Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
34
Cevap
1299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Rusya’dan alınan S-400 füzeleri Akıncı Üssü’ne yerleştirilecek (2. sayfa)
G
7 yıl
Yarbay

Cumhurbaşkanı Erdoğan diyorki abd terör örgütünü yok etmek için suriyede başka terör örgütüne tırlarca mühimmat gönderiyor ve bu mühimmatların bize karşı kullanılmayacağını ben nereden bileceğim? diyor. Bilemezsin işte o yüzden böyle s400lerinden tut ne tür savunma,saldırı teknolojisi varsa alıp dizeceksin. Zaten avrupa bize karşı cephe almış durumda güney kore birine saldırsa 3.dünya savaşı başlayacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Eylül 2017; 10:50:43 >

F
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Tarihi ve önemli bir adım düşmanları gerçekten şimdi korku sardı.Saddam'ın Fransız üretimi savunma sistemlerini gördük Abd işgali sırasında tüm radarlar kapattırıldı işgalci Abd tarafından.Nato üyesiyken ve Nato'nun bu güvensiz yaklaşımını görürken kendimizi garantiye almamız gerekiyordu ve bunu yaparken Abd karşısındaki bir güçten bu sistemi tedarik etmek önemli olandı.

Rusya bize saldırırsa yine o radarlar kapatılmayacak mı ?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Yarbay

1400TL asgari ücret alan, amerikada bin türk lirasına satılan (abd vatandası gibi düşün bin dolar) ama 3. dünya ülkesi olan bizde 6 milyara satılan İphoneX konusuna girip aplle küfür eden, 60bin tl türkiye girişi olan mercedesin 160binden satıldığı için dış mihraklara saldıran, korsan windowsunu, gevur malı elektronik eşyalarını kullanarak din den bahseden, rusya ya hertürlü küfürü eden, ucağını düşürdüğümüz için ağzımıza mıçan ve öde öde bitiremediğimiz bu faturanın son ayağı sayılabilecek bu olayı destekleyen, 2 tane füze ile nato ve abedeyi korkutacağını zanneden ve cuma ya gidip çalışanının sigortasını asgari ücretten gösteren arkadaşlar bizden önce gelip en üste çıkmış sorun yok %51 iseniz %49 da biziz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 21 Eylül 2017; 11:17:11 >


V
7 yıl
Yarbay

Pardon ama bunun menzili 400km birşey

Ankara'da ne işimize yarayacak bu

Kendi kendimizi mi vuracağız?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Çavuş

NATO'nun kuruluş amacı Rusya'dan füze almak ne kadar doğrudur bilemem, ama sınırlarımızı aştı diye 1 uçağı vuruldu Suriye'de 13 askerimizi bombaladılar
onlar 2 askerini konuşurken bizim 13 askerimizi unutmamamız gerekir.
Nereden füze alacaktık diyenler olacak olursa, Rusya'dan önce Çin'den de alabilirdik NATO müdahale etti diye alamamıştık.




D
7 yıl
Yarbay

Bence almamalıydık, çümkü bemce S-500 ler çıkıyo, eski teknolojiyi sokuşturdular aga.Ayrıcana belkide S-550 vardır ama saklıyolar olabilirdiler.memleketin çok bilicileri, üst düzey atıcılar sizi..siz atıp tutarken iyi de ben atamıyommu?HOBAAA :)))




@
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: brshr

Kahvehanelerde memleketi kurtaranlar gelemeden yorum yazayım. Düşmanlar çatlasın!

İnsanlara çalışacak istihdam yaratsaydınız kahvehane köşelerine mahkum etmeseydiniz belki sizin yaptığınızdan daha faydalı şeyler yapabilirlerdi. Memlekette milyonlarca işsiz varken istihdam yaratabilecek para ile saray savunması için füze almak mı yoksa bunu alkışlamak üstüne birde işsizlerle alay etmek vatanseverliğinizi değil ama partizanlığınızı kanıtlamış bence.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Binbaşı

Son zamanlarda nadir yapilan güzel işlerden biri. Tebrik etmek lazım. Umarım bu tür adımların devamı gelir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yüzbaşı

:p




Bu mesajda bahsedilenler: @@p4p800se
H
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Pardon ama bunun menzili 400km birşey

Ankara'da ne işimize yarayacak bu

Kendi kendimizi mi vuracağız?

Adı üstünde ''hava savunma sistemi'' olarak alındı, saldırı amaçlı değil. Hava sahamızı düşman füzelerden, uçaklardan, hava araçlarından korumak için kullanılacak.



D
7 yıl
Yarbay

hep olacak, alındacak, kurulacak... Yıllardır çin ile birlikte geliştirilecek diye haber yapıldı. Şimdide ruslarla aynı terane olmasında... Keşke bitmiş icraatleri haber yapsanız.




X
7 yıl
Yarbay

S400 alıyorlar ama ihraacat versiyonunu. 250km menzilli s400 hicbir şey kaldi ki israil kac kere suriyeyi vurdu s400ler ne yapıyordu rusya bilerek mi düşürmedi yoksa s400lerde mi is yok. S400 geçici bir çözüm kesin cozum hisar projesi birde aster sistemine dahil olduk mu tamamdir tf 2000 e de aster 30 block 2 ler aldik mi tamamdir hem orta menzilli bf savunmada hemde hava savunma olarak iyi is yapar diye düşünüyorum. Acilen katmanli hava savunma sistemi kurmamiz lazim israili ornek alabiliriz her ne kadar sevmesekte. Arrow 2 ve 3 olsun pac 3 olsun david slings olsun cok iyi hava savunmaya sahipler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı

hocam pac3 almamamızın nedeni bu işte silah satılıyor fakat yazılım verilmiyor. Rusya tüm yazılımları ile verecek bu s400 leri farkı o




Bu mesajda bahsedilenler: @flowerhorn
B
7 yıl
Yarbay

Sistemi İsraile incelettirecek bizimkiler diye iddaa var. Böyle birşey olursa İran yandı.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Teğmen

Bu işi Erdoğan'ın işi sananlar var,

Arkadaşlar bu iş Perinçekgillerin işi, Rus uçağını düşürdüğümüzde Tr ile Rusya'nın arasını kim yaptı biliyor musunuz?

Perinçekgiller.

Şu adamın devletin içindeki pozisyonunu ve gücünü anlarsam gözüm açık gitmeyeceğim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.