#1 Okuma hızı belirtildiği gibi çıkıyor yalnız yazma hızım 300'lerde hep. Yardımcı olur muzunuz ? Bir de 2. resimdeki driveri yükleme yapamıyorum indirdiğimde, orada bir not var. USB falan yazıyor ne demek istiyor acaba ?
Samsung Magician yüklü test yaptım aynı sonuçlar fakat bugün tekrar yaptim 557-510 değer çıktı hiç bir değişiklkk yapmadan anlam veremedim. Birde benchmark testi yaparken max. 42 derece oldu normalde 30 -32 degerlerde sıcaklık normal midir ?
Okuma hızı belirtildiği gibi çıkıyor yalnız yazma hızım 300'lerde hep. Yardımcı olur muzunuz ? Bir de 2. resimdeki driveri yükleme yapamıyorum indirdiğimde, orada bir not var. USB falan yazıyor ne demek istiyor acaba ?
Sistem; i5 8400, Gigabyte B360M Aorus Gaming 3, 860 Evo 250 GB.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.