan cihazlar nasil satiliyor derseniz iste cevabi daha once de belirttigim gibi cihazin kullanildigi fabrikasinda vs tekrar sifir ambalaj ve paketlemeler dokumanlar ile tekrardan satilmasi ama cok ucuza . Tuketici biraz ucuz diye aldaniyor ama olmasi gereken cok daha dusuk fiyatta satilmasi ve urunun REfurbished veya reconditioned gibi ibareler kim satiyorsa belirtme yukumlulugu olmasi gerekiyor ken sanirim Turkiye de boyle birsey hak bilinc yok !




Isin daha da tuhafi bazi yerlerden alinma mi edesk tam hatirlamiyorum bazilari KNOX SIFIR olmasa bile garantili servislerde varsa sorunlari KNOX a bakilmiyormus cunku servisteki bilgi agi gelen cihazin gecmisini filan zaten biliyor !

Ama KNOX SIFIR li cihazi kazara 1 yapilmissa garanti disi diye misal ekrani sorunlu ise hic alakasi olmayan KNOX SIFIR degil garanti disi diyebilmekteler.



Kisacasi Samsung KNOX 1 li anakart veya diger degisimli bilesenler sadece anakart odakli dusunulmemeli kasasi sensorleri vs de tekrardan fabrikasinda mis gibi montaj vs yapilip ama ne oldugunu da belirterek satmaktalar cok ucuza . Bir bakima guzel her malim alicisi da olmali israftan kurtulma da denilebilir ama Tuketici Turkiye deki biraz ucuz diye aliyorsa aslinda isin aslini bilmiuyor ve aslinda cok daha da ucuz olmasi gerekir...


Hepsini akilda tutun simdi sunu bir deneyin bakalim :

Garanti disi anakarti vs degisecek cihazin sorunlu olan parcasini almaya calisin vermeyecekler cunku onlar her ne kadar imha edilecek vs denilse de o parcalar fabrikasina gonderilip tekrardan kullanilacaktir . Yillardir boyle ...

Yeni birsey de degil ...

Tuketiciyi Koruma kanunlari vs de bu durum hakkinda net ve toplumsal bir bilinc te sanirim yok ...


Yukarda verdigim linkler cok detayli arastirmalarim da degil amac ornek olsun diye birkac tanesini paylastim ...


Bu mevzuda sistemsel bozukluklar tuketiciyi dusunmeyen veya biraz uyguna diye alinan cihazlarin aslinda cok daha da uyguna satilmasi gerektigini de bilemeyen ama bu vehameti farkinda olmadan baska turlu sikayetlerle dile getirenlerin paylasimlari ifadeleri kaynaklarina bakilarak yap boz misali isin rezaletini aciga cikartilabilmektedir de.




Goruldugu uzere dayanaklarim abarti degil ..

goruldugu uzere rakip firmalarin vs veya sahsi meselelerim yuzunden objektifligimden uzaklasmis abartilnis carpitilmis vs durum da yoktur.

Gerci yasadigim nice sorunlari aslinda cogunu burada aninda filan pek paylasmam ama kendi capimda gerekeni de yaparim yillardir ...



Su da vardir kimse hatasiz olamaz.


Onemli olan dogrularimdna nemalanin . Sonucta forumlarda ruh paylasim ruhu ile yardimci olabilmektir.

Bazilari gorunurde kefimi bozuyorsun veya isin mi yok vs meselenin ozunu nihayi amacimi idrak edemeyenlerin yeryer yazili yeryer sessiz olmalari ile tepkili de olmalari aslinda bir yanilgidir faydasi da yoktur .



Turkiye de tuketici odakli tuketici yaninda olan bir sistem pek yok gibi var olanlar da yuzeysel ve yavas ...


Icerikte onemli detaylar ve nacizane analizlerim vardir.


Bunca zaan gecmis sirf verdigim orneklere bakilacak olsa bile Turkiye de neden gereken adimlar atilmadigini da ayrica genel olarak irdelemek gerekir ...



YAZIM ORTAYADIR ...

Sevgi ve saygi ile ...

( eklemeler sebebiyle duzenleme )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 5 Eylül 2018; 10:42:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @civcivx
S
6 yıl
Yüzbaşı

Ben de çözemedim uyduruk bir kılıfı zorla bulmuştum. Ekran koruyucu olarak linktekini sipariş ettim note 8 için olanı yollamışlar iade ettim. Müş. hiz. ekranları aynı diyor yersen
https://www.mobilcadde.com/dafoni-samsung-galaxy-note-9-curve-tempered-glass-premium-full-siyah-cam-ekran-koruyucu-96720

Kılıfta bu var şuan fena değil spigen alacağım ama cam hala sıkıntı.

https://www.mobilcadde.com/dafoni-liquid-shield-premium-samsung-galaxy-note-9-lacivert-silikon-kilif-96424


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @emperor1907
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

http://yesilcin.com/knox-nedir-tum-modellerin-knox-durumlari-ve-dikkat-edilmesi-gerekenler-t23426.0.html


Cihazi download moduna alarak.

