Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
131
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Chromebook Plus, Intel işlemciye terfi etti
E
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Chrome OS cihaz platformunun gedikli üreticilerinden olan Samsung, Intel işlemciyle güncellediği yeni Chromebook Plus V2 ikisi bir arada dizüstü modelini duyurdu. İlk nesilde Chromebook modeli ARM tabanlı bir işlemci ile donatılmıştı. 


 


Chromebook Plus V2 özellikleri ve fiyatı


 


Samsung Chromebook Plus V2 modelinde Intel Celeron 3965Y işlemcisi kullanıldığını görüyoruz. Diğer firmaların aksine Samsung uzun zamandır Chromebook ürünlerinde güçlü işlemciler tercih etmiyor. Pro serisinde de Core M3 işlemci kullanılıyor. 


 


Ayrıca Bkz.Google Pixelbook modeli Windows’a dönebilir

İşlemci güncellenirken 12.2 inçlik ekranın çözünürlüğü Full HD’ye indirilmiş. Böylece performans konusunda biraz daha kazanım elde edilmiş. 4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin ağırlığı 1.4Kg civarına yükselmiş. Google Play entegrasyonu ile Android uygulamaları çalıştırmak mümkün. 


 


13MP çözünürlüğünde bir de arka kamera barındıran model ön kısımda da 1MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip. Ayrıca iki adet USB Tip-C girişi de yer alıyor. Chromebook Plus V2 modeli 500$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 


 

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.