Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
307
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 ÖDÜLLÜ TÜRK ANDROİD OYUNU
M
10 yıl
Er
Konu Sahibi

SaviormaN


< Resime gitmek için tıklayın >



Google playstore da yaklaşık 3 gün önce sıcak sıcak taze bir Türk oyunu yayına başladı. Oyunumuz Google ın hizmet verdiği bütün ülkelerde aynı anda yayına girdi. Oyunun en önemli farklarından biri Samsung Galaxy Note 3 ödüllü olması. Oyunun sonunda çıkan Galaxy Note 3 kodunu belirtilen linkteki adres ve isim formunu doldurarak gönderene Dünyanın neresinden olursa olsun kargolama yapılacak. Free versiyonu da mevcut ancak hem Türk geliştiricilere destek vermek hem oyunun sonundaki koda ulaşabilmek için mutlaka Full versiyon alınması gerekiyor.Oyunun satış bedeli sadece 1 dolar.

Oyunu oynarken cihazın sesini maksimum ayarlamanızı tavsiye ederim. Saviorman ses efektleri konusunda gerçekten olumlu yorumlar almakta. Bazen heyecandan yerinden zıplayan oyuncularımız bazen bu efektler sayesinde kahkalara boğulabiliyor. Umarım oyundan keyif alırsınız ve bence alacaksınız. Bir flappy bird ya da bir angry birds kadar yayılması tamamen bizim elimizde. Ve tecrübe edinenler Saviormanin daha başarılı olacağı inancında. Keyifli Oyunlar


linkler: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DeterminanTSofT.SaviormaN
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DeterminanTSofT.SaviormaNFree





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnkara -- 22 Nisan 2014; 5:05:04 >


mnkara bu mesajı paylaştı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.