Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1032
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sağ testisim şişti.
Y
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bundan bir hafta on gün önce karnımda şişkinlik hissettim ve midem ağrımaya başladı 1-2 gün devam etti şişkinlik ben anladım testisimin şişeceğini çünkü daha önce 6-7 kere oldu tecrübeliyim.İşte dediğim gibi sağ testisim şişti ve kasık bölgemde ağrı yapıyor sağ kasığım ağrıyor.Önceden olduğunda en fazla 10 güne geçiyordu 1 sene içinde 3 kere oldu bu olay.Bu neden oluyor önemli bir şey mi ailemin haberi yok daha doğrusu söylemeye çekiniyorum ne söyleyeceğimi bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Ne zaman karnımda şişkinlik hissetsem karnım - midem ağrısa testisim şişiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytb -- 26 Şubat 2015; 16:26:34 >

D
9 yıl
Yüzbaşı

Hidrosel ya da inguinal herni olabilir.
Genel cerrahi ya da urolojiye gorunseniz iyi olur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ytb
H
9 yıl
Teğmen

Benım kardesımde de vardı bu olay.2 defa ameliyat geçirdi.Bebekken sol tarafından diğeri 14 yaşında sağ tarafında.Bebekken sanırım doğuştan mı olmuştu galiba tam bilgim yok şimdi hatırlayamadım yani.14 yaşında ise kardeşim sürekli futbol oynardı.Çok hareketliydi.Senın şikayetlerinin bazıları ondada vardı.Ya demek istedigimi anlarsın umarım fazla uzatmak istemiyorum.Yani ailenede bahset.Sağlıkta utanma olmaz hemde ailene karşı.Mutlaka doktora görünmeni tavsiye ediyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ytb
Y
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bugün şişlik indi bilmiyorum bidaha ne zaman olur cevaplar için teşekkürler zaten doktora gitmeyi düşünüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.