Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
820
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Renault'un direksiyonlari neden öne doğru aşırı yatık?
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Koltuğa oturuldugunda direksiyon ileri doğru aşırı yatık geliyor. Göstergeler de keza öyle. Ayrıca bugun nissan qq baktım ayni sendromu nissana da bulastirmislar. Estetikten ve konfordan uzak bu durumu bile bile mi yaratıyorlardı anlayamadım. Hem göz tirmaliyor hem de ticari araç gibi hissettiriyor. Mesela bir Ford bir VW modelleri asla boyle değil direksiyon daha dik duruyor ve US kısımdan tutarken bile uzanmak gerekmiyor.

Ayrıca yine renolarin tümünde sandalyede oturur gibi yüksekte oturuyoruz. Ben tam aksine alçak sürüş pozisyonu seviyorum ve uzun yolda alçak olması cok rahat hissettiriyor.

Renault gibi koklu bir firmanın atladığı şeyler mi var yoksa ben mi dengesizim anlamadım gitti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.
9 yıl
Yüzbaşı

Bende tam tersini düşünüyorum. Yuksek sürüş pozisyonu daha rahat. Daha fazla görüş açısı sağlıyor. Ayrica yüksek araç sürmek daha keyiflidir.
Direksiyon meselesinde ise muhendislik farki var mesela opelde reno gibi digerlerine göre daha yatik. Firma tercihi diye düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
9 yıl
Yarbay

Renault a binmeyeceksin demek ki...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

F
9 yıl
Yarbay

Kotu bir pozisyonda direksiyon özellikle megane1 de.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

megane 1 2 ve 3 + fluence hepsini sürdüm ve kaputun üstünde gidiyormuşsun hissi veriyor. sürüş pozisyonu biraz yüksek yani...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.