Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
61413
Cevap
2581271
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (381. sayfa)
U
5 yıl
Çavuş

Daha önce de yazmıştım yaklaşık 1 ay kadar önce İrobot i7 robot süpürge aldım. Forumu okuyup süpürge almak isteyenlere bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla kendimce cihaz hakkında kullanım deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle şunu belirtmek isterim, süpürgeler hakkındaki tüm bilgilerim bu forumda özellikle Hepsirobot'un paylaşımları (Kendisine teşekkür ediyorum) ve internette yaptığım araştırmalardan ibarettir. Yani kısacası amatör bir kullanıcıyım. Diğer markaları kullanmadığım için İrobot i7 ile aralarında nasıl farklar var bilemiyorum. Bunu yazmak için özellikle 1 ay kadar bir süre bekledim ki objektif olarak artıları ve eksileri nedir gözlemlemek istedim.

Evimiz süpürme alanı itibariyle yaklaşık 85-90 m2 civarı 3+1.
Bir tane uzun tüylü kedi dostumuz ve 14 yaşında ergen bir sıpa ile beraber 4 kişilik bir aileyiz. Ev küçük olduğundan ötürü temizliği eşim ve ben beraber yapıyoruz. İkimizde çalıştığı için ve işten yorgun argın geldiğimiz için genellikle haftasonları silme ve süpürme işlerini gerçekleştiriyorduk. Bazen çok fazla kirlendiğinde ya da hafta içi misafir ağırlayacağımız zaman da süpürdüğümüz olurdu.
Evde hayvan besleyenler bilirler, özellikle tüy dökme mevsiminde 3 gün süpürülmediğinde kendi evinizden nefret eder hale gelirsiniz. Bu nedenle robot süpürgeleri araştırmaya başladım. İlk başvurduğum yer de oldukça aktif paylaşımların yapıldığı bu forum oldu. Yaklaşık 300 sayfadan oluşan paylaşımların tamamını okumaya çalışırken kafanız iyice karışıyor ve mükemmeli aramak adına alımı erteliyorsunuz.
Tüylerin yaşamımızda işgal ettiği yer o derece fazlaydı ki özellikle evde fazlasıyla zaman geçirilen bu dönemde alımı daha fazla ertelemek ve beklemek gibi bir lüksümüz olmadı. Bu nedenle ihtiyaçları belirleyip harekete geçmeye karar verdim.

Benim için ihtiyaçlar neydi?
1. Öncelikle tüylerden kurtulmak. Evde salon ve koridorda halı mevcut bu nedenle süpürme gücü iyi olan bir ürün öncelikli tercihim. Süpürdükten sonra bir de şöyle güzel bir paspas atsın isterim tabii ki.
2. Haritalama özelliği olsun ve uygulama üzerinden oda oda temizleyebilsin.
3. Yurtiçinden almam gerek çünkü beklemek ve risk almak istemiyorum
4. Bozulduğunda muhatap bulacağım yetkili bir servisi ve garantisi olsun.

İlk 3 seçenek üzerinden farklı modeller üzerinde inceleme yaparken 4. seçenek ürün yelpazemi sınırladı çünkü yurtiçinde distribütör garantisi veren sadece 2 marka kaldı elimde. İrobot ve Robogil. Peki distribütör garantisinden vazgeçip ithalatçı garantili ürünlerle yelpazemi genişletebilirmiyim diye baktım. Forumda adı sıkça geçen Roborock s5 Max modeli var ve Ecovacs ozmo 920-30-50 modelleri var. Ecovacs bunlar arasında ihtiyaçlarımı karşılamaya en yakın ürün olarak karşıma çıktı ancak maalesef yurtiçi hiçbir satış kanalında bulamadım. Bu nedenle elemek zorunda kaldım. Roborock s5 Max gelirsek. Güzel bir ürün olarak dikkatimi çekti. İncelemeye başladım. Yurtiçinde bazı satış kanallarında ithalatçı garantili olarak satılıyor ancak kargo kısmına gelince neredeyse hepsi 15-20 gün sonraya gün veriyor. Yani aslında ithalatçı garantisi dedikleri bence tamamen kandırmacadan ibaret. Süpürgeden anlayan ve tamirini yapan herkesin yapabileceği gibi talep toplayıp yurtdışından ürünü getirip bozulunca dükkanda tamirini gerçekleştirmek. Dükkan kapanırsa muhatap bulamazsınız. Ayrıca fiyatlarına bakınca yurtdışı satış rakamlarının 2 buçuk katına satılıyor. Güzel kar. S5 Max te halı tanıma özelliği olmadığı için Mop özelliği de işlevsel değil bence. Halıyı katlamak, çizim yapıp halıyı devre dışı bırakmak pratik gelmiyor bana.

