Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1029
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RT-206 ve Air 4420
B
15 yıl (275 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;

Evimin üst katında rt-206 wireless modemim var.Ben alt kattan air 4420 ile wireless yayını alıp kablo ile dağıtmak istiyorum(Uydu alıcısı ve TV için)
Fakat Air 4420 ile modemimi ethernet ile birbirlerine bağlayınca,Herhangi bir dizüstünden wireless olarak ait 4420 ye bağlanarak nete ulaşabiliyorum.

Fakat arada wireless bridge kurmayı başaramadım.Bu ürün mü deteklemiyor yoksa ben mi yapamadım anladım açıkcası.Tüm olasılıkları denedim.Bu akşam geri vermeyi düşünüyorum.

Geri vermeden önce sizin yardımcı olabileceğiniz bir nokta var mı acaba?

Modem : RT-206
AP : Air 4420

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl (933 mesaj)
Yüzbaşı

444 0 239 ara yardımcı olurlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl (275 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Akhelmet

444 0 239 ara yardımcı olurlar


Evet dediğiniz gibi yaptım.Air Touch özelliğini devre dışı bırakıp her iki cihazı da wep şifreleme ile şifreledim.Şifreleri aynı yaptım.Sorun düzeldi.Teşekkür Ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.