Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
715
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Router seçimine yardım gerek
N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Netmaster'in modeminin artık beni illallah ettirmesiyle router almaya karar verdim. PSStore'u yükleyememesinden hız dağıtımlarındaki tutarsızlıklarına kadar bıktım artık.

TP-Link C50 alacaktım ki Mi Router'ları gördüm.

Satın almak için niyetlendiğimde siteler arasında başlıklandırmada farklılık olduğu için nasıl doğru olanı seçeceğimi bir türlü anlayamadım. 3-3C-3G şeklinde 3 modelden bahsediliyor ancak farkını anlayıp doğru olanı seçtiğimi nasıl anlayacağım başlık hatası varsa?

Bir de Mi router'lar fazla cihazı kaldırabilir mi? Eğer modemden çok da farklı bir durum sağlayamayacaksa başka ürünlere bakayım. 1 PS4, 3 telefon, 1 yazıcı, 1 TV ve 1 tablet ve 1 menzil genişletici sürekli bağlı kalacak. Bunlara ek olarak ara ara 1 laptop 1 telefon daha eklenebiliyor. PS ile oynarken oyunlardan kopma, store'u yükleyememe gibi dertlerden kurtulmak istiyorum artık.



A
5 yıl
Binbaşı

Xiaomi Mi Router 3G alabilirsin en iyi seçenek o ve routerı openwrt kurup kullanmanı öneririm

https://urun.n11.com/access-point-router/xiaomi-mi-r3p-1167mbps-wifi-router-3g-P203255798

Burda nasıl kurman gerektiğini anlatan bir konu mevcut

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-3g-wifi-router-ile-samba-paylasimi--133286265


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Mi 3G donanımsal olarak başarılı görünüyor ki kullanıcıları da memnunlar, buna alternatif olarak 300TL'yi aşmadan hiç uğraştırıcı şeylere girmeksizin kullanabileceğim bir router daha önerebilirseniz çok mutlu olurum. Baktım alternatif yetersiz yine bu router ile işlem yapabilirim ancak alternatif sahibi olmak da isterim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AirJET
A
5 yıl
Binbaşı

O dediğin özelliklere ve fiyat aralında tek bir router var oda tp link c60 router ama senin yerinde olsam kesinlikle xiaomi mi router 3g alırdım emin ol uğraşmana değer




Bu mesajda bahsedilenler: @NoWLoadinG
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.