Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 8 misafir, 2 mobil kullanıcı
60922
Cevap
2547903
Tıklama
232
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3047. sayfa)
C
4 sa.
Binbaşı

Konuyu bir kaç aydır takip ediyorum. Saros 10R yi beklediğim için arkadaşların deneyimleri ve tecrübelerini görmek güzel oluyor. Ayrıyeten konu sahibi arkadaşımızın da teknik anlamda bilgisi olması artı bir değer.

Fakat konuda sürekli dönen tabiri caizse "sidik yarıştırma" yarışı yorumlarını okumak hoş olmuyor. Türk mantığı her elektronik markada kıyaslama olayı, alıp kullandığı dışında kalanlar "tü kaka" muhamelesi. Siz bu şekilde o marka şu marka derken, marka yetkilileri şampanyalarını yudumluyor. Hatta bu tür yorumları görseler gülerler de. Ayrıyeten bu şekilde üslupsuz mesajları görmek hiç hoş değil.

Buraya bak bunda şu kadar şikayet var, bak şunda şu kadar şikayet var diyerek ekran görüntüleri atıp o modelin iyi veya kötü olduğuna karar veriyorsak yandık. Tabi ki cihaz incelemeleri, testler, kullanıcı yorumları-değerlendirmeler seçim aşamasında önemlidir. Fakat bunu çocuk oyununa döndürmek hiç hoş değil.

Bir de konuyu sayfalarca uzatıp, konu ile alakasız laf sokmaları görmek rahatsız etti açıkçası. Eminim diğer arkadaşlar da rahatsız olmuşlardır. Konunun dağılmaması ve insanların bu tür mesajlar görüpte rahatsız olmaması biraz daha hassas olmanızı rica ediyorum.

Konu sahibi arkadaşımız mı uyarak kim uyarak bilmiyorum. Ara da bir sürekli bu tür tartışmalar görmek sıktı artık. Altına doldurmayan, konu ile alakasız paylaşımlar görmek istemiyoruz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

Bilgi olarak vereyim:
Batarya ölçümlerinde kullanılan ortak test yönteminde %20 mobilya yoğunluğu var, halı yok veya 5mm hav yüksekliğinde halı var.
Yine de o batarya ile 205 dakika imkansız.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hicks
H
4 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

İlginize ve mesajınıza çok teşekkürler, yapıcı olduğu kesin.
Konu sahibi olarak - gerçi burası bir forum ve herkesin söz hakkı olduğu için bu tabir çok hoşuma gitmese de - sadece terbiye ve kişilik hak sınırlarını aşan sataşmalar ve tartışmalar olduğunda bir uyarı yapma imkanımız var.
Adı üzerinde burası bir forum, tartışmaların olması kaçınılmaz. Bu tür teknolojik aletler ile uğraşmayı seven biz koca bebekler ise arada sırada işin dozunu kaçırıp 'benim robotum seninkini döver' diyoruz, haklısınız. Fazla uzun sürmediği, temelinde gerçek kullanıcı yorumlarını barındırdığı ve dostane bittiği sürece forumun doğasında olduğunu düşünüyorum.
Keyifli katılımlarınızı bekleriz.
Saygılarımızla




Bu mesajda bahsedilenler: @cem_23
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.