Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
681
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sahibinden.com üzerinden dolandırıldım.
S
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese selam,

Şimdiye kadar hiç yapmadığım hatayı dün yaptım ve sahibinden.com üzerinden Playstation VR satın almak üzere bir ilan buldum ve telefon görüşmesi yaptım. Fiyatı çok uygun geldiği ve telefonda da çok saygılı ve ılımlı konuştuğu için 900 TL'yi bana ilettiği hesap numarasına EFT yaptım.
Ancak telefonda engelledi ve whatsapptanda ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım. Başından böyle tatsız bir durum geçenlerin önerilerini bekliyorum.
İlanı da aşağıda ifşa ediyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-playstation-vr-sorunsuz-ve-temizzz-707185985/detay/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
6 yıl
Teğmen

Adı soyadı vardır eft yapmışsın şikayetçi ol.Başka bir telefondan yaz şikayetçi olacağım diye. İnanması ol belgesini at ona kendi bilgilerini sansürleyerek.


Hukukçu değilim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 10 Temmuz 2019; 9:53:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.