Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 15 misafir, 8 mobil kullanıcı
61429
Cevap
2584352
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2533. sayfa)
B
3 yıl
Onbaşı

Merhaba,

Haritada şarj istasyonunun yeri orijinal yerinden farklı bir konumda gösterilir oldu? Esas yer fotodaki siyah çember fakat her ne olduysa konum değişmiş. bu sorunun sebebi nedir ve en pratik şekilde nasıl düzeltirim?
Düzelsin diye bulunduğu salonu süpürttüm ama işe yaramadı ve hatta ilk konumdan feyz alarak şarj istasyonundan sonraki yer yokmuş gibi davrandı ve tüm salonu önü açık olmasına rağmen süpürmedi.
Yardımlarınızıı rica ederim.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
3 yıl
Teğmen

Merhaba,

Ecovacs T9AIVI'yi amazon Germany'den alabiliyorum, Almanya seyahatimde otele kargolatabileceğim. Satıcı amazon.de ve 500 EUR gibi bir fiyatı var. Bu fiyata Ecovacs almak mantıklı olur mu? Alternatif olarak TR'den Roborack S7'yi 9000-9500 TL gibi bir aralıkta almak mı daha mantıklı olur?
(s7 amazon.de'de 560 EUR, s7 maxV 730 EUR)

Şimdiden yorumun için teşekkür ederim.


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
İ
3 yıl
Binbaşı

Link atabilir misiniz lütfen t9 aivi için.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @norkun
P
3 yıl
Yüzbaşı

T9 AIVI ya da T10 almak istiyorum. Tazaar i aradim kac gundur kimse acmiyor. Ecovacs operasyonlari Oppo ya gecti demistiniz sanirim degil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
B
3 yıl
Onbaşı

Orhan Bey yanıtınız için teşekkürler.

Bu sorun sık karşılaşılan bir sorun mudur?
Maalesef haritayı dün gece sıfırladım (netten araştırıp bir kaç yöntem denedim-cihahız kapat, docktan al dock un fişini çek cihazı docka tak sonra fişi tekrar tak-cihazı elle götürüp orijinal dock yerinin sağ boş kısmında çalıştır sonra docka gönder komutu vs. pek çok şey denedim ama olmayınca sildim haritayı) bugün tekrar haritalandıracağım.
Takrar aynı sorun ile karşılaşır isem dediğinizi deneyeceğim yalnız benim uygulamada mevcut haritayı tekrar yükleme gibi bir seçenek-özellik yok sanırım. Bendeki ürün Xiaomi 2C. Bu durumda ne yapmam lazım?




Bu mesajda bahsedilenler: @oRHaN_7
S
3 yıl
Yüzbaşı

Hepsirobot Ali bey gibi dünya çapında bir kaynağımız var iken ve lütfedip hepimize yetişiyorken gerek yok sanki...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KarraKarrtal
N
3 yıl
Teğmen

Ali Bey,

teşekkür ederim bu başlık altında olan paylaşımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
L
3 yıl
Yüzbaşı

mrb, ben de yüzey tanıma özellikli bir robot arıyorum. Halıdayken süpürsün, zemindeyken moplasın , Roborock s7 dışında hangi ürünlerde bu özellik mevcut ?



N
3 yıl
Er

Merhaba arakadaşlar bende robot süpürge almak istiyorum ama kafam bir hayli karışık 10000 tl gibi bir bütçem var 3 çocuk ve dubleks evde oturuyorum ecovacs t9 avivi almak istiyorum ama henüz türkiyede satışı yok sizce hangisini almalıyım



B
3 yıl
Onbaşı

@szkrb  çok teşekkürler bilgilendirme için, notlarıma kaydettim benzer sorun tekrar ederse bu yöntemi deneyeceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @szkrb
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Doğrudur ama henüz Ecovacs'ın bundan haberi yokmuş.
Beceremediler bir türlü distribütörlük vermeyi.




Bu mesajda bahsedilenler: @ProfXavier
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Rica ederim, bir işe yarıyorsa ne mutlu bana.




Bu mesajda bahsedilenler: @norkun
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır hayır, estafirullah, her fikir değerli tabii ki.
Ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki, yanlış bilgilendirme ve bunu sonucunda hatalı satın alma olunca hakikaten içim acıyor.
Mesel en beterlerinden birisi epey.com... hakikaten en kötülerinden birisi.
Saygılarımla




Bu mesajda bahsedilenler: @szkrb
O
3 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar, robot süpürge arayışındayım 150m2 bir ortam ve 2 kedimiz var. Konuyu da uzun süredir takip ediyorum ama kafam sürekli karışıyor. Örneğin kimi arkadaşım Viomi'den memnunum diyor ama konuya baktığımda marka karşısında bir duraklıyorum. 2 senedir ara ara bakıyorum konunun uzmanı bir arkadaştan ta yardım alabilmeyi çok isterim.

