Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1434
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S8000 Jet mi yoksa Omnia i900 mü
F
15 yıl (259 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar uzun zamandır bunu düşünüyorum bi türlü karar veremedim.İ900 16 gb dahili hafızasıyla ideal.Ayrıca ekranı da jetten daha büyük.Jette ise ekran amoled.16 milyon renkle göz kamaştırıyor.Fiyat olarakta birbirine yakın.Sizce hangisini alsam pişman olmam.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
15 yıl (259 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Kimsenin bu konu hakkında yorum yapacak kadar bilgisi yok mu.Çok az sürem kaldı artık karar vermem gerek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl (13961 mesaj)
Yarbay

En son 650 liraydı, bu piyasada iki telefonda alınmaz. Yeni ve muadilleri varken tamamen boşa yatırım yapmak olur. Sadece dahili hafızası yüzünden böyle bir seçim yapacağınıza Samsung i5700 alıp 8gb/16gb class 6/10 hafıza kartı alarak çok daha fazla performans elde edip donanım ve yazılım olarakta iyi bir telefon sahibi olmuş olursunuz.

Samsung i5700 en son Turkcell bayilerinde 499TL fiyatına kadar düşmüştü aklınızda olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.