Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
493
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sabit ip nasıl alabilirim?
O
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

merhaba bir uygulama için elimde en az 3 tane statik ip olması gerekmekte şuan 1 tanesini kullandığım iss den aldım diğer 2 tanesini nasıl alabilirim bilgisi olan varmı acaba? vpn yada hosting firmaları bunu sağlayabilir mi bana? 1 adet te faturalı vodafone hattım var ona başvurdum ona da statik ip veriyormuş galiba yinede 1 tane eksiğim kaldı :D



D
3 yıl
Binbaşı

Nedir kullandığınız uygulama farklı çözümler sunabilirim belki :) Bir bağlantıya tek bir sabit ip veriliyor . Ne eksik ne fazla . Doğasına aykırı :)



D
3 yıl
Onbaşı

İnternet sağlayıcınız üzerinden Statik IP adresi başvurusunda bulunabilirsiniz. Tabii Statik IP ücretsiz bir şey değildir. Bedavaya bir program yükleyerek alamazsınız. Ben TTNET Müşterisi olarak her ay 15-20 TL arası gidip geldiğini görüyorum. Bir dezavantaj olarak iptal işlemini anında yapamazsınız. Müşteri Hizmetlerinizi aramanız gerekir. ~Teşekkürler



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @orhunn
D
3 yıl
Binbaşı

Zaten almış statik ip daha nasıl çoğaltabilirim diye sormuş arkadaş :)



C
3 yıl
Yüzbaşı

Selamlar @orhunn

TT veya farklı ISS lerden Metro Ethnernet gibi kurumsal bir internet hizmeti kullanmadan internet servisiniz içişn birden fazla ip adresi kullanamazsınız. Bahsettiğim Metro Ethernet internet hizmetleri de 10/10 için 1200 tl civarı maliyeti var.
Vpn vb alternatifler ile farklı iplerden bağlanabilirsiniz gibi gözüküyor direkt olarak ip bloğu için çok yüksek maliyet çıkacaktır size.




Bu mesajda bahsedilenler: @orhunn
O
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

2 farklı vps firmasından sanal sunucu aldım en düşük paketleri 25 tl civarında onların statik ipleri işimi görüyor bundan daha ucuza olmuyor sanırım zaten.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.