Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
830
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rgb ledleri anakarta bağlamak
D
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhabalar, msi b350 tomahawk arctic anakart kullanıyorum kasa olarakta Rampage MAJESTY Tempered Glass Cam 3*120mm RGB Led Fan Usb3.0 + 2*Usb2.0 kullanıyorum bu kasanın üstüde led aydınlatmalar var ve kasanın üstünde bir control yeri var, bu control yerini anakarta bağlayıp ledleri oradan kontrol edebilir miyim?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
7 yıl
Yüzbaşı

Kasa üzerindeki kontrol butonu, sadece kasayla gelen ledli fanların renklerinin değiştirilmesi için kullanıyor. Anakart üzerinde ise led şeritler için ekstra bir çıkış var ama bu çıkışı kasanın kontrolcüsüne bağlayaman mümkün değil. Ancak ilave led şerit alırsan aşağıdaki bağlantı ile anakarta takar ve Gaming APP yazılımı ile renk değişimi yaparsın.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bilgi için çok teşekkürler : )




Bu mesajda bahsedilenler: @Berkay Eren
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.