Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
253
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sağlık raporu
N
4 yıl (1291 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba , geçen aylarda ehliyet için başvuruda bulunmuştum. sağlık ocağına saglik raporu için gittiğimde aile heikimim sistemde daha önceden gittiğim poliklinik kaydı olduğunu ve hastalığım (kalp ilgili ameliyat gerektiren bir durumum var) dolayısıyla beni kardiyolojiye sevk etti. Hastanedeki doktor rapor için baya uğraştı ama sistemde ehliyet için nöroloji göz fizik tedavi ve ortopedi gibi bölümler vardı, yani kardiyoloji yoktu. Heyet kuruluna başvurmam gerektiği söylendi ama o kadar araştırmama rağmen hiçbir çözüm bulamadım. Şimdi ameliyat olmama daha çok var. Ehliyetimi almak istiyorum. Özel hastanelerden bu raporu alabilir miyim ? Öncesinden saglik ocagindan veya e devletten bir kayıt silmem gerekli mi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.