Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
12
Cevap
2343
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sahibinden.com - Muhammet Görer
B
9 yıl (1964 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar belki sizin başınıza da gelebilir diye yazıyorum. Ben İzmir - Menemen'de oturduğunu söyleyen Muhammet Görer isimli bir satıcıdan 60 liraya bir "Nike air max" ayakkabı satın aldım. Satıcı bana annesinin adına Menemen şubesinde bir banka kartı hesapları olduğunu söyledi.Annesinin de adının Hülya Görer olduğunu yazdı.Parayı Menemen Ziraat bankasına göndermemi istedi. Ben de 60 lirayı havale yaptım. Parayı yolladıktan sonra adam hiçbir şekilde cevap vermiyor.Telefonu , whatsapp'ı var, ama açmıyor. İlanları hala açık. Her gün de ilanlarına yeni mallar ekliyor.Bu adamın dolandırıcı olabileceğini düşünüyorum.Bu durumda ne yapılabilir arkadaşlar?

https://www.sahibinden.com/arama?userId=aIEAClJL9KqcK9LQT284ejA

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batyaz -- 27 Aralık 2017; 20:36:9 >

"yeni mallar" demiyecektin.
Geçmiş olsun.
Yoruma Git
jimmymcnulty - 9 yıl +11 ▲
Bu kişi gerçekten dolandırıcıysa bile, "Benim ismini internette teşhir etti" deyip senin bu iletini dava etse sen ceza alırsın. Onun sen dolandırdığını ispat etmen, etsen de ceza alması...
Yoruma Git
Yorumun Devamı glory34 - 9 yıl +7 ▲
Hocam başlıktaki ad soyadı Muhammet Gömer olarak değiştir bence. Daha uyumlu oluyor.


Geçmiş olsun.
Yoruma Git
ABSOLUT. - 9 yıl +6 ▲
W
9 yıl (4706 mesaj)
Binbaşı

hocam hala düşünüyormusun tokatlanmışın işte



J
9 yıl (31 mesaj)
Er

"yeni mallar" demiyecektin.
Geçmiş olsun.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl (1964 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yani hiç olmazsa başkaları benim yaşadıklarımdan bir sonuç çıkarırlar.Ona göre hareket ederler.



H
9 yıl (1301 mesaj)
Yüzbaşı

havale çıktısı ile tüketici hakem heyetine git.



S
9 yıl (6000 mesaj)
Yüzbaşı

Bu tür alışverişlerde tuzağa düşmemek için en basit yöntem satıcıya elden gelip alabilir miyiz diye sorun. Yok derse zaten ne olduğu bellidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl (6509 mesaj)
Binbaşı

Hocam başlıktaki ad soyadı Muhammet Gömer olarak değiştir bence. Daha uyumlu oluyor.


Geçmiş olsun.



B
9 yıl (1964 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Bu tür alışverişlerde tuzağa düşmemek için en basit yöntem satıcıya elden gelip alabilir miyiz diye sorun. Yok derse zaten ne olduğu bellidir.

Elden alabilir miyim, diye sordum aslında.Adam tamam hemen konum atayım dedi.Bu gibi durumlarda karşıdaki kişi kötü niyetliyse pek yapacak bir şey yok, arkadaşlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl (628 mesaj)
Yüzbaşı

Dolandırıcılık suçu nedeniyle savcılığa suç duyurusu dilekçesi ver, adamı kolaylıkla bulurlar..



E
9 yıl (5432 mesaj)
Teğmen

Adamın üyeliği yeni , nike orjinalse 60 tl tuzak fiyat ama kutusu bile yok , whatsapp resimlerini istediniz mi ürünün ? elden teslim alırım diyene dolandırıcı zaten elden teslim etmeye hazır , o taktikle kesin anlaşılmaz . get açtırın yada dh üyesi ise referans isteyin



B
9 yıl (7405 mesaj)
Binbaşı

60 liraya nike air max almaya çalışırsan işte öyle tokatlar adamı
< Resime gitmek için tıklayın >



S
9 yıl (8125 mesaj)
Yüzbaşı

Sahibinden dolandırıcı kaynıyor. Ürün ucuz olsun yada olmasın önemli değil. Sahibinden bu konulara hiç bulaşmıyor. Savcılıktan sonuç alabilmek için ise satıcıya yapılan ödemede ayrıntılı bilgi girmeniz gerekiyor. Yoksa savcılık takipsizlik veriyor. Maalesef giden paranız oluyor.



G
9 yıl (9517 mesaj)
Binbaşı

Bu kişi gerçekten dolandırıcıysa bile, "Benim ismini internette teşhir etti" deyip senin bu iletini dava etse sen ceza alırsın. Onun sen dolandırdığını ispat etmen, etsen de ceza alması zor. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırdığı bir ülkede yaşıyoruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.