Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
80
Cevap
4320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Şampiyon Tasarımlarınız [Ana Konu] (2. sayfa)
G
14 yıl
Teğmen

Orijinalden alıntı: exp16

bu cengaver oyuna gelse ya gayet iyi bir champ olur. hazırlayan arkadaş güzel hazırlamış şahse ben beğendim.

Orijinalden alıntı: Ashandle

oguz523

Bazı arkadaşlar kendi şampiyonlarını yazıp foruma sürmüşler. Ben de bundan yola çıkarak ana bir konu yaratmayı düşündüm. Yarattığınız heroları buraya yazarsanız konu bütünlüğünü sağlayabiliriz. Kendi şampiyonum olan Raia, Chain Master'ı örnek olarak size sunmak istiyorum.

Raia, Chain Master

-Ranged
-Carry




Hikaye:

Bir toplumun sınıfları vardır. En alt katmanda olan fakirler her zaman ezilirler. Eğer Noxus'ta varoş bir köyün varoş bir evindeyseniz alkol kokusundan arınmanız imkansızdır. Bu alkol kokusundan arınmış tek yer Doodle Amca'nın demirci atölyesidir. Rune Savaşlar'ından sonra açılan bu atölye, soyluların kapı, kilit vb. ihtiyaçlarını gidermektedir. Bu atölye varoşlarda korunan tek atölyedir. Varoşlar tarafından saldırıya her an açıktır. Bu atölyede sadece Doodle çalışmamaktadır. Oğlu Raia da demir işlerinde babasına yardım etmektedir.

Tutsaklara bağlanan zincirleri döven Raia, onların bu zincirleri asla kıramayacakları şekilde dövmektedir. Atölye kırılmayan zincirlerinin ünvanını uzun süreler taşımıştır. Ta ki Alistar zincirlerinden kurtulup kaçana kadar. Bundan sonra Raia'nın zincir yapması Noxus Yüksek Kurulu tarafından yasaklanır ve atölyede bir daha çalışmaması emredilir. Bunun üzerine Raia kendine özel bir çift zincir takımı döver. Bunu öğrenen korumalar onu yakalamaya çalışırlar. Fakat başarılı olamazlar ve Raia varoşlardan kaçar. Bu Raia'nın babasını en son görüşü olur. Bir gün Raia, Noxus'un karanlık sokaklarında 2,5 metre uzunluğunda bir metal yığınına çarpar. O günden sonra Raia metal yığınından Efsaneler Lig'ini öğrenir ve demirciliğinin gücünü göstermek için Lig'e katılır.

"Hırslı, fakat acemi bir çocuk. Acı çekerek Runeterra'nın gerçekleriyle yüzleşecek" Mordekaiser

Skiller

Pasif-Curving Metal: Raia kullandığı her skill sonrası bir stack kazanır (max 2 stack). Her stack Raia'nın skillerinin cast range'ini %10 arttırır. Catch and Swing skill'i bu stacklerden yararlanamaz.

Choronic Reach: Raia zincirini ileriye doğru fırlatır. Eğer önünde bir düşman varsa düşmanı olduğu yerde tutar ve düşmana 70/80/90/100/110 + (0.7 per ad) fiziksel hasar vererek düşmanı 1.5 saniyeliğine stunlar. Mana Cost: 70/75/80/85/90 Cooldown:10/9/8/7/6

Blazing Chain: Pasif-Raia'nın her vuruşu fazladan 5/7/9/11/13 (0.4 per ap) büyü hasarı verir.
Aktif-Raia 10 saniye boyunca her vuruşunda, vurduğu düşmanın etrafına 10 büyü hasarı verir. Mana Cost: 50/55/60/65/70 Cooldown:8/8/8/8/8

Kette Bump: Raia elindeki zincirleri yere vurur. Etrafındaki düşmanları yavaşlatarak 60/70/80/90/100 (0.5 per ap)(0.6 per ad) hasarı verir. Mana Cost: 60/65/70/75/80 Cooldown:7/6.5/6/5.5/5

Catch and Swing-Ultimate: Raia bir şampiyona zincirlerini kenetler. Şampiyona 240/270/300 + (0.8 per ad) fiziksel hasar verir. İsterse şampiyonu etrafında döndürebilir. Şampiyonu 3 saniye içinde etrafında 5 defa çevirir. Her çevirişinde etrafına 100/120/140 + (0.8 per ap) büyü hasarı verir. Yakalanan şampiyon bu hasarı almaz. Mana Cost: 175/175/175 Cooldown: 110/95/80

Konuşmalar:

Pick- Everyone shall taste the irony of this world.
___________________________________________________________
bu cengaver oyuna gelse ya gayet iyi bir champ olur. hazırlayan arkadaş güzel hazırlamış şahse ben beğendim.

