1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Whatsapp bildirimlerde titresim acikken veya bildirim tonu acikken bildirim isigi yaniyor. Ama ikisini bildirim tonu sessiz ve titresim yok secilince bildirim isigi yanmiyor.
*#0*# ile baktim led saglam, zaten ustte yazdigim durumdayken calisiyor, diger uygulamalarda da calisiyor.
Always on display acik.
Uygulamala bildirimleri'nin altinda whatsapp icin bildirimlere izin ver secili.
Ekran ayarlari altinda led gostergesi acik.
S7'im varken de ayni sorun olmustu. 1 seneye yakin gayet duzgun calisan sey kendi kendine gitti (sanirim nougat guncellemesinden sonra).
Ozetle, Whatsapp'ta titresim ve ses kapali iken bildirim isigi nasil yanar? Simdiden tskler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.