Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
3586
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sadece Soğutma Amaçlı Klima Tavsiyesi
M
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Yaz gelmeden klima almak istiyorum.Bu konuda sizden yardımlarınızı rica ediyorum.22 m2 oturma odam için sadece soğutma amaçlı klima arayışındayım.Bütçem 1.500 TL civarı ve İstanbul Bahçelievler Yayla'da oturuyorum.Enerji tasarrufu, ses düzeyi, filtre var ise başka dikkat etmem gereken noktaları bu bakımdan iyi bir klima olmasını tercih ederim.



C
11 yıl
Yüzbaşı

Konu basliklarini okumani tavsiye ediyorum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Konu basliklarini okumani tavsiye ediyorum.


Haklısın bende öyle yaptım

http://forum.donanimhaber.com/m_73516648/tm.htm


Dün; 9:20:54 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı Sil PM

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim. Konunun 360 sayfa olduğunu görünce eyvah deyip yeni konu açtım biraz okuduktan sonra anladım ki hata yapmışım.Tekrar özür dilerim.

Yaz gelmeden klima almak istiyorum.Bu konuda sizden yardımlarınızı rica ediyorum.22 m2 oturma odam için sadece soğutma amaçlı klima arayışındayım.Bütçem 1.500 TL civarı ve İstanbul Bahçelievler Yayla'da 5 katlı binanın 2.katında oturuyorum.Enerji tasarrufu, ses düzeyi, filtre var ise başka dikkat etmem gereken noktaları bu bakımdan iyi bir klima olmasını tercih ederim.Sadece soğutma amaçlı olduğu için inverter almama gerek yok galiba.

Teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.