Beğendiğin için teşekkürler. Aklımda birkaç şampiyon daha var çıkartmak istediğim. Sırada support bir şampiyon var :)



A
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

RuneForce

Espher the RuneRanger

Passive-Runic Shots

Espher, oklarına büyülü rünler kazır. Espher'in her normal saldırısı rakipte 1 mark bırakır. Her mark düşmanın armor ve magic resistini %2/3/4 kadar azaltır. Marklar en fazla 10 kere stacklenir ve 5 saniye boyunca düşman üzerinde kalır. Her mark süreyi yeniler.

Q-Mark of Shadows

Espher, düşman üzerindeki 3 markı siler ve yerine "Mark Of Shadows" koyar. Mark Of Shadows etkisine marus kalan düşman 70/100/130/165/180 (+0.5 ad) fiziksel hasar alır ve 0.5/0.75/1/1.5/1.75 saniye silence etkisi görür. Eğer 3 yerine 6 mark harcanırsa silence süresi 1.5 kat artar.Eğer 3 yerine 9 mark kullanılırsa silence süresi 2 kat artar.

W-Mark of the Destroyer

Espher, 750 range içindeki her işaretlenmiş (mark) düşmana her mark için 10/15/20/25/30 (+kaybettikleri canın %1'i) kadar büyü hasarı verir.

E-Mark Of Northern Lights

(Passive): Espher'in her markı düşmanın hareket hızını 2 saniyeliğine %0.5/1/1.5/2/2.5 kadar azaltır.
(Active): Espher, düşman üzerindeki 5 markı kaldırır ve "Mark of the Aurora" koyar. Mark of the Aurora düşmana , pasiften gelen slow miktarının yarısı kadar süren stun verir. Eğer 10 mark kaldırıldıysa slow miktarının aynısı kadar süren stun verir.

R-RuneForge

Espher, kendi vücuduna rünler kazır. Bu rünler, kendisini kuvvetlendirir.
(Passive): %5/10/15 attack speed
(Active):(4/5/6 saniye için)

%25/35/45 attack speed
15/25/35 attack damage
%10/15/20 life steal



Nova the Crystal Defender

Passive-Crystal Blood

Nova'nın manası %50'nin altındayken Nova %50 mana regen kazanır. Nova'nın healthı %50 nin altındayken Nova %50 health regen kazanır.

Q-Crystal Shard

Nova , skillshot olarak rakibine kristal taş fırlatır. Bu taş ilk çarptığı düşmana 90/120/150/180/200 (+0.4 ap) hasar verir ve eğer rakibin canı %40 dan az ise 1/1.5/2/2.2/2.5 saniye stun etkisi verir. Eğer rakibin canı %40 dan fazla ise %10/12/15/20/25 slow verir.

W-Crystashield

Nova, 3 saniye üzerinde kalan bir kalkan oluşturur ve Nova'ya atılan ilk skill Nova'nın canını, skillin vuracağı hasarın %10/15/20/25/30'u kadar iyileştirir.

E- Crystallized Touch

Nova 200 range içindeki tüm düşmanları 0.5/0.75/1/1.5/2 saniyeliğine tautlar.

R-Crystal NovaNova belirlediği alanda 5 saniye süren ve her saniyede 50/75/100 (+0.3 ap) kadar hasar veren kristalden bir fırtına oluşturur. Ayrıca fırtınanın içine giren düşmanların movement speedi %10/15/20 oranında düşerken dostlarınki aynı oranda artar.

<3 PlayBoy Edition <3

Alice the Deadly Beauty

Passive- The Soulmate

Alice'in canı %20'nin altına düştüğünde :
*Düşmanlardan gelen slow efektlerini, slow süresince aynı oranda hasteye
*Düşmanlardan gelen silence,stun ve fear efektlerini cc süresince %40 health regene ve %40 mana regene
*Düşmanlardan gelen taunt ve suppress efektlerini cc süresince "charm" efektine çevirir.

Q-Kiss of the Death

Alice, seçtiği düşmanı 200 rangeden öper ve 75/130/180/200/240 (+0.7 ap) kadar magic damage verir ve bu değerin yarısı kadar kendini iyileştirir.

W-Marukyu Striptease

Alice, 1/1.5/2/2.5/3 saniye boyunca striptiz yapar ve etrafına kalpler fırlatır. Bu kalpler düşmanlara çarparsa 1/1.5/2/2.5/3 saniye charm etkisi verir.Ayrıca her seviye atlayışında Alice daha çok soyunur.

E-The Dark Touch That Feels Good

Alice, düşmanına dokunur, dokunduğu düşman 5 saniye için, her saniye 18/25/39/55/60 (+0.2 ap) kadar magic damage alır.

R-Die For Me !

