Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
437
Tıklama
0
Öne Çıkarma
salcano hector 26 v
D
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar,
mahallede gezmek için standart bir bisiklete ihtiyacım var, linkteki bisiklet ve bisikletplus firması hakkında bilgi almak istiyorum, ya da bu fiyatlara en fazla 400 lira civarında kargo ,ile sipariş vereceğim başka önerebileceğiniz bir şeyler olabilirmi ?
http://www.bisikletplus.com/salcano-hector-26-jant-bisiklet.html?referer=akakce&v=1.28.2



X
9 yıl
Binbaşı

Hocam hiç bulaşmayın bence benim gibi elinizde kalır hiç bir zevk alamazsınız hevesiniz kursağınızda kalır. Bu fiyata siz ya ikinci ele yönelin bence ya da bütçeyi biraz daha artırmaya çalışıp en azından giriş seviyesi sayılabilecek bir kron xc 150,salcano ng 450-650 alabilirseniz daha iyi olur.



D
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

firmanın satış temsilcisi online chattan en fazla satan model falan demişti, o halde bütçeyi artıralım, 500 civarı olabilir ama daha yukarı çıkamam önereceğiniz bir model ya da link varmı ?
düz kullanım sadece mahalle turu yapmak için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @xxkowboyxx
X
9 yıl
Binbaşı

Hocam çok satması iyi olduğu anlamına gelmiyor ki.
Eğer mahalle aralarında gezmek için alıcaksanız dağ bisikletlerini eleyin bence fazla dişli ve kalın lastikler sizi yoracaktır.
Onun yerine yol yada şehir bisikletleri bakın bence.
Yinede dağ bisikleti olarakhttp://www.decathlon.com.tr/rockrider-51-da-bisikleti-id_8231773.html
Şehir bisikleti olarak ben fazla anlamıyorum ama bu arkadaşlar size yardımcı olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_90602785/mpage_15/tm.htm




Bu mesajda bahsedilenler: @deneme1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.