Download moduna gecis :


Cihazi tekrar baslat ile veya tamamen kapali durumlarindna biri ile sou adimlarla :


Ses kisma tusu bixby tusu ve power guc tusu ayni anda basili tutulu iken cihaz acilacak.

Gelen ekranda Volume up continue yani ses acma tusuyla devam edilecektir .


Cikar yesil ekranda

WARRANTY VOID : 0 -------> SIFIR ise KNOX SIFIR ve sorun cikarmaz.


Bu moddan cikmak icinse ses kisma ve power tuslari ayni anda yedi saniye basili tutulmasi yeterlidir dese de pratikte 2 saniye icinde normal sekilde kullanima hazir tekrardan baslatilmis olacaktir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @silversmith
K
6 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar güzel bir kılıf bulana kadar idareten kılıf alıyım dedim şeffaf kılıf aldım ama çok beğendim bunun devamı ni aliexpresten bulsam da bi 10 tane alsam :)



https://m.n11.com/galaxy-note-9-ultra-ince-silikon-kapak-02-mm-P279343943



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ß
6 yıl
Yarbay

https://tr.aliexpress.com/item/PN960T-s-v-cilt-resmi-not-9-silikon-kapak-i-in-Samsung-not-9-k-l/32907926925.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.211f4c4d21iljJ

Ben bu ürünün Microfiber olanından sipariş verdim koyu mavi. Eğer ilginizi çekerse sizler de inceleyebilirsiniz. Silikon da satıyor ama ben silikon kılıfları sevmiyorum cebe zor girip çıkıyor ve kenarları da bu yüzden soyuluyor bir süre sonra. Ürünler orijinaldir baya araştırdım buldum en ucuz buydu. Silinmeden alın derim :)



G
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

7 Eylül itibari ile bir zam geleceğini duydum ki 128/6GB fiyatı 7bin küsür 512/8GB da 9bin küsür ki bu 8bin küsür olmalı diye arada ki 1000 TL lik şu an ki satış farkını düşünüyorum ama bilinmez.

Ayrıca Galaxy Watch fiyatı (S3 Frontier hali hazırda Samsung mağazalarında 1799 TL olmuş) 42 mm modeli için 2000TL, 46mm modeli içinde 2199 TL gibi bir rakam olabilir.

Ve son olarak Bağdat caddesi mağazası resmi açılışında (8 Eylül Cumartesi) sınırlı sayıda (tahminim 100 veya civarı) NOte 9 ile yanında yine Gear IconX 2018 kulaklık hediyesi olma ihtimali var ki NOte 9, 7 Eylülde zam alırsa zamlı fiyat ile kulaklık hediyesi olur o da ayrı.

Saygılarımla...

İron hocam saat fiyatı açıklandı samsung shopta ön sipariş olarak demekki zam telefonlara zam gelicek

Alıntıları Göster
https://shop.samsung.com/tr/galaxy-watch

şimdi bakabildim ,

buda ilginç 42 lik olanda gecesiyahı ve pembiş var
ama 46 olan sadece


Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth)
2199,00 TL

hadi rastgelsin. 2 tane iconx verip birtane bile 46 lık saat alamıyoruz :P



G
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Fiyatı göremedim, nerede yazıyor?
https://shop.samsung.com/tr/galaxy-watch

Galaxy Watch
7 Ürün Var
Kampanya Koşulları

Galaxy Watch (42mm) Gece Siyahı (Bluetooth) Resimi
Galaxy Watch (42mm) Gece Siyahı (Bluetooth)
1999,00 TL
Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın (Bluetooth) Resimi
Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın (Bluetooth)
1999,00 TL
Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth) Resimi
Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth)
2199,00 TL
Samsung Galaxy Watch Uyumlu Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı (Siyah) Resimi
Samsung Galaxy Watch Uyumlu Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı (Siyah)
399,00 TL
Braloba Galaxy Watch Deri Kayış(42 mm.) Resimi
Braloba Galaxy Watch Deri Kayış(42 mm.)
249,00 TL
Braloba Galaxy Watch Urban Kayış(42 mm.) Resimi
Braloba Galaxy Watch Urban Kayış(42 mm.)
189,00 TL
Galaxy Watch Silikon Kayış (46 mm.)-Lacivert Resimi
Galaxy Watch Silikon Kayış (46 mm.)-Lacivert
249,00 TL