Passive- Alice'in yaptığı her otomatik saldırı %1/1.5/1.75 ihtimalle instakill yapar.
Active- Alice, bir düşmanı seçer ve onu kalkan olarak kullanır. Bu etki 2/3/4 saniye sürer ve bu süre içinde Alice ölümcül bir hasar alırsa, Alice yerine düşman şampiyon ölür.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
|
14 yıl
Yüzbaşı

Bende bi tane support üretiyim.

Lambacı Warght(Lamper Warght)

Hikayesi:Warght küçük bir yordleken ailesinden onu lunaparka götürmelerini istemişti.Ailesinin fazla parası yoktu bu yüzden onu götürmediler ama Warght ısrar etti ailesi arkadaşlarından borç alarak onu lunaparka götürdü.Warght lunaparkta çok eğlendi.Lunaparktan dönerken karanlık bir sokağa geldiler bu sokakta hiç lamba yoktu.Bu sırada hapishaneden kaçan Nocturne Warght'ın ailesini öldürdü,Nocturne arkasını döndü Warghtın üstüne doğru ilerledi o sırada ordan geçen Jax ''Surprise! I'm back'' diyerek Nocturne'nin üstüne atladı.Nocturne Shroud of Darkness(kalkan) skilini kullanarak Jax'ın saldırısını engelledi ve ordan kaçtı.Jax,Warght'ın hem annesi hem babası oldu onu eğitti.Warght ailesinin ölümü üzerine hayatını karanlık sokakları aydınlatmaya adadı.

''Warght görebileceğiniz en iyi lamba üreticisidir.Bana inanmıyorsanız elimdeki lambaya bakabilirsiniz.'' Jax Grandmaster at arms

Yetenekleri:

Pasif:Warght'ın aldığı wardlar envanterinin yanındaki özel bir slota gelir.Bu slota istediği kadar ward koyabilir.Warght yeşil wardları 50 pembe wardları 100 golddan satın alır.
Aydınlatıcı Lamba(Q):(Toogle)Warght bu yeteneğini aktive ettiğinde Warghtın koyduğu wardlar lamba gibi yanmaya başlar bu sırada wardlar görünür olur.Bu yetenek aktifleştirildiğinde Warght'ın koyduğu wardların görüş mesafesi %5/%10%Bende bi tane support üretiyim.

Lambanın Karanlığı(W):(Toogle)Warght bu yeteneğini açtığında Warghtın koyduğu wardlar oracle ve pink ward gibi şeylerle bile görünmez.Fakat bu wardlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 28 Ocak 2012; 13:26:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
|
14 yıl
Yüzbaşı

ın görüş mesafesi %5/%10/%15/%20/%25 azalır ve bu wardların yanından(görüş mesafesinden) geçen dost birimler %5/%10/%15/%20/%25 yürüyüş hızı kazanır.Cost:Bu yetenek açıkken Warght her saniye 20/30/40/50/60 mana kaybeder.Cooldown:1 saniye Aydınlatıcı Lamba ile aynı anda açık olamaz!!

Lambanın Işığı(E):Warght Viktor'un stun yapan alan skili gibi bi alan oluşturur bu alan içindeki düşmanlar 10/20/30/40/50 attack damage kaybeder ve yetenek kullandıktan 0,5/0,75/1/1,25/1,50 saniye içinde tekrar yetenek kullanamazlar.Bu alan 6 saniye boyunca kalır.Rangesi Viktor'un o alan yeteneğinin rangesi ile ayndır.Mana cost:50/75/100/125/150 Cooldown:20/18/16/14/12 saniye

Lambada(R-Ultimate):Warght bu yeteneği ile düşmana elindeki lambayı fırlatır lamba düşmanlara seker(Brandın ultisi gibi) ve Warght'a geri döner.Aynı düşmana 2 kere çarpmaz.İlk çarptığı düşmana slow,ikinicisine snare üçüncüsüne silence,dördüncüsüne taunt(Ahrininkisi gibi),beşincisinede stun etkisi uygular bu efektler düşmanların üstünde 0,5/1/1,50 saniye boyunca kalır.Mana cost:100/150/200 Cooldown:120/100/80 saniye

Önerilen Eşyalar:1:Regrowth pendant 2:Boots of mobility 3:Chalice of harmony 4:Guardian angle 5:Shurelya's revire

Resmi:http://www.google.com.tr/imgres?q=yordle&um=1&hl=tr&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbnid=6IEugh2267IxBM:&imgrefurl=http://shininmysticice.deviantart.com/art/Yordle-swordsman-176226484&docid=8e2Z5pAq8_QK1M&imgurl=http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2010/233/4/2/Yordle_swordsman_by_SHininMysticice.jpg&w=400&h=477&ei=0dsjT9nOPI3m-gbv0ZCyCA&zoom=1&iact=hc&vpx=170&vpy=310&dur=4542&hovh=245&hovw=206&tx=154&ty=105&sig=100247877085904799370&page=1&tbnh=171&tbnw=105&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:5,s:0 bu resmi internetten buldum birisi çizmiş hoşuma gitti benim karakter bunun arkasında kılıç değilde Jax'ın lambasından olanı

