Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
180
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILDI] SATILDI! S23 Ultra 12/256GB Yeşil YD + 45W Samsung Şarj Aleti
3
2 hafta
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 SATILDI! S23 Ultra 12/256GB Yeşil YD + 45W Samsung Şarj Aleti
@oemci32 Hocam'a satılmıştır.
Hafta sonu satılmak üzere rezerve edilmiştir.

Yurtdışı cihazıdır, kasası açılmadan imei işlemi görmüştür (kendime ait 2 adet Samsung cihaz verip yaptırdım). Sadece Samsung Güvenli Klasör özelliği çalışmıyor (bütün S23 Ultralarda bu şekilde) onun haricinde tüm özellikleri çalışmaktadır, güncelleme almaktadır daha yeni güncellenmiştir. Cihaz Türkçe'dir ve sorunsuz bir şekilde iki sim slotu da çalışmaktadır. 4.5G ve 3G'de problemsiz çalışmaktadır, 5G desteği de bulunuyor. Cihazın ilk sahibiyim, kutusunu ben açtım. Mart ayının başında satın aldım, faturası yok ancak dileyene yazışmaları vs. atabilirim. Cihazın yanında kutusu, type c-type c şarj kablosu, 45W Orjinal Samsung Hızlı Şarj Adaptörü+5A şarj kablosu verilecektir. Cihazı aldığım gün hidrojel ekran koruyucu (₺200 ödedim) taktırdım ve silikon içi süet bir kılıfla kullanıyorum (₺200 ödedim). Kesinlikle ve kesinlikle çizik yoktur, bataryası uzun ömürlü olması için batarya ömrü maximum'da kullanılmaktadır.

Satma nedenim: Satma nedenim Android'e alışamamam. iOS'a geri döneceğim.

İmei durumu: İmei işlemi çok makul fiyatlara yapılabiliyor, ki ben garanti olsun diye kendime ait 2 Samsung cihaz ile bu işlemi yaptırdım bu da sorun yaşanma olasılığını minimuma indiriyor olur da imei problemi yaşarsanız cüzi miktarlara halledebilirsiniz, ufak bir araştırma yapmanız yeterli.

İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 27000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sultangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

3
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Hafta sonu satın alınmak üzere ₺27.000'ye rezerve edilmiştir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.