Evet tekrar 2 seçenek kaldı elimde İrobot ve Robogil. İrobota baktığımda Mop özelliği yok. Olmadı şimdi. Olmuşken Moplu bir ürün olsun bari, o kadar para veriyoruz dimi. Seçenek bir e indi. Robogil. Ürünü incelemeye başladım. Kendi internet sitesinden bilgilere ulaştığımda sadece Türkiye'de faaliyet gösterdiğini fark ettim yani başka ülkede kullanıcısı yok. Kendi üretimleri değil, üretim yedek parça ve yazılım konusunda Çin üzerinden bir firmayla anlaşmaları var aslında ithalatçı demek daha doğru olur. Tamamiyle dışa bağlı ancak pazar alanı sadece Türkiye. Devamlılk adına çok güven vermedi. Yeterli pazar payı yakalayamadıklarında ya da karlılıkları mevcut piyasa koşullarında istedikleri seviyede olmadığında bu işten vazgeçtik diyebilirler ve aldığım cihaz elimde kalabilir. Fiyat olarakta zaten Premium ürünlerle kafa kafaya bir fiyat politikaları var. Temizlik yaparken oda seçemiyorsunuz ve mop yaparken halı tanıma özelliği yok. Bunlar da bence handikap.

Evet gelmiş olduğum noktada elimde seçenek kalmadı bu nedenle birşeylerden vazgeçmem gerektiğini anladım. Böylece mop özelliği olmasın bari diyip İrobot almaya karar verdim. Peki hangi İrobot? Haritalama özelliği en iyi olan ve oda oda temizlemeye imkan veren i7 yi almaya karar verdim. 980 de kafamı çok kurcaladı ancak uygulama üzerinden oda seçemeyeceğim için i7 aldım. Hem sonrasında istersem otomatik toz boşaltma aparatını da satın alabiliyorum.

Uzun bir girişten sonra gelelim deneyimlerine. İrobot İ7 adını Sebastian koyduk.
Sebastian şu ana kadar yaklaşık 46 saat çalışmış. Tüm evi temizlediğinde tek seferde toplam 71 metrekare süpürme yapıyor. Gelişmiş bir navigasyon sistemi kullanıyor ve uygulama üzerinden oda oda görevlendirme yapabiliyorsunuz. Yine kutudan sanal duvar çıkıyor. İsterseniz onu kullanarak 'No go zone' yapabiliyorsunuz. Biz sanal duvarı kedi mamasının yanına koyduk dolayısıyla o bölgeye uğramıyor. Süpürme performansı olarak mükemmel diyebilirim ki zaten inceleme videolarında yeterince ayrıntıya girilmiş. Engelleri aşma konusunda hiç sıkıntı yaşamıyor. Halıya geldiğinde emiş gücünü otomatik artıyor. Haznede biriken toza tüye inanamazsınız. Salonda kalın bir Shaggy halımız var. Çok problem yaşar diye endişe ettik ancak endişelerimizi boşa çıkardı. Yaklaşık 9-10 süpürmede bir bazen takılıyor halının bir alanına ve manuel müdahale etmek durumunda kalıyorsunuz. Bir kez yatak altında çorap varmış ona takıldı. Kurtulmayı başaramadı. Kablo denemedik. Hayatımızı o kadar kolaylaştırdı ki niçin daha önce bu konfordan kendimizi mahrum bıraktık diyoruz şimdi. 1 aydır normal süpürgeyi elimize almadık. Hergün tüm odaları mutlaka temizletiyoruz. Salon 30 metrekare ve otomatik modda yaklaşık 55 dakika civarında temizliyor. Bu süreyi farklı modda kısaltabiliyorsunuz ancak o zaman da temizlikten ödün vermeniz gerekir. Şarjı yaklaşık 75 dakika gidiyor. Yani bizim ev için bile tek bir şarjla tam temizlik yapamıyor neredeyse, daha geniş evler için bu süre yetersiz kalacaktır. Bu bence eksi bir yön, daha uzun batarya süresi olmasını tercih ederdim. Şu an için yeterli bu süre ancak daha geniş eve taşındığımda sıkıntı yaratacaktır. Şarj süresi çok önemli değil diyebilirsiniz, evden çıktığında kendisi akşama kadar ben yokken temizlesin diyebilirsiniz. Baştan söyleyim öyle olmuyor çünkü toz haznesi her gün süpürge yapmasına karşın neredeyse sadece salonu bitirdiğinde bile doluyor ve cihaz yuvasına gidip tozun boşaltılması gerektiği yönünde uyarı veriyor. Bu uyarıyı devre dışı bırakabiliyorsunuz yani hazne dolsa bile işini bitirmeden yuvasına dönmüyor ancak ben tercih etmiyorum bu şekilde kullanmayı. Toz hanesini temizledikten sonra kendisi otomatik olarak kaldığı yerden temizliğe devam ediyor. Burada devreye ek aparat giriyor. Yani otomatik toz boşaltma. Bu aparatı ayrıca satın alabiliyorsunuz. Bunun için ödemeniz gereken bedel yaklaşık 1500-2000 TL ayrıca torbaya her ay ödeyeceğiniz para da var. Olursa güzel olur tabii ancak şu fiyatlarla rantabl değil bence. Toz hanesini boşaltmak ta çok kolay ayrıca bu nedenle gerek yok bizim için.
Cihaz çalışmaya başladığında yuvasına dönmeden ikinci bir komut veremiyorsunuz. Yani salonu temizlerken yarıda bıraktırıp mutfağa göndermek istediğinizde bunu yapamıyorsunuz. Önce işi iptal etmeniz gerekiyor sonra yuvasına dönüp yeni işe göndermeniz gerekiyor. Diğer cihazlarda nasıl bilmiyorum. Uygulama üzerinden canlı takip yapamıyorsunuz. iş bittikten yaklaşık 3-5 saniye sonra harita üstünde temizlediği alanları görüyorsunuz.
Telefon uygulaması son derece stabil. Kusursuza yakın çalışıyor. İOS ve android farkı gibi diyebiliriz.