2 parça halinde yazdım.Ashandle eklerken birleştirirse sevinirim Yorumlarınızı bekliyorum güzel bi support karakter oldu galiba





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 28 Ocak 2012; 13:29:35 >

R
14 yıl
Yarbay

Bence recommended itemlerde wriggle olmalı. İstediğin yere ward koy bedava slow haste vs. Hikayesi çok kötü olmuş :D tek iyi yanı jaxın sözü onunda hikayeyle pek uyduramadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
|
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Bence recommended itemlerde wriggle olmalı. İstediğin yere ward koy bedava slow haste vs. Hikayesi çok kötü olmuş :D tek iyi yanı jaxın sözü onunda hikayeyle pek uyduramadım.

Wriggleye yer kalmadı yoksa eklicektim :D Hikayesi için çok uğraştım neden beğenmedin :'( Jaxla ilgiside şöyle jax bunu bakıyo,eğitiyo bide bizim elemanda jaxın elindeki lambayı üretip jaxa veriyo :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

24google

Hikaye fastını geçiyorum ingilizcem ahım şahım değil o yüzden başlıkta The slug man diye uydurdum.

Pasif : Zorry her 3 atağında 1.5 saniyeliğine düşmanını slowlar

Q - (İngilizcem iyi değil demiştim Türkçe Yazacağım) Sert Kalkan = Zorry , üzerinde kabuk oluşturur ve o anki canının %5-10-15-20-30'na kalkan oluşturur.(0.4 AP ratio) Mana Cost 70\80\95\120\160
Cooldown 20\18\16\15\14

W - Yapıştırıcı = Zorry , bir alan içinde dönerek o bölgeyi tamamen yapışkan bir hale getirir ( Oluşturma süresi 2 saniye ).Bu bölgeden geçen düşman 0.5\1\1.5\2\2.5 saniyeliğne olduğu yere yapışarak hareket edemez. Mana Cost 70\90\110\130\180 Cooldown 30\28\25\20\18 Saniyedir

E - Sümük Çekici = Zorry , düşmanına sümük fırlatır.Eğer bu sümük düşmanına değerse,zorry düşmanını kendine çeker ve 60\90\150\200\220 (0.6 AP ratio) vurur. Mana cost 90\120\150\160\165 Cooldown 18\15\13\12\11

R - Sümük Dalışı = Zorrynin bir anda ayakları oluşur ve Ms %15\20\23\26\40 artar.Ayrıca Attack Damage i 15/20/30/40/45 atar.Ultimate süresi ise 3/4/5/6/8 saniyedir.

Mana Cost 130\150\175\180\190 Cooldown 95\90\85\80\75.

Tüm yorumlara açığım op ise düzenleyebilirim.Türünün tek örneği


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

24google

Hikaye fastını geçiyorum ingilizcem ahım şahım değil o yüzden başlıkta The slug man diye uydurdum.

Pasif : Zorry her 3 atağında 1.5 saniyeliğine düşmanını slowlar

Q - (İngilizcem iyi değil demiştim Türkçe Yazacağım) Sert Kalkan = Zorry , üzerinde kabuk oluşturur ve o anki canının %5-10-15-20-30'na kalkan oluşturur.(0.4 AP ratio) Mana Cost 70\80\95\120\160
Cooldown 20\18\16\15\14

W - Yapıştırıcı = Zorry , bir alan içinde dönerek o bölgeyi tamamen yapışkan bir hale getirir ( Oluşturma süresi 2 saniye ).Bu bölgeden geçen düşman 0.5\1\1.5\2\2.5 saniyeliğne olduğu yere yapışarak hareket edemez. Mana Cost 70\90\110\130\180 Cooldown 30\28\25\20\18 Saniyedir

E - Sümük Çekici = Zorry , düşmanına sümük fırlatır.Eğer bu sümük düşmanına değerse,zorry düşmanını kendine çeker ve 60\90\150\200\220 (0.6 AP ratio) vurur. Mana cost 90\120\150\160\165 Cooldown 18\15\13\12\11

R - Sümük Dalışı = Zorrynin bir anda ayakları oluşur ve Ms %15\20\23\26\40 artar.Ayrıca Attack Damage i 15/20/30/40/45 atar.Ultimate süresi ise 3/4/5/6/8 saniyedir.

Mana Cost 130\150\175\180\190 Cooldown 95\90\85\80\75.

