Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1590
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RENGİ SOLMUŞ SİYAH PLASTİK TAMPON İCİN PARLATICI ..
A
5 yıl (10 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba abiler ya benim aracımın bir kaç plastik yerinde solmuş rengini kaybetmiş griye dönen yerler var onun icin ne kullanabilirim tavsiyeniz varmı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl (20588 mesaj)
Yarbay

Plastik tampon araca hiç yakışmıyor aracı dandik gösteriyor bence. Eğer rengi falan solduysa hiç ugraşmayın söktürün çelik tampon taktırın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl (23352 mesaj)
Yarbay

N
5 yıl (12147 mesaj)
Yarbay

Bir kac yerde ısı tabancası uygulaması okumuştum bizim ford ka icin ( plastik boyasız tampon) araştırır ken belki o denenebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Temmuz 2020; 20:55:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl (590 mesaj)
Yüzbaşı

Ayakkabı süngeri gibi birşey var komşu arabasının bir parçasına sürdü aşırı kalıcı ne yaptıysa çıkaramadı. Online satış sitelerinde bulabilirsin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Atakante39
I
5 yıl (2456 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam merhaba. Babam yıllar önce Station Toros arabamız için tampon sütü dediği birşey almıştı. Ayakkabı süngeri ile kullanıyordu. Hatta torpidoyu falan da onunla siliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam süngere damlatıp tampona sürüyordu. Pasta cilacılara sorun onlar bilir. Camsil gibi püskürtmeli şişede satılıyordu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.