Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1020
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsund 46F6470 Led Dahili Uydu alıcısı Kanal D'yi bulmuyor
B
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Turksat 42 Doğu uydusundan:

F11862
S27500
yatay

ayarlarıyla arama yapmama rağmen kanal d'yi bulamıyorum. En güncel frekans bu. Samsung MH. aradım adam bana firmware güncelle fişi çek tak filan diyor. Artık şeref meselesi oldu. 50 liralık dandirik harici uydu alıcısıyla kanal d yi aynı antenden izleyebiliyorum.

Kafayı yemek üzereyim nerede yanlış yapmış olabilirim? Bi de bu forumda hiçbir soruma cevap verilmedi acaba çaylak gibi bişey miyim ben yazımı sadece yöneticiler mi görüyor?



S
11 yıl
Çavuş

Hocam merhaba
Ayni dertten bende muzdaribim
Caylak olunca (bende pis bi onbasiyim)
Fazla ilgilenen olmuyo galiba
Benimde cocuklar eskl canim led tv me sert biseyle vurdular panelin yaridan cok goruntusu beyazladi sonra senin tv den aldim
Forumdan okuyup etkilenip
Fakat benim uydu alici kanal D yi buldu bir problem yok internet baglayip yazilimi guncelmi diye baktinizmi belki bu sekilde duzelebilir birde ben hd olmayan kanal yayinlarinin goruntusunu begenmedim tamam kanal cozunurlukleri dusuk ama bir onceki tv 40D6500 idi ve daha iyi goruntusu oldugunu soyleyebilirim acaba 50 hz panel hizi var diyorlar ondanmi bilemiyorum acikcasi biraz icim buruk devam ediyorum
Neyse enazindan yanliz degilsin mesaji verdimse mutlu olurum
Selamlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.