Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
142
Cevap
10134
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sacred?
Q
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sacred 2 beklentilerimi hiç karşılayamadı, bunun için gidip Sacred almayı düşünüyorum. Sacred Gold, Sacred ve ek pakedinin birleşimi mi?



Q
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bilen?



A
16 yıl
Yüzbaşı

sacred plus , sacred ve patchleriyle mükemmelleşmiş ek yerler eklenmiş hali beyoğlu megavizyondan 29 liraya almıştım.içinde key i varmı kontrol et netten oynarsın.

sacred gold, sacred patchleri + underworld ek paketli bulursan mutlaka alman gereken nimet

ben biraz üzüldüm herkes sacred 2 yi kötüledi o topic te oyunu alıp çok güzel paylaşımlarda yardımlarda bulunacaktım vazgeçtim baktım önüne gelen laf atmış üzdü yani beni.

sacreddan anlamadığın takıldığın yer olursa sor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbüyücü -- 5 Aralık 2008; 18:08:50 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
16 yıl
Yarbay

Evet alaşağı ettiler kardeşim sacred 2 yi.Tamam eksikler çok ama yamalar düzeltiyor.Bende gold aldım deli güzel olmuş ek yerler gelmiş hata yok sorunsuz kaymak gibi walla ve havası yeter beyler çok sağlam oyundur ama değerini bilenlere



D
16 yıl
Yüzbaşı

Sacred güzeldir almanızı tavsiye ederim... Sacred 2 de o kadar kötü değil, ama 1 daha kaliteliydi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 16 Şubat 2009; 15:38:06 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Yarbay

Walla item bolluğu sacred'da oldukça bol ben çok sevdim bu oyunu şimdi bile sıfırdan gladiator yarattım başladım kasmaya sacred 2'nin orjinalini bekliyorum çıksın anında alıcam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
15 yıl
Yarbay

10 dolara steam üzerinden sacred gold'u aldım...
vampir takılıyorum, zamanında üstüne düşememiştim...
co-op özelliği var bir iki arkadaşıma da aldırıp senaryo haricinde co-op da deneyecem bakalım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ben aldım bitirdim, hakketen hakkını veriyor oyun.. Gold versiyonda hiçbir hata, bug vs yoktu, ek paketiyle birlikte 10$ nedirki, oynamayanlar kesinlikle oynamalı.. Bu arada Demon'dan gerisi yalan benim için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

Kesinlikle Sacred 1'i 2'ye tercih ederim. Kendi çapında oldukça zevkli bir oyun olmakla birlikte, çoğu açık uçlu oyunda olduğu gibi bir noktadan sonra aynı mekan ve yaratıklar sıkabilmekte. Underworld eklenti paketinde daha çok yaratık ve dwarf ile iblis kadın karakterleri var oynanabilir. Oynamayanlar mutlaka denesin. Orjinali de satılıyor müzik marketlerde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Onbaşı

Bencede farklı bir oyun Sacred 1 ve ek paketi daha önceden oynamıştım.Grafikleri haritası itemleri vede senaryosu hoşuma gitmişti.Sacred 2 nin orjinalini bulamadım (halada aramaktayım) malesef korsanını oynuyorum biraz kızdım benim favorim Dark elf karekteri bu oyunda yok ama grafikler harita ve itemler bundada çok iyi tabi bence hele birde Blind Guardian hayranıysanız muhteşem derim.Blind Guardian görevini bitirince sana özel konser vermeleri oyun için yapılan özel bir parçayı klip olarak sunması harika bir şey Moblar 1 de daha iyi modellenmiş gibi geldi bana zevkler ve renkleri tartışmam ama ben beğendim.İlgilenenlerede oynamayı tavsiye ederim.İyi oyunlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sacred 2 konusundaki kendini bilmez şahıs yüzünden iyice sinirlerim bozuldu, 4 - 5 ay önce Sacred'i bitirdim gayet güzel bi oyun.. Boş bi zamanımda Sacred 2'yi de yüklicem ama şimdilik beklemede kalsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

Sacred 2'nin Xbox versiyonunu bekliyorum ben şimdi. Belki gamepad ile oynamak daha zevkli olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yarbay

Arkadaşlar birkaç sorum var.Sacred plus mı son versiyon yoksa gold mu? Gold diye biliyorum ama. Birde sacred 1 için direk son yama olan 2.28 mi kurulmalı yoksa önceki yamaları sırasıyla kurmalımıyız? Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 23 Nisan 2009; 13:21:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Er

herkese iyi günler,
Sacred 1'i son haliyle oynamak istiyorum cd satın alacaksam alacağım cd hiç patchi olmayan düz sacred mı oluyor yoksa son haliyle mi oluyor..
Ayrıca internetten baktığımda şöyle bir sıra veriyordu

1. sacred,
2. sacred plus,
3. sacred patch 1.8.26,
4. sacred underworld (your choice of install - standalone or overwrite),
5. sacred underworld and patch v2.28

acaba satın aldığım cd direk Sacred underworld and patch v2.28 mi olur yoksa düz alıp o patchleri tek tek indirirmiyim veya tüm patchlerin olduğu tek bir şeyi indirebilirmiyim..?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

Hiç uğraşmak istemiyorsan gog.com'a gir. Üye ol. Orada 10 dolara satılan bir Sacred Gold paketi var. Kendisi Sacred, Sacred Plus ve Sacred Underworld oyunlarını içeriyor en son patchleriyle. Doğrudan tek bir dosya indirip bilgisayarına kuruyorsun o kadar. Cd koruma programı falan da yok. Aynı zamanda oyunun manualini de indirebilirsin siteden bir kaç ekstra ile birlikte. Cd alırsan o dediğin bütün aşamaları yapman gerekiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 8 Haziran 2009; 10:55:41 >

B
15 yıl
Er

Sacred ı indirdim internetten herşey tamam cdye çektim fln koydum yükledim crackini yaptım oyunu açıyorum bi dll dosyası yok diyor internetten bakıyorum buluyorum indiriyorum kopyalıyorum vs..4 5 dll dosyası indirdim öyle ama en sonunda tincat2.dll diye bir dosya soruyo tam 3 saat aradım yok hiç biryerden bulamıyorum
acaba herhangi bir fikri olan var mı bu konuda..?? o kadar saat indirdim uğraştım didindim valla çok kötü olcak kotama yazık..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

İşte bu yüzden diyorum dostum gidin orjinal alın diye. Ya indirdiğin dosyalarda bir bozukluk var, ya da yükleme sıralamasında bir karışıklık oluyor galiba. Yanlış crack dosyasını da yüklemiş olabilirsin, crack dosyasının Sacred'ın doğru sürümüne ait olduğundan emin misin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Er

komik iş ya gerçekten saçma o son dll dosyasını da buldum kopyaladım ancak oyuna tıklıyorum açılmıyor..
artık uğraşmıyacağım valla gittim etrafa sordum sacred herkes yok bulamazsın diyor tüm cd satan yerler Ankara'da.
bu iş de artık ya güme gider ya da bilmiyorum nerden çözerim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

Daha önce de söyledim dostum. Paypal üyeliğin veya kredi kartın var ise gir gog.com'a. Üye ol, 15 liraya satın al. Babalar gibi oyna. Hem de bütün eklentileri ve en son yamaları ile birlikte. Ankamall'deki D&R'da da vardı galiba bir ara CD versiyonu. Hala duruyor mu bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
15 yıl
Yarbay

steamde de 10 dolar, al rahat rahat oyna derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.