Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
26
Cevap
224545
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Rot balans nedir ve araçda rot balans ayarının önemi (2. sayfa)
Y
11 yıl
Çavuş

Selamlar,

Nissan micra aracimin once sag on sonra sol on lastiklerine civi girdi ve yama ile yaptirdim.simdide arka sag lastikte civi var sanirim havasi azaliyor.lastik markasi falken sincera sn831.165 70 14.

İki lastigin civilerini cikarttirip lastikcide yama yaptirdiktan sonra aracim 90 km ustunde direksiyon titretmeye basladi.

Benim sorum rot balans ile titreme sorunu giderilirmi ve bu lastikler in ince olmasi olasiligi varmi?daha onceki araclarimda hic lastik patlamasi yasamadim bu aracta surekli lastikle ugrasiyorum.


İzmirde tavsiye edeceginiz bilgisayarli rot balan ve ucret hakkinda bilgi verirmisiniz
Saygilar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl
Er

arkadaslar bir sorum olucak rot balans icin lazeri bir balans ustasına gittim ve degerler acayip cıktı bunlar düzeltilirmi? balans ustası arka traverste bir gostermem gerektigini soyledi.Bu degerler nedemektir?
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

yeni jant ve lastik aldım , araba balans tutmadı bir türlü , 120 ve sonrasında titreme yapıyor , 2 defa balans yapıldı , değerler makinada ''0'' oluyoy ama yolda yine sallıyor , sanırım lastik sıkıntılı , ucuz olsun diye Deestone diye bir marka takmıştık , galiba ondan...



P
10 yıl
Yarbay

Arkadaşlar hort gibi görmeyin lakin benimde bir sorum var. Aracı geçen rot ayarına soktum, 17000 km de ilk kez. Servisten verdikleri bilgiye göre kamber ve kaster ayarlarına dokunmadıklarını, yalnızca TOE ayarını düzelttiklerini söylediler. Yalnız aracın direksiyonu eskiye göre çok daha sert. Lastik rotasyonu veya basınçları ile ilgili olabilir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 yıl
Yarbay

Güncel.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
9 yıl
Yarbay

Arkadaşlar balans işlemine gerek duyulup duyulmadığı anlamak için illa yüksek hızlara mı çıkmak lazım? Düşük hızlarda (şehir içi) da kendini belli eder mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yarbay

Düşük hızlarda belli etmez, genelde 100-140 km/h arası belli eder.




Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.