Tüm yorumlara açığım op ise düzenleyebilirim.Türünün tek örneği

Kusura bakmayın bu konunun olduğunu unutmuşum buraya yazmışsınız teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Moderatör

T
14 yıl
Binbaşı

0214-The Madman Hikaye: Eskiden normaldi.. onunda bir hayatı annesi babası işi sevgilisi vardı. Ancak her normal insan gibi onunda hırsı vardı. Ancak onu normal insanlardan ayıran şey onun sınırsız,bitmek bilmeyen hırsıydı. Ve en deli bilim adamı oydu belkide. Ölümü yenmeye çalıştı. Kaybettiği babasını geri kazanmaya çalıştı. Tüm gazetelerde büyük bir yer tuttu. Babasını makineyle geri getirmek için cesedini aldı,makinenin heme altına getirdi. Her ne kadar bacakları kolları ve bir böbreği eksikde olsa oun umrunda değildi,onu bir canlandırsın vücudunu da değiştirirdi. Ancak deneyden önce babasından nefret eden biri vardı. Ozamanlar dünyanın en iyi ikinci kumarbazı Twisted Fate onun canlandırılmasını göze alamazdı. Deney başlamadan önce en güvendiği patlayan kartını makinenin altına koydu. Makine haliylepatladı ve makinenin yakınındaki herkes patlamadan değil içinden çıkan ölümün enerjisinden ölmüştü. Bundan hayatta kalmasına rağmen tüm anılarını kaybetti ve bilinçsiz bir şekilde 20 insan öldürdü ve 17 yıl boyunca akıl hastahanesinde yattı. Artık adı 0214 tü, eski adını hatırlamıyordu bile. Ve lige sadece zevk için geldi.

Passive: Nothing to fear: 0214 skilli sonraki 3 saniye defansını 10/20/30 azaltır Ad sini 20/30/40 arttırır.
Mad Run: Pasif:rakibinin üstüne koşarken kendini kaybeder ve movement speedini 30 arttırır Aktif: Rakip championın üstüne koşar ve ısırır ve 70/90/110/130/150 (%60 attack damage)damage verir.
Cooldown 20/17/14/11/9
Sanity: 0214 Kendini biraz yatıştırır ve Ad sinin %10/13/15/17/20 si kadar hp alır etki süresi 3/5/7/9/11
Cooldown:20/19/18/17/16
Killing blow:Elindeki pençelerini rakibe geçirir ve 60/100/140/180/220 (%80 attack damage) kadar zarar verir.
Cooldown:10/9/8/7/6
WAAAAGH!: 0214 kafayı yer ve defansının %40ından vazgeçer ancak 7/8/9 saniyeliğine 30/50/70 ad ve 50/70/100 movement speed kazanır
Cooldown: 70/60/50


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Çavuş

şahin kendi başına yaşayan bir sokak köpegiydi kış günü oldugundan dolayı cok acı cekmektedir aclık-susuzluk bir gün bir genç kız bunu bulur ve evine getirir rahatça bakar daha sonralarda dışarda gezerken o sırada karşıdan kurtadam gibi birşey geliyordu köpegin son gördügü şey sarı bir silah ve yerdeki mayındı!


Şahin->köpek gerekenleri pek bulamadım gibi buldklarımı yazıyom:D

Passive: her attıgı skilden sonra %10 hareket hızı kazanır

q şahin gördügü ilk rakibi işaretler ve 7-5-3-3 sn sonra üstüne atlar ve 20-60-80-120 0.9 per ad damage hasar verir

w şahin kudurur ve ad kazanır karşılıgnda ise % health kaybeder

e şahin eski anılarını hatırlar ve yumuşar health kazanır ama channeling dir ve bittigi zaman movement speedi düşer ama zamanla geri kazanır

r şahin rakibini çok fena bir şekilde ısırır agır hasar verir 200-400-700- 0.9 per ad dmg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiFeFoRLiFe -- 10 Şubat 2012; 19:36:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Severus, The Time Lord

[Passive]: Tüm takıma %5 CDR verir.İlaveten Severus'un her normal saldırısı rakibe Severus'un CDR'ı kadar true damage vurur.