Memnunmuyum, kesinlikle evet.
İyi ki almışmıyım, kesinlikle evet.
Tavsiye ediyormuyum, kesinlikle evet.

Oldukça uzun bir yazı oldu. Umarım bir nebze olsun faydalı olur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: umutez

Daha önce de yazmıştım yaklaşık 1 ay kadar önce İrobot i7 robot süpürge aldım. Forumu okuyup süpürge almak isteyenlere bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla kendimce cihaz hakkında kullanım deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle şunu belirtmek isterim, süpürgeler hakkındaki tüm bilgilerim bu forumda özellikle Hepsirobot'un paylaşımları (Kendisine teşekkür ediyorum) ve internette yaptığım araştırmalardan ibarettir. Yani kısacası amatör bir kullanıcıyım. Diğer markaları kullanmadığım için İrobot i7 ile aralarında nasıl farklar var bilemiyorum. Bunu yazmak için özellikle 1 ay kadar bir süre bekledim ki objektif olarak artıları ve eksileri nedir gözlemlemek istedim.

Evimiz süpürme alanı itibariyle yaklaşık 85-90 m2 civarı 3+1.
Bir tane uzun tüylü kedi dostumuz ve 14 yaşında ergen bir sıpa ile beraber 4 kişilik bir aileyiz. Ev küçük olduğundan ötürü temizliği eşim ve ben beraber yapıyoruz. İkimizde çalıştığı için ve işten yorgun argın geldiğimiz için genellikle haftasonları silme ve süpürme işlerini gerçekleştiriyorduk. Bazen çok fazla kirlendiğinde ya da hafta içi misafir ağırlayacağımız zaman da süpürdüğümüz olurdu.
Evde hayvan besleyenler bilirler, özellikle tüy dökme mevsiminde 3 gün süpürülmediğinde kendi evinizden nefret eder hale gelirsiniz. Bu nedenle robot süpürgeleri araştırmaya başladım. İlk başvurduğum yer de oldukça aktif paylaşımların yapıldığı bu forum oldu. Yaklaşık 300 sayfadan oluşan paylaşımların tamamını okumaya çalışırken kafanız iyice karışıyor ve mükemmeli aramak adına alımı erteliyorsunuz.
Tüylerin yaşamımızda işgal ettiği yer o derece fazlaydı ki özellikle evde fazlasıyla zaman geçirilen bu dönemde alımı daha fazla ertelemek ve beklemek gibi bir lüksümüz olmadı. Bu nedenle ihtiyaçları belirleyip harekete geçmeye karar verdim.

