Arkadaşlar MERHABA ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Benım Samsung Galaxy A8+ Plus telefonum var. Cihazıma uzun zamandır reset-format atmıyordum. Güncellemeler daha once geldiği zamanlarda Recovery-Root menüsünden Wipe Cache Partition işlemi yapmışlığım var ön bellek temiz kalsın diye hiç sorun olmuyordu. belki 1 senedir bu işlemi hiç yapmadım. Cihazım biraz yavaşlamaya başlamıştı aklıma geldi ve bugün aynı işlemi yineyapayım dedim sadece Wipe cache partitionu temizledim wipe data format yapmadım yani ve bunun üstüne cihazım açılmaz oldu. Samsung Galaxy A8+ logosunda kalıyor ekran. şarj cihazı bağladım bilgisayara bağladım ama yinede açılmıyor. Recovery menusune tekrar girip cihazı power off yaptım tekrar açtım yine samsung ekranında kalıyor ilerlemiyor. Cihazımın kendi hafızasındakı Özellikle Galerideki fotoğraf ve videolarımı nasıl kurtarabilirim veya yine hafızadaki kayıtlı olan verilerimi nasıl kurtarabilirim ya da bu verileri kaybetmeden cihazımı nasıl açabilirim lütfen yardımcı olabilirmisiniz çok önemli verilerim var cihazımda.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Dönüş için teşekkür ederim en az 20 dakıkadır ekranda samsung logosu açık şekilde bekledim hiçbir değişme olmadı. Safe modunu da başlatamadım veya tam olarak nasıl uygulamam gerektiği konusunda yanlış yapmış olabilirim. Telefonun içindeki verilerimi kurtarsam yeterli olacak komple hard reset atabilirim sonrasında düzelir ama içindeki verileri kurtarmam lazım. Komple kapalıyken safe modunda açmak ıcın güç tuşuna bastıktan sonra mı ses kısma tuşuna basılı tutmam lazım ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.