[Q]Time Banishment: Seçilen rakip championu 1/1,5/2/2,5/3 saniye öncesindeki konumuna yeniden yollar.Katettiği mesafeyle doğru orantılı büyü hasarı vurur.(350 mesafe başına 100 hasar)

[W]Countdown: Severus bir rakip championu ve ondan seken rastgele iki kişiyi lanetler..Lanetlenenler her saniye 25/35/45/55/70 büyü hasarı alır.Lanetlenenler eğer 3 saniye içinde 900 mesafe kat ederlerse lanetten kurtulurlar. Kat edemezlerse 3 saniyenin sonunda 2 saniye stunlanırlar.(Bu iki saniye boyunca lanet devam eder)

[E]Forbidden Zone: Yasak bir bölge oluşturur(Nasus spirit fire büyüklüğünde).Bölgedeki champion hariç her şeyi durdurur.Bölgedeki dost championlara speed; düşman şampiyonlara slow verir.Ayrıca bu bölge içindeki bütün skillshotlar %50 yavaşlar.Alan 4 saniye açık kalır.
Speed/Slow: 10/13/17/21/25

[Ultimate]Return Back: Pasif: Severusun bütün skilleri ve normal saldırıları rakipe bir timezone bırakır.Max 4 tane.

Aktif: Severus çevresindeki(nocturne ultisi gibi bir alan) zamanı 5-7-10 saniye geriye alır.Geri alım bittiğinde alan içinde üstünde timezone bulunanlar timezone sayısına göre büyü hasarı ve stun alır.

Timezone Başına Hasar: 70-95-120
Timezone Başına Stun: 0.5 sn

Not: Üstünde timezone bulunanlar zaman geri alımından sonra eski hayat puanlarına kavuşmazlar.

Bu şampiyon yaratma akımına ben de kapıldım.Yorumlarınızı bekliyorum...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimtan -- 11 Şubat 2012; 2:06:49 >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
U
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

< Resime gitmek için tıklayın >

Severus, The Time Lord

[Passive]: Tüm takıma %5 CDR verir

[Q]Time Banishment: Seçilen rakip championu 1/1,5/2/2,5/3 saniye öncesindeki konumuna yeniden yollar.Katettiği mesafeyle doğru orantılı büyü hasarı vurur.(350 mesafe başına 100 hasar)

[W]Paranormal Enhance: Seçilen dost championu her türlü hızlandırır.5/10/15/20/25 movement ve attack speed, 3/6/9/12/15 CDR ve yüzde 10/15/20/25/30 skillshot speed.Movement ve attack speed 2 saniye kalır CDR ve skillshot speed 6 saniye kalır.

[E]Forbidden Zone: Yasak bir bölge oluşturur(Nasus spirit fire büyüklüğünde).Bölgedeki champion hariç her şeyi durdurur.Bölgedeki dost championlara speed; düşman şampiyonlara slow verir.Ayrıca bu bölge içindeki dost, düşman bütün skillshotlar %50 yavaşlar.Alan 4 saniye açık kalır.
Speed/Slow: 10/13/17/21/25

[Ultimate]Return Back: Çevresindeki(Seviye 1 nocturne ultisi gibi bir alan) zamanı 5-7-10 saniye geriye alır.Geri alım bittiğinde bölgedeki rakip championları 1 saniye stunlar.

Bu şampiyon yaratma akımına ben de kapıldım.Yorumlarınızı bekliyorum...

Ekleme: Bu konuyu bilmiyordum o yüzden ayrıca bir konu açmıştım şimdi buraya ekliyorum.Biraz daha AP carry gibi olması için yakında düzenlicem

Arttaki kim hocam ? Çok havalı ya :D


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll
Arttaki kim hocam ? Çok havalı ya :D

Googledan buldum bana da havalı geldi hemen kullandım



A
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ekimtan;

< Resime gitmek için tıklayın >

Severus, The Time Lord

[Passive]: Tüm takıma %5 CDR verir

[Q]Time Banishment: Seçilen rakip championu 1/1,5/2/2,5/3 saniye öncesindeki konumuna yeniden yollar.Katettiği mesafeyle doğru orantılı büyü hasarı vurur.(350 mesafe başına 100 hasar)

[W]Paranormal Enhance: Seçilen dost championu her türlü hızlandırır.5/10/15/20/25 movement ve attack speed, 3/6/9/12/15 CDR ve yüzde 10/15/20/25/30 skillshot speed.Movement ve attack speed 2 saniye kalır CDR ve skillshot speed 6 saniye kalır.

[E]Forbidden Zone: Yasak bir bölge oluşturur(Nasus spirit fire büyüklüğünde).Bölgedeki champion hariç her şeyi durdurur.Bölgedeki dost championlara speed; düşman şampiyonlara slow verir.Ayrıca bu bölge içindeki dost, düşman bütün skillshotlar %50 yavaşlar.Alan 4 saniye açık kalır.
Speed/Slow: 10/13/17/21/25

[Ultimate]Return Back: Çevresindeki(Seviye 1 nocturne ultisi gibi bir alan) zamanı 5-7-10 saniye geriye alır.Geri alım bittiğinde bölgedeki rakip championları 1 saniye stunlar.

Bu şampiyon yaratma akımına ben de kapıldım.Yorumlarınızı bekliyorum...