Benim için ihtiyaçlar neydi?
1. Öncelikle tüylerden kurtulmak. Evde salon ve koridorda halı mevcut bu nedenle süpürme gücü iyi olan bir ürün öncelikli tercihim. Süpürdükten sonra bir de şöyle güzel bir paspas atsın isterim tabii ki.
2. Haritalama özelliği olsun ve uygulama üzerinden oda oda temizleyebilsin.
3. Yurtiçinden almam gerek çünkü beklemek ve risk almak istemiyorum
4. Bozulduğunda muhatap bulacağım yetkili bir servisi ve garantisi olsun.

İlk 3 seçenek üzerinden farklı modeller üzerinde inceleme yaparken 4. seçenek ürün yelpazemi sınırladı çünkü yurtiçinde distribütör garantisi veren sadece 2 marka kaldı elimde. İrobot ve Robogil. Peki distribütör garantisinden vazgeçip ithalatçı garantili ürünlerle yelpazemi genişletebilirmiyim diye baktım. Forumda adı sıkça geçen Roborock s5 Max modeli var ve Ecovacs ozmo 920-30-50 modelleri var. Ecovacs bunlar arasında ihtiyaçlarımı karşılamaya en yakın ürün olarak karşıma çıktı ancak maalesef yurtiçi hiçbir satış kanalında bulamadım. Bu nedenle elemek zorunda kaldım. Roborock s5 Max gelirsek. Güzel bir ürün olarak dikkatimi çekti. İncelemeye başladım. Yurtiçinde bazı satış kanallarında ithalatçı garantili olarak satılıyor ancak kargo kısmına gelince neredeyse hepsi 15-20 gün sonraya gün veriyor. Yani aslında ithalatçı garantisi dedikleri bence tamamen kandırmacadan ibaret. Süpürgeden anlayan ve tamirini yapan herkesin yapabileceği gibi talep toplayıp yurtdışından ürünü getirip bozulunca dükkanda tamirini gerçekleştirmek. Dükkan kapanırsa muhatap bulamazsınız. Ayrıca fiyatlarına bakınca yurtdışı satış rakamlarının 2 buçuk katına satılıyor. Güzel kar. S5 Max te halı tanıma özelliği olmadığı için Mop özelliği de işlevsel değil bence. Halıyı katlamak, çizim yapıp halıyı devre dışı bırakmak pratik gelmiyor bana.

Evet tekrar 2 seçenek kaldı elimde İrobot ve Robogil. İrobota baktığımda Mop özelliği yok. Olmadı şimdi. Olmuşken Moplu bir ürün olsun bari, o kadar para veriyoruz dimi. Seçenek bir e indi. Robogil. Ürünü incelemeye başladım. Kendi internet sitesinden bilgilere ulaştığımda sadece Türkiye'de faaliyet gösterdiğini fark ettim yani başka ülkede kullanıcısı yok. Kendi üretimleri değil, üretim yedek parça ve yazılım konusunda Çin üzerinden bir firmayla anlaşmaları var aslında ithalatçı demek daha doğru olur. Tamamiyle dışa bağlı ancak pazar alanı sadece Türkiye. Devamlılk adına çok güven vermedi. Yeterli pazar payı yakalayamadıklarında ya da karlılıkları mevcut piyasa koşullarında istedikleri seviyede olmadığında bu işten vazgeçtik diyebilirler ve aldığım cihaz elimde kalabilir. Fiyat olarakta zaten Premium ürünlerle kafa kafaya bir fiyat politikaları var. Temizlik yaparken oda seçemiyorsunuz ve mop yaparken halı tanıma özelliği yok. Bunlar da bence handikap.

Evet gelmiş olduğum noktada elimde seçenek kalmadı bu nedenle birşeylerden vazgeçmem gerektiğini anladım. Böylece mop özelliği olmasın bari diyip İrobot almaya karar verdim. Peki hangi İrobot? Haritalama özelliği en iyi olan ve oda oda temizlemeye imkan veren i7 yi almaya karar verdim. 980 de kafamı çok kurcaladı ancak uygulama üzerinden oda seçemeyeceğim için i7 aldım. Hem sonrasında istersem otomatik toz boşaltma aparatını da satın alabiliyorum.

