Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
494
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sahibinden.com ürün alıcıya ulaşmadı
A
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar ,sahibinden.com üzerinde satış yapmış olduğum ürünün alıcıya ulaşmaması.Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ve sonrasında ne oldu.
< Resime gitmek için tıklayın >



L
2 yıl
Binbaşı

Tahmin ediyorum, kargocuların * yemesidir,
kargoyu teslim etmek yerine sağa sola bırakıyorlar,
bu senaryoda alıcı çakallık yapıp, alıp da almadım diyebilir,
ne oldu kimbilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Adam varya ürün satış sözleşmesine göre son güne kadar ürünü bilerek teslim almadı ve en sonunda iade etmiş ürünü şaka gibi.Hani 3 gün yol sürdü kendisi de 2 gün teslim almayıp 3.günün akşamı iade etmesi bu bilerek yapılan bir art niyet.Çünkü 3.günün sonunda yine ürünü teslim almasaydı para otomatiik hesabıma geçiyordu.Şerefsiz son güne kadar bilerek bekletti.Telefon ediyorum meşgule atıyor mesaj atıyorum dönmüyor.Şikayetyaz sitesinde şikayet formu oluşturdum.Normalde ram sattım bu adama biliyorsun ram bilgisayar sarf malzemesi olduğu için cayma hakkın yok.Ama ne hikmetse bu ram iade ediliyor.Sahibinden.com dedim güvendim ama adamlar kendi hazırlamış olduğu ürün satış sözleşmesini kendileri yok sayıyor.O zaman sözleşme formaliteden mi veya metin belgesi gibi bir şeymi.Kargoculardan da şüphelenmedim değil adamlar alıcıya ulaşamayıp hala nasıl dağıtım yapabiliyor madem ulaşamadın şubede bekletirsin.Yurtiçi kargo içinde ayrı bir şikayet formu oluşturucam.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ako33 -- 8 Aralık 2021; 19:47:49 >


Bu mesajda bahsedilenler: @limbesh
L
2 yıl
Binbaşı

@ako33 Haklısın ama o sözleşme metninden, ram'in iade edilemeyeceğini çıkarmadım ben.
Adam ürünü bozup iade ederse, ne olacak ? Bu da iade sisteminin bir zararı.




Bu mesajda bahsedilenler: @ako33
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.