Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
30
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Sadece Windows 10, Intel Kaby Lake ve AMD Zen işlemcileri tam destekleyecek (2. sayfa)
N
10 yıl
Teğmen

yapamaz bence çok tepki çeker yapanlarda var üzücü bir şekilde bir yerde tekel olmanın zararlarını görüyoruz şu sıralar çok belirgin bir şekilde kimseden çekinmeden at koşturuyorlar umarım pazara yeni oyuncular girerde oldu dedik olacağa getiremezler bundan sonra



Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı

Nedeni aşağıda.
özellikle 3.40'dan itibaren.


Videoyu izlemek için tıklayınız



S
10 yıl
Yüzbaşı

Artık suyunu çıkardı içince microsoft. Kabul etmeleri lazım iyi işletim sistemi yapamıyorlar. Daha doğrusu öyle 2 senede bir Fifa çıkarır gibi işletim sistemine dünyanın ihtiyacı yok. Bakıyorlar satamıyorlar ya oyunlar, programlar ile zorlatıyorlar ki öyle bile satamıyorlar. Olmadı laptoplarda zorunlu hale getiriyorlar ki öyle bile satamıyorlar yani yeterince. Şimdi iyice suyunu çıkartıp bir de işlemci desteklemeyecek diyorlar.

Artık amerika için casusluk yazılımı yüzünden mi bu öfke celal nedir bilemiyorum ama bu tekele bir dur denmezse daha çok daha acayip zorlamalar ile karşılaşırız ki ben hiç güvenmiyorum win10 içindeki yazılım yapısına. Şimdi çoğu programlamanın p sinden anlamayan insanlara hava civa gelir, komplo teorisi gelir. Neredeyse geldiğimiz teknoloji ile matrix e bağlanacağız ama nedense casus yazılım, dinleme, takip etme gibi yazılımların olması imkansız falan gelir bir çok kişiye. Sanki cia, nsa falan diye bir kurum yok. Bunların işi ve tek amacı bu. Bunun içinde tabi ki kendi ülkelerindeki firmalar ile ortak çalışacaklar. Akıllı televizyonlar, tabletler, telefonlar, akıllı saatler, bilgisayarlar, herkesin seve seve, üste para vererek evlerine başuçlarına soktukları dünyanın en gelişmiş teknolojilerinden oluşan cihazlar. Tabi ki adamlar da bunlardan faydalanacak.

Aksi gibi elimiz mahkum. Tamam zaten bu işten iyi düzeyde anlayan bir çok insan yüzlerce video yayımlardı win10 daki casusluk yazılımları üzerine, ama microsoftun kendisi bile evet ulan koyduk diye itiraf etse yine sonuçta yapabileceğimiz çok bir şey yok. Linux deseniz yeterince oyun yazılım desteği yok ne yazık ki. Mac deseniz tamam dizayn, grafik, tasarım için çok güzel hızlı ama yine bir oyun cihazı değil.



G
10 yıl
Yüzbaşı

Bu günler iyi günleri microsoftun. Pc sektöründe artık korsan oyunların önü kesilmeye başlandı, oyun dağıtım firmaları da kendi oyun konsollarını üretiyor(steam,ps vs). Bir yandan ücretsiz android tabanlı remixos büyük heyecan uyandırdı. bu gidişle microsoft sadece sanayi, endüstri ve ofiste kullanılacak gibi görünüyor.




K
10 yıl
Binbaşı

Linux ile tanıştığımdan beri zorunlu haller haricinde windows kullanmıyorum. Zorla dayyattığı windows 10 u kullandıktan sonra hele linux a bakışım değişti. Oyun oynamam zaten. Elimde olsa işyerindeki bilgisayara da linux kuracağımm...




J
10 yıl
Yüzbaşı

Steam indirimleri korsana en iyi çözüm, bu kafayla giden Microsoft işletim sisteminden korsanı yiyecek.




B
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: byrd

Nedeni aşağıda. özellikle 3.40dan itibaren. Videoyu izlemek için tıklayınız


kısaca özetleyeyim.
eleman şuan nette dolaşan "destroy windows 10 spying" benzeri bir scripti inceliyor ve oradaki domainleri araştıyor. domainlerin microsoftun başka firma adlarıyla sinsice oluşturulduğunu neredeyse hepsinin 2014'de yayın hayatına başlamış ve bilgi toplama amaçlı olduğunu görüyor.bu siteler altına kayıtlı binlerce domain olduğunu falan öğreniyor.yani windows 10 sürekli istatistik-info gönderimi yapıyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Binbaşı

W10 Benimde laptop umu göçertti şimdi kullanılamıyor..




G
10 yıl
Yarbay

En kısa zamanda win7 ye geri döneceğim. Win10 hem stabil değil hemde casus olayları yüzünden rahatsız oluyorum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @byrd
D
10 yıl
Yarbay

Hala sürücü ve uyumluluk sorunları var Windows 10 da, ne kadar çok kullanıcıya ulaşır ve bu sorunları görürse; o kadar hatalar giderilecek Microsoft tarafından.. Yoksa kimseye bedava bir şey vermez bu KaPiTalist OS, sevgili bilgisayar dostları :( Ayrıca Android işletim sisteminde, programları kurarken istenilen izinleri gören Microsoft un iştahı kabarmış olacak; her şeyi denetlemeye çalışıyor, kullanıcılarının çıkarlarını korumak amacı ile; dediklerine göre!! :) RemixOS ve Linux sürümlerinin gelişmesini bekleyeceğiz..




S
9 yıl
Yarbay

Bende windows 7 kullanıyorum 8 ya da 10 a hala geçmeyi düşünmüyorum. Ama microsoft herkese 10 kullandırtmaya fena derecede kafayı taktı bir kere. Önce ücretsiz dedi olmadı, sonra istemesen bile sürekli bilgisayar 10'a geçirmeyi sorar hala geldi o da olmadı, bu sefer soruya hayır bile desen farketmediğin bir anda geçirmeye kalktı, davalık oldu. Oyunlara zorunluluk getirtmeye çalıştı, oyunlar satmadı.

Şimdide bu. Casus yazılım zımbırtısı falan olmasa bu kadar dayatmaya kalkmaz. Var bu işin içinde bir şey. En sonunda elimiz mahkum geçeceğiz elbette işlemci falan açılmayınca. Ama çok salakça bir durum olduğu aşikar. Yani işlemci ile işletim sistemi ne alaka.

Hayır bir gün Google gibi bir firma adam gibi işletim sistemi çıkartırsa ne yapacaklar bilemiyorum. Zamanında geliştirmeden dayattıkları internet explorer ın durumu ortada. Şimdi yalvarsalarda yakınsalarda, işletim sistemlerinde 40 kere varsayılan da yaptırsalar kimse internet explorer kullanmıyor. Aynı duruma düşerler haberleri yok. İnsanları rahat bırakmaları lazım. Ya da öyle adam gibi yeni bir şey çıkaracaklar ki, hiç böyle dayatmaya gerek kalmadan herkes isteyerek hatta satın alarak geçecek. Bu kafayla microsoft rakibi olana kadar microsoft, rakibi olan her sektörde dibi boyluyor.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.