V
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

< Resime gitmek için tıklayın >

Severus, The Time Lord

[Passive]: Tüm takıma %5 CDR verir.İlaveten Severus'un her normal saldırısı rakibe Severus'un CDR'ı kadar true damage vurur.

[Q]Time Banishment: Seçilen rakip championu 1/1,5/2/2,5/3 saniye öncesindeki konumuna yeniden yollar.Katettiği mesafeyle doğru orantılı büyü hasarı vurur.(350 mesafe başına 100 hasar)

[W]Countdown: Severus bir rakip championu ve ondan seken rastgele iki kişiyi lanetler..Lanetlenenler her saniye 25/35/45/55/70 büyü hasarı alır.Lanetlenenler eğer 3 saniye içinde 900 mesafe kat ederlerse lanetten kurtulurlar. Kat edemezlerse 3 saniyenin sonunda 2 saniye stunlanırlar.(Bu iki saniye boyunca lanet devam eder)

[E]Forbidden Zone: Yasak bir bölge oluşturur(Nasus spirit fire büyüklüğünde).Bölgedeki champion hariç her şeyi durdurur.Bölgedeki dost championlara speed; düşman şampiyonlara slow verir.Ayrıca bu bölge içindeki bütün skillshotlar %50 yavaşlar.Alan 4 saniye açık kalır.
Speed/Slow: 10/13/17/21/25

[Ultimate]Return Back: Pasif: Severusun bütün skilleri ve normal saldırıları rakipe bir timezone bırakır.Max 4 tane.

Aktif: Severus çevresindeki(nocturne ultisi gibi bir alan) zamanı 5-7-10 saniye geriye alır.Geri alım bittiğinde alan içinde üstünde timezone bulunanlar timezone sayısına göre büyü hasarı ve stun alır.

Timezone Başına Hasar: 70-95-120
Timezone Başına Stun: 0.5 sn

Not: Üstünde timezone bulunanlar zaman geri alımından sonra eski hayat puanlarına kavuşmazlar.

Bu şampiyon yaratma akımına ben de kapıldım.Yorumlarınızı bekliyorum...

Cool Story Bro.



Ş
14 yıl
Yarbay

Bllodmonk,Blood Lord harika otesi olmus cok begendim



A
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

< Resime gitmek için tıklayın >

Severus, The Time Lord

[Passive]: Tüm takıma %5 CDR verir.İlaveten Severus'un her normal saldırısı rakibe Severus'un CDR'ı kadar true damage vurur.

[Q]Time Banishment: Seçilen rakip championu 1/1,5/2/2,5/3 saniye öncesindeki konumuna yeniden yollar.Katettiği mesafeyle doğru orantılı büyü hasarı vurur.(350 mesafe başına 100 hasar)

[W]Countdown: Severus bir rakip championu ve ondan seken rastgele iki kişiyi lanetler..Lanetlenenler her saniye 25/35/45/55/70 büyü hasarı alır.Lanetlenenler eğer 3 saniye içinde 900 mesafe kat ederlerse lanetten kurtulurlar. Kat edemezlerse 3 saniyenin sonunda 2 saniye stunlanırlar.(Bu iki saniye boyunca lanet devam eder)

[E]Forbidden Zone: Yasak bir bölge oluşturur(Nasus spirit fire büyüklüğünde).Bölgedeki champion hariç her şeyi durdurur.Bölgedeki dost championlara speed; düşman şampiyonlara slow verir.Ayrıca bu bölge içindeki bütün skillshotlar %50 yavaşlar.Alan 4 saniye açık kalır.
Speed/Slow: 10/13/17/21/25

[Ultimate]Return Back: Pasif: Severusun bütün skilleri ve normal saldırıları rakipe bir timezone bırakır.Max 4 tane.

Aktif: Severus çevresindeki(nocturne ultisi gibi bir alan) zamanı 5-7-10 saniye geriye alır.Geri alım bittiğinde alan içinde üstünde timezone bulunanlar timezone sayısına göre büyü hasarı ve stun alır.

Timezone Başına Hasar: 70-95-120
Timezone Başına Stun: 0.5 sn

Not: Üstünde timezone bulunanlar zaman geri alımından sonra eski hayat puanlarına kavuşmazlar.

Bu şampiyon yaratma akımına ben de kapıldım.Yorumlarınızı bekliyorum...

asiri op olmamis mi cunku o 3. skillmi ne alan disindaki herseyi donduruyorsa ve ultinin nocturnenin ultisi gibi bir range olup stun+damg + iskalamama sansi = gg resmen hocam kusura bakma ama nerf gelirse gercekten alaninda bir ilk olur guzel dusunmusun

not:klavye ingilizceye gore ayarli harf ve kelime hatalari var ise kusura bakmayin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: anolar

quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

< Resime gitmek için tıklayın >

Severus, The Time Lord

[Passive]: Tüm takıma %5 CDR verir.İlaveten Severus'un her normal saldırısı rakibe Severus'un CDR'ı kadar true damage vurur.

