Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1539
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Rockstar GTA 6'yı çıkarmadan arkadaşım çıkaracakmış ? (2. sayfa)
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: 1

Bir arkadaşım diye başlayan cümleler

yalan değil,okulda okuttum bugün :)



E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hocam Bilgisayar Müh. okuyorum, Bunun yanında Wow, Lol vb. oyunları da oynayınca programlamaya pek heves kalmıyor. Başından kalkmasam yine 1 ayda bitecekte haftada 1 girip 1-2 şey tamamlayıp çıkıyorum.. Bunu yaymaktan çok "oyun yaptım sonunda!" demek için yapıyorum. Çevreme atarım, aşırı beğenirler anca o zaman androide iosa vb. yerlere exportlarım.

Android gaming için o kadar çok oyun yazılabilir ki.. Yakın arkadaşlarım var Android programmer olan, çocukların sabahı akşamı program geliştirmek üzerine. Güzel de para kazanıyorlar. Dediğin gibi flappy birdin çıkışı aklıma geliyor, nasıl patlamıştı o aptal oyun. Yada aa bb vs.

Sonuç olarak güzel fikirler varsa programlama zor değil, doğru oyun motorunu kullanarak istenilen şey yapılabilir. Sonuçta oyun motoru dili öğreniliyor.

Ben GameMaker Studio ile yazıyorum, Neredeyse tüm işletim sistemlerinin exportunu barındıran paketini satın aldım. Güzel iş görüyor, dili de zor değil. Ama bu sadece 2d oyun tasarımı için yapılmış bir motor. 3d işin içerisine girdiğinde 1070le aldığım max fps 20... Desteklemiyor, yapacak bir şey yok :) Tek başıma 3d oyun yazabileceğimi sanmıyorum.

Unity öğrenmek önemli günümüzde, çok geniş bir 3d desteğine sahip. Eğer bu işe 0dan girişeceksen tavsiyem android desteği olan bir şey kullanman. c# bildiğim kadarıyla unity ile birlikte çalışıp android desteği var buradan yürüyebilirsin




kapsamlı ve bilgilendirici mesajınız için teşekkürler hocam.



P
7 yıl
Teğmen

bol sans



H
7 yıl
Teğmen

Bak bu olayın en uç noktası. Mount and blade dir. Karı koca kod yazaraktan çıkardılar oyunu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.