Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 12 misafir, 5 mobil kullanıcı
61455
Cevap
2597714
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1911. sayfa)
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ben de şimdi tanıtım dökümanlarını topluyordum, çok yaşayın, erken davranmışsınız.
Bu Roborock'un bir süredir Veniibot ile birlikte üzerinde çalıştığı yeni mop yıkama platformu.
Ecovacs N9 serisine rakip olarak çıkartacak yakında, henüz sadece lansmanı var ve her ülkede tanıtılmayacakmış.
Yılbaşında yazmıştım bu sene inanılmaz modeller çıkacak diye, arka arkaya geliyorlar işte.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cerci46
C
4 yıl
Yüzbaşı

Ortalık iyice şenlenecek gibi hocam 😊



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hem de nasıl!
İki ürün daha var beklediğim, sonrası tufan...




Bu mesajda bahsedilenler: @cerci46
A
4 yıl
Yarbay

Robotlarda bu kadar çeşitliliğe ve gelişmelere karşın bu cihazları hiç duymamış olanlar için de uyarı gerekiyor galiba. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

N
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: cerci46

Buda yeni tanıtılmış galiba. Bezi kendi temizliyor ve hazneye su dolduruyor.

https://www.youtube.com/watch?v=jMmwy5xG_1Y
Roborock u o yüzden seviyorum. Her zaman innovatif, yenilikçi. Piyasanın iyi oyuncusu olma peşinde hep.



W
4 yıl
Yüzbaşı

Bir çok kişinin robotu ilk kullanımda veya 2. kullanımda çiziliyor.

İnsan o kadar para verdiği bir aletin çizilmesine çok üzülüyor açıkçası.

Bence robot süpürgeyi satın almadan önce veya satın alıp çalıştırmadan önce bu tarz yazıları okuyup kesinlikle evde düzenlemeye gitmesi gerekiyor.


https://internetteararken.blogspot.com/2021/02/robot-supurgeyi-ilk-calstrmadan-once.html
https://internetteararken.blogspot.com/2020/06/ecovacs-deebot-ozmo-950-robot-supurge.html



H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Roborock G10 640USD fiyat ile Çin’de satışa çıktı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Üç haftada 1000 Roborock S serisi batarya satılmış. Şiparişlerin 1/3ü forum müşterilerimizden. Tüm satılanların %22si de yüksek kapasiteli tipten.
Güveninize çok teşekkür ederim, minnettarım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
4 yıl
Çavuş

Sevgili Dostlar

Puppyoo R6 Home evlerinizi temizleyecek sizde bu temizliğin keyfine varacaksınız:)

Kampanyamız devam ediyor.

3 Yıl Garanti
@Hepsirobot servis hizmeti
IR sensörü ile aktif haritalama özelliği
6400 Mah Pil gücü
4 Saat kesintisiz Temizlik
Türkçe uygulama
Türkçe Kullanım Kılavuzu
Onlarca farklı özelliği ile ....


https://www.hepsiburada.com/puppyoo-r6-home-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-paspas-4-saat-calisma-suresi-6400mah-pil-p-HBV00001ADS1G?magaza=Puppyoo%20T%C3%BCrkiye




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
A
4 yıl
Çavuş

Merhaba, iyi akşamlar, çok yüksek bir sayı gibi geldi bana, Aliexpreste 400-500 tl civari görünüyor fiyatlar. Güzel bir bütçe gerekiyor sanırım bu sayılara ulaşabilmek için. Acaba urunleri stokmu tutuyorsunuz yoksa siparis usulü mu getiriyorsunuz. Bende de s5 max var ve belliki zamanla pil ihtiyacımız doğacak. Birde piller ithal midir, orjinal midir, fason yerli uretim midir? Garantisi varmidır?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Çok yüksek sayı derken, satış adedinden mi söz ediyorsunuz, fiyatlardan mı?
Satış adedi gerçek ve bence çok da normal çünkü Roborock 4 senedyi aşkın süredir var ülkemizde biliyorsunuz, onbinlerce S serisi satıldı ve satılmaya da devam ediyor. 2.5-3 seneyi bitiren robotlarda batarya ihtiyacı olması çok doğal.

Fiyatların tartışmasına giremeyeceğim, her şeyin bir yatırım maliyeti var. Tüm bataryalar tabii ki yasal garanti altında satılıyor.

Bataryalar ile ilgili bilgileri websitemizden bulabilirsiniz, hücre markalarına kadar yazıyor orada. Endüstriyel kalite LG ve Molicel hücre kullanıyoruz (normal piyasa hücre seviyesinin iç dirençleri fanı yüksek güçte çalıştırınca cihazın kilitlenmesine yol açıyor). Tabii ki stoklu çalışıyoruz, bu kadar adedi siparişle karşılamak mümkün değil.
Sadece Roborock değil tüm Ecovacs, Anker, Shark, ilife ve Xiaomi serilerine de batarya üretimi başladı, yakında hepsi sitede olacak, pazaryerlerinde satılmayacak.

