Hic de sacma degil. Ben genelde bolum denemesi cozdum ama deneme cozmeyi abartmamak lazim. Ygs 2016nin sorularinda buyuk ihtimal denemeye yigilanlar şok olacaklar. Ygsde de lysde de konu okumak daha cok katki saglar. Hatta biyoloji ve tarih gibi dersler sadece konu okunarak yapilabilir
Denge mat 20 net yapiyorum 2010 2011 2012 2013 ygs matlar hep 25 ve üstü geliyor. 2014 2015ygs denge veya dengeden az geliyor. Artık sınavı resmen dösüyorlar bence yetmez.
fen için konuşabilirim. her gun mutlaka 2 3 fen konusundan çıkmış sorulara göz gezdiririm. piyasadaki çoğu denemenin sorduğu ecik bücük soruların hiç biri yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.