Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
531
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Router ile Dağıtılan İnternetin Kalitesi
W
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,

Superonline fiber internet kullanıcısıyım. Iss tarafından Nokia wi fi 6 modem tarafıma temin edildi. Stok modem olduğundan dolayı performansını yetersiz buluyorum. Modem ayarlarına müdahale edemediğim için (niye müdahale edemediğim ile ilgili daha önce konu açmıştım ve forumdan yardımcı olmuşlardı https://forum.donanimhaber.com/superonline-nokia-modem-bridge-modeda-kullanmak--152034542 ) köprü moduna alarak cihazı kullanamıyorum.

Huawei marka WS7100-20 router aldım ve interneti hem modemden hem router üzerinden dağıtmaya başladım. Hatta router üzerinden dağıtılan internette daha fazla hız aldığımı söyleyebilirim. Fakat evin farklı noktalarında modem daha yüksek hızlar sağlıyordu. Modem ve router yanyana duruyor. Bir arkadaşım köprü modu yapmadan dağıtmanın bir anlamı olmadığını ve modem üzerinden internetin dağıtıldığını iletti. Bu yüzden de routerın işlemcisinden vs. faydalanamayacağımı iletti. Ben de cihazı iade ettim. Farkettiğiniz üzere konuya yarım yamalak hakim olduğum için sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Router ile dağıtsaydım faydasını görür müydüm? Modemi değiştirmeden performans alabilmem için farklı bir yol bulunuyor mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.