Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rs232 - TTL Dönüşümü
T
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;
Elimde data kablosu var, bildiğiniz gibi com portundan max232 ile TTL seviyeye dönüştürülüp telefona giriliyor. Sorun bu noktada sizlere, ben bu data kablosunu pic'e bağlayacam ve bildiğiniz gibi pic TTL seviyede çalışıyor. PIC ten gelen TTL sinyaller max232 den geçtikten sonra seviyede bir düşüş olurmu. Yani direkt bu kabloyu pıc den veri almakta kullanabilrmiyim. Yoksa tekrar bir max232 kullanıp TTL seviyeye dönüştürmeliyim. Umarım anlatabilmiştirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.