Aliexpress üzerindeki kalitesi bilinen üreticiler ile paralel fiyatlardayız, 5200mAh ve 7000mAh ayrı ayrı olmak üzere, onlara ödeyeceğiniz ek %20 vergi cebinizde kalıyor.

Saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
A
4 yıl
Çavuş

Satis adetlerinden bahsetmiştim. 1/3 dediğiniz rakam 300 civari forum kullanıcısı demek. Burada yazan 10-15 arkadaş var zaten. Kusura bakmayın 1000 adet 3 haftada abarti gibi geldi hatta ilk başta 100 yerine herhalde yanlışlıkla 1000 adet yazdığınızı düşünmüştüm. Doğruysa da tebrik ederim bu hızla yılda 12-13 bin pil satarsınız. Çok çılgın sayılar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Burada yazan 10-15 kişi var diyorsunuz, haklısınız da ama mesela her hafta ortalama 10 adet Roborock orijinal S serisi bakım seti satılıyor. Ülkeye son üç senedir girmiş olan Roborock adedi yüzbinden fazla, ki bunlar pazaryerlerinin verdiği rakamlar, diğer satışları bilemiyoruz.

Hala yılda 2bin adetten fazla iRobot bataryası satıyorum ki topu topu 24bin Roomba satmıştım ben zamanında. Adetler orantılı aslında.

Satışlar o boyutu gösterirse fiyatlar da daha aşağılara iner, güzel olur.

İlginize çok teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
D
4 yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar S5 Max robotum mop yaparken su vermemeye başladı. İçini açıp baktığımda su pompasının hortum giriş yerinin kırıldığını gördüm. Ali hocamla iletişime geçtim. Sağolsun elinde mevcut olduğunu söyledi. Çin'den alsam 1 ay beklemek zorunda kalırdım. En yakın zamanda parçayı gönderecek bana. Sizin de böyle bir probleminiz varsa aklınızda bulunsun pompayı kontrol edin.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada21 -- 28 Ağustos 2021; 21:40:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
M
4 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun hocam Allah korumuş o kırılan dirsek su girişi değilde çıkışı olsaydı

Ali abi @Hepsirobot aklıma yatmayan gövde içinde sabit bir şekilde muhafaza edilen peristaltik pompanın sert plastikten yapılmış dirseği nasıl veya neden kırılmıştır? Bu tip pompası gövde içinde konumlandırılmış marka/modelden bağımsız olarak size gelen arızalı cihazlar çok oluyor mu merak ettim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @dada21
M
4 yıl
Yüzbaşı

Merhaba. Forumun sayısını çıkarırken illa yazması gerekmiyor konuya. Oturum açmamış veya üye olmamış ve konuyu takip edenleri atlamayalım. Mesela ekşisözlük sıkı takipçisiyim ama üyeliğim yok. Benim forumda işyerimin tanıtımı ve kampanyası var. Konuya yazan 2-3 senedir yok ama hala beni forumdan buldum diyip arayan ve fiyat isteyenler var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
A
4 yıl
Çavuş

Merhaba, evet takip edipte hiç faaliyet göstermeyen bir forum hayranı kitle olduğunu biliyoruz, benim burada aslında dikkatimi çeken sayılardi. 3 hafta da 1000 adet pil, günde 47 adet pil siparişi demek. Bana fazla gibi geldi onu söylemek istedim. Mesela mop bezi setleri ,bunların pile göre daha çok sayida siparis edilmesi normaldir, çünkü pile göre daha erken yıpranır. Uygun fiyatlı bulunabilir vs. 600 tl lik bir pil 3 hafta 1000 adet vs. :))



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Musty86
M
4 yıl
Yüzbaşı

Bence pil daha çok sipariş verilen olabilir. Ben mop kullanmıyorum bezim sıfır gibi. Ve ülkemizde malesef halısız ev yok denebilir. 3haftada 1000pil müthiş bir rakam orda haklısın. Bu kadar robotu olan var demek ülkemizde





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 29 Ağustos 2021; 10:52:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ben şuna yoruyorum mop ile batarya sayısının farklı olmasını; başka hiç bir yerde batarya satışı yok, fiyatlar AliExpress ile benzer ve bütün S serilerinin bataryaları aynı.
Benim sattığım mop bezleri ve aksesuar setleri Roborock orijinali, fiyatları da yan sanayi olanlarına göre yüksek, o yüzden zaten müşterim oldukça az.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu tip kırılma hiç olmaz, dediğiniz gibi orası yataklı ve korumalı bir yer.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16