Aklımda uzun süredir olan model Roborock S6 MaxV. Bu aralar her şeyin fiyatı artıyor git gide ve bir an önce almak gerektiğini düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir ürün müdür? Bu fiyata şunu almalısın dediğiniz bir başka ürün var mıdır? Garanti konusunda, elektronik bir ürün olduğundan her an her ürün arızalanabilir diye düşünüyorum bu yüzden Roborock'ların garanti durumunu merak ediyorum. Trendyol gibi ortamlarda ithalatçı garantililer ile Media Markt, Vatan gibi resmi dist. garantililer arasında bin liralara yakın farklar bulunuyor. İthalatçı garantiliden uzak mı durmak gerekir?

Vaktinizi ayırdığınız okuduğunuz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Binbaşı

Merhaba bugün ikinci el Roidmi Eve plus sahibi oldum.Ürünü aldığım kişi kullanım kılavuzu ve kutularını attığı için. Kafama takılan bir kaç bokta söz konusu. Cihazı modeme bağlayıp kurulumu tamamladım. Ancak ilk temizliğe başladıktan sonra şarja git dediğimde istasyonu bulamıyor. İkidir el ile götürüp yerine koydum. Harita tamamlanmadı acaba ondan kaynaklı olabilir mi ? Bir de istasyonda display fotoğraftaki gibi ne şarj süresi ne başka bişey aynen göründüğü gibi duruyor. Uygulama olarak Roidmi kendi uygulamasını kurdum.Mi Home mi kullanmam gerekiyor ? Hangisi saha kullanışlı ?

Birde yedek parçaları en uygun nereden temin edebilirim. (Filtresi torbası fırçası vs)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Binbaşı

Merhaba bugün ikinci el Roidmi Eve plus sahibi oldum.Ürünü aldığım kişi kullanım kılavuzu ve kutularını attığı için. Kafama takılan bir kaç nokta söz konusu. Cihazı modeme bağlayıp kurulumu tamamladım.

Ancak ilk temizliğe başladıktan bir süre sonra şarja git dediğimde istasyonu bulamıyor. İkidir el ile götürüp yerine koydum. Yoksa gezinip duruyor.
Harita tamamlanmadı acaba ondan kaynaklı olabilir mi ?

İstasyonda display bölümü fotoğraftaki gibi ne şarj süresi ne başka bişey aynen göründüğü gibi duruyor. (Fotoğraf)

< Resime gitmek için tıklayın >

Uygulama olarak Roidmi kendi uygulamasını kurdum.Mi Home mi kullanmam gerekiyor ? Hangisi daha kullanışlı ?

Yedek parçaları en uygun nereden temin edebilirim. (Filtresi torbası fırçası vs)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O
3 yıl
Yüzbaşı

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Resmi olarak birebir Roborock servisine ulaşamıyorsak dediğiniz gibi sağlam bir satıcıdan almayı deneyebilirim.

Ürün ile ilgili bir sorun yaşamamız durumunda garanti kapsamı dışında Türkiye'de servisi iyi olan yerler var değil mi?

Yurtdışından getirtebilme imkanım var ancak bozulma durumunda burada parası ile de olsa servisi iyi olan yerler bulunuyorsa bu seçeneği de düşünebilirim. S6 MaxV 7400, Normal S7 ise 8900 gibi bir fiyata geliyor öyle olunca.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Harita tam anlamıyla çıkmayınca başka hiç bir işlem yapamazsınız. Doğal olarak tamam olmayan bir haritada yerini bulamayacaktır.
Forumun ilk mesajını veya hepsirobot.com/kurarken sayfasını okuyup yeniden deneyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @PLTMGNM
M
3 yıl
Yüzbaşı

Üstadım merhabalar. Sayenizde sonunda Roborock s7’yi aldım ve kullanmaya başladık. Sitenizde yazdığınız gibi kurulumunu da yaptık. her şey çok iyi öncelikle çok teşekkür ederim seçmemde yardımcı olduğunuz için. bir kaç sorum var. acaba bu cihaz sürekli
şarjda mı kalacak? yani dock prize takılı mı kalsın sürekli? dün dockun fişini bir kaç saatliğine çıkarmıştım robotun şarjı eksilmişti açtığımda. bu neden oluyor acaba. robotu uykuya almanın bir yolu yok mu? tatile giderken ne yapacaz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşlar,
80m2 evimde kullanmak üzere robot süpürge araştırmaya başladım.
Bu konuda nelere dikkat etmem gerekiyor.
6.000 - 7.000 TL arasında tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?