[Q]Time Banishment: Seçilen rakip championu 1/1,5/2/2,5/3 saniye öncesindeki konumuna yeniden yollar.Katettiği mesafeyle doğru orantılı büyü hasarı vurur.(350 mesafe başına 100 hasar)

[W]Countdown: Severus bir rakip championu ve ondan seken rastgele iki kişiyi lanetler..Lanetlenenler her saniye 25/35/45/55/70 büyü hasarı alır.Lanetlenenler eğer 3 saniye içinde 900 mesafe kat ederlerse lanetten kurtulurlar. Kat edemezlerse 3 saniyenin sonunda 2 saniye stunlanırlar.(Bu iki saniye boyunca lanet devam eder)

[E]Forbidden Zone: Yasak bir bölge oluşturur(Nasus spirit fire büyüklüğünde).Bölgedeki champion hariç her şeyi durdurur.Bölgedeki dost championlara speed; düşman şampiyonlara slow verir.Ayrıca bu bölge içindeki bütün skillshotlar %50 yavaşlar.Alan 4 saniye açık kalır.
Speed/Slow: 10/13/17/21/25

[Ultimate]Return Back: Pasif: Severusun bütün skilleri ve normal saldırıları rakipe bir timezone bırakır.Max 4 tane.

Aktif: Severus çevresindeki(nocturne ultisi gibi bir alan) zamanı 5-7-10 saniye geriye alır.Geri alım bittiğinde alan içinde üstünde timezone bulunanlar timezone sayısına göre büyü hasarı ve stun alır.

Timezone Başına Hasar: 70-95-120
Timezone Başına Stun: 0.5 sn

Not: Üstünde timezone bulunanlar zaman geri alımından sonra eski hayat puanlarına kavuşmazlar.

Bu şampiyon yaratma akımına ben de kapıldım.Yorumlarınızı bekliyorum...

asiri op olmamis mi cunku o 3. skillmi ne alan disindaki herseyi donduruyorsa ve ultinin nocturnenin ultisi gibi bir range olup stun+damg + iskalamama sansi = gg resmen hocam kusura bakma ama nerf gelirse gercekten alaninda bir ilk olur guzel dusunmusun

not:klavye ingilizceye gore ayarli harf ve kelime hatalari var ise kusura bakmayin

Üçüncü skillde alanın içindekileri donduruyo dışındakileri değil.Mesela alanı atıyosun içerdeki minion ve kuleler vs. donuyo içerdeki dost champlar hız düşmanlar slow alıyo.Alan fazla büyük olmadığına göre orta halli bir skill ama ultisi bence de OP oldu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Binbaşı

iyi bende yazayım bari tam olsun oku bunu ashandle

< Resime gitmek için tıklayın >

Archibald, the Barbarian Warrior

Hikaye: Archibald kuzey barbar kabilelerinden birine mensuptur.Oldukça savaşçı olan bu kabile Noxus orduları tarafından saldırıya uğrar ve kabile reisi olan babası bu savaşta ölür.Arcibald henüz dünyaya gelmemiştir ve annesi Noxus orduları tarafından esir alınır.Archibald Noxus'un esir kamplarından birinde dünyaya gözlerini açar ama kaderin üstünde oynamak istediği oyunlar bitmemiştir.Doğum sırasında annesini kaybeden Archibald zor şartlar altında büyür.Noxus'un elit askerlerini oluşturan Yıldırım Orduları'na katılır ve ağır eğitimlerden geçer.Ordu bünyesindeki yozlaşmalara ve karmaşık ilişkilere dayanamayarak ordudan ayrılır ve Savaş Akademisi'ne katılır.

Pasif: Archibald her vuruşunda rakibinin armorunu kırar.En fazla 4 kere stacklanabilir ve combat dışına çıkıldığında devre dışı kalır.

Q: Archibald belirli bir alana atılır ve alandakilere fiziksel hasar verir.Aynı zamanda rakiplerine fear etkisi verir.

W: Archibald toggle olan bu skill sayesinde aldığı fiziksel hasar oranında armor,büyüsel hasar oranında magic res kazanır.

E: Archibald toggle olan bu skill sayesinde kılıcı veya baltası arasında seçim yapar.Kılıç ona fazladan life steal ve atack speed kazandırırken balta ona fazladan damage ve armor pen kazandırır.

Ulti: Archibald belirli bir süreliğine true damage kazanır.Ultinin aktif olduğu süre içerisinde yapılan her vuruşun can olarak karşılığı vardır.Canı yarının altına indikten sonra Archibald ultisini bozar ve kaybettiği can oranında health regen kazanır.