Merhaba arkadaşlar buradaki parçayı yazıcımdaki eskidiği için değiştirmem gerekiyor. Tamir için sorduğumda 50 TL fiyat alınca internetten araştırdım ve bu siteyi buldum. Fakat satın alırsam nasıl monte edebilirim? Yardımcı olabilicek birisini yada video vb anlatım içeriği arıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
çokta zor bir iş değil .. yazıcıyı dikkatli bir şekilde sök. eğer toplamayla ilgili problem yaşamak istemiyorsan kamera ile söktüğün süreci dikkatli bir şekilde çek... sonra probelm yaşadığında kendi video nu izle :D kimsenin videosuna gerek kalmaz .D
Yardımcı olabilicek birisini yada video vb anlatım içeriği arıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.