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-watch

Galaxy Watch
7 Ürün Var
Kampanya Koşulları

Galaxy Watch (42mm) Gece Siyahı (Bluetooth) Resimi
Galaxy Watch (42mm) Gece Siyahı (Bluetooth)
1999,00 TL
Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın (Bluetooth) Resimi
Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın (Bluetooth)
1999,00 TL
Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth) Resimi
Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth)
2199,00 TL
Samsung Galaxy Watch Uyumlu Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı (Siyah) Resimi
Samsung Galaxy Watch Uyumlu Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı (Siyah)
399,00 TL
Braloba Galaxy Watch Deri Kayış(42 mm.) Resimi
Braloba Galaxy Watch Deri Kayış(42 mm.)
249,00 TL
Braloba Galaxy Watch Urban Kayış(42 mm.) Resimi
Braloba Galaxy Watch Urban Kayış(42 mm.)
189,00 TL
Galaxy Watch Silikon Kayış (46 mm.)-Lacivert Resimi
Galaxy Watch Silikon Kayış (46 mm.)-Lacivert
249,00 TL

Kablosuz şarji ve silikon kayışı hediye ediyorlar



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yarbay

Arkadaşlar benim ingilizcem çok little , başka yabancı dilde bilmem ,

şu aşağıdaki konuyu okuyup inceleyen olurda özetle bizide yeşillendirise sevinirim.

https://9to5google.com/2018/09/05/samsung-galaxy-note-9-vs-note-8-camera-video/

görseller yazı vs güzel derlenmiş bir içerik, video da var, çevirince ok salak anlamlara gidiyor o sebeble vakti olup , merakı olan bir göz atarsa, iyi olur.



K
6 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar selamlar, Amazon'dan aldığım şu kılıfı (siyah renk) cihazın sağını ve solunu beklediğimden biraz daha fazla kalınlaştırması nedeniyle satıyorum. Ürünü dün açtım ve sadece bir gün kullandım, uygun gördüğünüz fiyatla mesaj atabilirsiniz.



https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07FK5SSJT/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 6 Eylül 2018; 9:11:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
6 yıl
Yarbay

Türkcell sitesine göre VOLTE özelliği note 9 da yok, alttaki linkte de note 9 ' a yer vermemiş.

Sistemlerini güncelleöedikleri için sorun yaşıyoruz.



https://m.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama?place=autocomplete&qt=volte#detaylibilgi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
6 yıl
Binbaşı

Forum ahalisi hayırlı uğurlu olsun Note 9 lara zam geldi 128 gb versiyon 8000 tl oldu

https://shiftdelete.net/galaxy-note-9-fiyatina-zam-geldi



G
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Net olmamakla birlikte 1-2 güne zam gelmesi beklenen Note 9 için bugün duyduğum, 2 rakam konuşulmakta.

128 - 7500 veya 8000 TL

512 - 8500 veya 9000 TL civarları.

Saygılarımla...
1 saat önce yazıldı ama ne diyeyim kesinleşmesini bekledim.,
https://shiftdelete.net/galaxy-note-9-fiyatina-zam-geldi

Galaxy Note 9’a zam geldi! iPhone X’i geçti!
55 dakika önce eklendi
Galaxy Note 9’a zam geldi! iPhone X’i geçti!

Samsung’un geçen ay tanıttığı Galaxy Note 9, Türkiye pazarına 6499 TL fiyat etiketi ile girmişti. Üstelik telefonun 1000 dolarlık yurt dışı fiyatı göz önünde bulundurulduğunda, akıllı telefonu ülkemizden almak daha ucuza geliyordu.

Döviz kurunun bu fiyatı nasıl etkileyeceği merak edilirken, geçtiğimiz ay yapılan zam sonrasında Note 8 64 GB’ın fiyatının 6149 TL‘ye ulaşması ve Galaxy Note 9 ile arasında sadece 350 TL olması, zam geleceğini artık kesinleştirmiş oldu.

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note 9 inceleme için test merkezimizde! Detaylı Galaxy Note 9 inceleme videomuzda Note 9'u, Galaxy Note 8 ve

Özel bir kaynaktan aldığımız bilgiye göre, başlangıç modeli olan Note 9 128 GB’ın fiyatı 8000 TL‘ye yükseldi. Hali hazırda Samsung’un kendi mağazasında ve diğer e-ticaret mağazalarında eski fiyattan satış yapılmaya devam ediliyor.

Kısa bir süre içerisinde mağaza ve internet sitelerinde fiyatların güncellenmesi bekleniyor. Kısacası Galaxy Note 9 modeline Samsung’un yaptığı bu zam cihaz satışa sunulduğu günden beri beklendiği için hiç şaşırtıcı olmadı.

Bu şekilde devam ederse, önümüzdeki dönemde amiral gemisi modellerinin fiyatı 10 Bin TL’ye ulaşacak gibi görünüyor. Peki, akıllı telefon fiyatlarının gittiği yer hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı bekliyoruz.


edit/düzeltme: alıntı yaperken resim yazısı ilan reklam vs de aktarılmış aceleyle, onları sildim :P



@IRoN
İRON sen Watch için ne dersen dinliyecem dostum seni :P





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 6 Eylül 2018; 14:59:19 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @IRoN
L
6 yıl
Yarbay

Estağfurullah hocam ne cahilliği. Kulak içinden ölçmüyor. Kızılötesi, kırmızı bir sensörü var :) Minnacık.

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00060108/


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GoGoBaBa