Uzun bir girişten sonra gelelim deneyimlerine. İrobot İ7 adını Sebastian koyduk.
Sebastian şu ana kadar yaklaşık 46 saat çalışmış. Tüm evi temizlediğinde tek seferde toplam 71 metrekare süpürme yapıyor. Gelişmiş bir navigasyon sistemi kullanıyor ve uygulama üzerinden oda oda görevlendirme yapabiliyorsunuz. Yine kutudan sanal duvar çıkıyor. İsterseniz onu kullanarak 'No go zone' yapabiliyorsunuz. Biz sanal duvarı kedi mamasının yanına koyduk dolayısıyla o bölgeye uğramıyor. Süpürme performansı olarak mükemmel diyebilirim ki zaten inceleme videolarında yeterince ayrıntıya girilmiş. Engelleri aşma konusunda hiç sıkıntı yaşamıyor. Halıya geldiğinde emiş gücünü otomatik artıyor. Haznede biriken toza tüye inanamazsınız. Salonda kalın bir Shaggy halımız var. Çok problem yaşar diye endişe ettik ancak endişelerimizi boşa çıkardı. Yaklaşık 9-10 süpürmede bir bazen takılıyor halının bir alanına ve manuel müdahale etmek durumunda kalıyorsunuz. Bir kez yatak altında çorap varmış ona takıldı. Kurtulmayı başaramadı. Kablo denemedik. Hayatımızı o kadar kolaylaştırdı ki niçin daha önce bu konfordan kendimizi mahrum bıraktık diyoruz şimdi. 1 aydır normal süpürgeyi elimize almadık. Hergün tüm odaları mutlaka temizletiyoruz. Salon 30 metrekare ve otomatik modda yaklaşık 55 dakika civarında temizliyor. Bu süreyi farklı modda kısaltabiliyorsunuz ancak o zaman da temizlikten ödün vermeniz gerekir. Şarjı yaklaşık 75 dakika gidiyor. Yani bizim ev için bile tek bir şarjla tam temizlik yapamıyor neredeyse, daha geniş evler için bu süre yetersiz kalacaktır. Bu bence eksi bir yön, daha uzun batarya süresi olmasını tercih ederdim. Şu an için yeterli bu süre ancak daha geniş eve taşındığımda sıkıntı yaratacaktır. Şarj süresi çok önemli değil diyebilirsiniz, evden çıktığında kendisi akşama kadar ben yokken temizlesin diyebilirsiniz. Baştan söyleyim öyle olmuyor çünkü toz haznesi her gün süpürge yapmasına karşın neredeyse sadece salonu bitirdiğinde bile doluyor ve cihaz yuvasına gidip tozun boşaltılması gerektiği yönünde uyarı veriyor. Bu uyarıyı devre dışı bırakabiliyorsunuz yani hazne dolsa bile işini bitirmeden yuvasına dönmüyor ancak ben tercih etmiyorum bu şekilde kullanmayı. Toz hanesini temizledikten sonra kendisi otomatik olarak kaldığı yerden temizliğe devam ediyor. Burada devreye ek aparat giriyor. Yani otomatik toz boşaltma. Bu aparatı ayrıca satın alabiliyorsunuz. Bunun için ödemeniz gereken bedel yaklaşık 1500-2000 TL ayrıca torbaya her ay ödeyeceğiniz para da var. Olursa güzel olur tabii ancak şu fiyatlarla rantabl değil bence. Toz hanesini boşaltmak ta çok kolay ayrıca bu nedenle gerek yok bizim için.
Cihaz çalışmaya başladığında yuvasına dönmeden ikinci bir komut veremiyorsunuz. Yani salonu temizlerken yarıda bıraktırıp mutfağa göndermek istediğinizde bunu yapamıyorsunuz. Önce işi iptal etmeniz gerekiyor sonra yuvasına dönüp yeni işe göndermeniz gerekiyor. Diğer cihazlarda nasıl bilmiyorum. Uygulama üzerinden canlı takip yapamıyorsunuz. iş bittikten yaklaşık 3-5 saniye sonra harita üstünde temizlediği alanları görüyorsunuz.
Telefon uygulaması son derece stabil. Kusursuza yakın çalışıyor. İOS ve android farkı gibi diyebiliriz.

Memnunmuyum, kesinlikle evet.
İyi ki almışmıyım, kesinlikle evet.
Tavsiye ediyormuyum, kesinlikle evet.

