Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
60
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Resident Evil 2, 3 ve 7 Biohazard Bu Yıl Yeni Nesil Konsollara Geliyor
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Capcom, 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 biohazard'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Her üç oyun da Ray Tracing ve 3D ses gibi son teknoloji özellikleri içerecek. PlayStation 5 sürümü ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilere sahip olacak.
 
PlayStation 4 veya Xbox One'da Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: biohazard'a sahip olan kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümlerine yükseltebilecek. PC kullanıcılarına da bir ücret ödemeden güncelleme sunulacak.
 
Resident Evil 2, daha derin bir hikaye deneyimi için baştan aşağı yeniden inşa edildi. S.T.A.R.S.'ın hikayesini anlatan Resident Evil 3, Capcom'un tescilli RE Motoruna aktarılarak yeniden düzenlendi. Aynı şekilde Resident Evil 7 biohazard'da son teknoloji özelliklerle desteklendi. 




B
3 yıl
Yarbay

FSR ve DLSS gelicek mi?



B
3 yıl
Yarbay

re 2-3 derken remake'leri kastediyorsunuz sanırım



B
3 yıl
Yarbay

Capcom a mı soruyorsun ?



N
3 yıl
Binbaşı

Resident evil remake ve zero halen 30 fps ,onu adam yerine koymuyor capcom sanırım.Acil olarak asıl bu oyunlara güncelleme gelmeli.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.