Her sabah 7.00 da uyanmaktan kalkmaktan, yıkanmaktan ,tıraş olmaktan o gömleği giymekten kravatı takmaktan bıktım. Okulu seven insan var mı ya neden böyledir ? Geçen arkadaşlarla bi yerde yemek yiyoruz adamın tekinin telefonu çaldı melodisi benim sabah alarmı sesimdi ve ben korktum aşırı tırstım yani kalbim falan baya hızlı attı Bi aralarda en sevdiğim şarkı alarmımdı artık en sevmediğim şarkı oldu.Sonra yazılılar öğretmenler bizi sürekli ders çalışması gereken varlıklar olarak görüyor bir nevi koyun ders çalışcak uyuyacak okula gelecek sınavdan da iyi not alacak. He 3-4 gün çalışmayla da en fazla 70 alınıyor.11. sınıfım size yemin ederim sınıfın en çalışkanları (inekleri) tenefüslerde kovalamaca oynuyolar. He bide çocuk karaktersizin teki, hayatında kitap okumamış. Bu adam ilerde doktor mühendis olacak. belkide kamuda çok önemli bir yere gelecek ve bizi yönetecek. Sonrada babaları büyük bir gururla kahvede okey oynayacak. fakdısistem !!!
edit: biride çıkıp okuma o zaman demesin zaten öyle bi seçeneğim yok.
her sabah yıkanıp tıraş olup kıravat bağlayıp okula gidiyorsun öyle mi ? şaşırdım valla serbest kıyafet oldu çoğu okul hala kıravat takan liseli var mı yahu.
ayrıca 7 gayet iyi bi saat, ben 6.15 de uyanıyorum. 7'de uyansam keşke.
Haline şükret. Uyku düzenimi bok götürüyor. Pazartesi - salı - çarşamba sabah 7.30da kalkıyorum işe, perşembe-cuma 6da kalkıyorum okula, cumartesi - pazar iş olursa 9da olmazsa 1-2 de kalkıyorum düzen 0. Uyku zaten yok lan insan uyku ilacına karşı bağışıklık kazanır mı 2 tane bile işe yaramıyor. Oh be içimi dökmem gerekiyomuş
edit: biride çıkıp okuma o zaman demesin zaten öyle bi seçeneğim yok.