Oldukça uzun bir yazı oldu. Umarım bir nebze olsun faydalı olur.
Ayrıntılı paylaşım için teşekkürler. İ7 şu an bulunamıyor piyasada. Sanırım hesaplı bir ürün de değildi. Ben de çok farkındayım ki bu ürünlerin gerçekte garantisi ithalatçının insafına kalmış. Ben mop pro'ya çok yakınım. Evde hayvan yok. Yurtdışından alıp beklemekle n11 vb bir yerden almak arasında çok az fiyat farkı var. O yüzden mop pro alacağım gibi duruyor. Umarım ben de memnun kalırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Rica ederim. Bir şey yapmadım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zeyaaaaa
U
5 yıl
Çavuş

Evet maalesef fiyatlar oldukça yüksek. Üstelik dediğiniz gibi ürün de bulunamıyor. O fiyatları hak ediyorlar mı tartışılır. Bu da bu ülkede yasamanın bedeli maalesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @hatipoglu
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Harika bir inceleme ve yorum olmuş, ellerinize sağlık.
İyi günlerde kullanınız.
Saygılarımla



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @umutez
T
5 yıl
Yarbay

Türkiye'ye satışı olmasını merakla bekliyorum, gerçekten harika bir cihaz gibi görünüyor, haber verdiğiniz için çok sağolun Ali Hocam



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
G
5 yıl
Yarbay

2 gündür evi süpürtüyorum s5 max a ve inanamıyorum. Biz evi süpürdüğümüzü sanıyormuşuz ama süpürmüyormuşuz. İlk günü çalıştırdım cihazın haznesi toz pislik doldu neyse belki tam süpürememişdir ondandır dedik bugün tekrar haznesini boşaltıp çalıştırdık tekrar haznesi toz kir inanamadım bu kadar pisliği nereden buluyor ve biz bu pisliğin içinde farkında olmadan yaşıyormuşuz. Çok ama çok memnun kaldım bu cihazdan. Özellikle @Hepsirobot a çok teşekkür ederim sayesinde bu robotlardan bilgi sahibi oldum ve aldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürlük bir şey yok, çok naziksiniz.
İyi günlerde kullanınız.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @guguk
U
5 yıl
Çavuş

Merhaba arkadaslar,
Gearbest'te Mijia 1S modeli 1800tl gorunuyor su anda, 300 tl kargo ucreti gosteriyor. Gumruk bedeli ne kadar tutar yaklasik? Gearbestte 1s siparislerinde sorun yasayan oldu mu?
Son olarak bu fiyat iyi bir firsat midir sizce?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl
Çavuş

Çok teşekkür ederim. Hiç üşenmeyip her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Engin bilgilerinizle bu forum için çok değerlisiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İşi bitip kargoya verilen beş robottan sonra evin genel hali budur.
https://www.instagram.com/p/B_2pFtlAmDR/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Hanım yakında even kovacağı için robotik mor çatı arayışım vardır.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
5 yıl
Yarbay

Robotlarınızla beraber herzaman kapımız açık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kadıncağız da haklı aslında: 30 senelik evlilik hayatımızın son 15 senesinde robotlar hep evdeydi. Israrcı kaynana gibi...
Şaka bir yana, kendisi benim en büyük desteğim ve sağ kolumdur.
Hürmetler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tnrskr
F
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba herkese, harita çıkarma özelliği olan bir robot almayı düşünüyoruz ama fiyatlar Çok artmis. Xiaomi mijia 1c ve xiaomi robot vacuum arasında kaldık. Hangisini tavsiye edersiniz acaba? Veya 5 bini geçmeyecek başka bir fiyat/performans önerisi olan var mı? Çok teşekkürler şimdiden.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Onbaşı

A9s özerkliğini ilan etmiş gibi takılıyor üstad 😂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

O dolaşıyor zaten ortalıkta, yeni tamir ettim, sıvılı cihazdı.
Muhteşem bir navigasyon, şaşmaz bir hassasiyeti var.
Hiç sorunsuz dolaşıyor ve çok başarılı bir mop sistemi ile hakikaten tatmin edici.
Her seferinde hayran kalıyorum. Ülkemizde kıymetini bilemedik, tabii ithalatçıları da abuk sabuk firmalar olunca...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Blue_duncan_09
H
5 yıl
Yüzbaşı

A9S de Halı tanıma varmıydı hocam



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
G
5 yıl
Binbaşı

Hocam size birsey sormak istiyorum. Robot supurme islemi yaparken diyelim parke uzerinde bir su birikintisine (yagmurdan pencereden sizan vs) denk geldi. Onu da dogal olarak vakumlayip icine cekecek. Bu robota ne olcude zarar verir?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba
Robot hangi marka ve model?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @goxelgokcell
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır yok efendim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Haticenurkc