Merhaba , geçen aylarda ehliyet için başvuruda bulunmuştum. sağlık ocağına saglik raporu için gittiğimde aile heikimim sistemde daha önceden gittiğim poliklinik kaydı olduğunu ve hastalığım (kalp ilgili ameliyat gerektiren bir durumum var) dolayısıyla beni kardiyolojiye sevk etti. Hastanedeki doktor rapor için baya uğraştı ama sistemde ehliyet için nöroloji göz fizik tedavi ve ortopedi gibi bölümler vardı, yani kardiyoloji yoktu. Heyet kuruluna başvurmam gerektiği söylendi ama o kadar araştırmama rağmen hiçbir çözüm bulamadım. Şimdi ameliyat olmama daha çok var. Ehliyetimi almak istiyorum. Özel hastanelerden bu raporu alabilir miyim ? Öncesinden saglik ocagindan veya e devletten bir kayıt silmem gerekli mi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >