Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
966
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Renault twingo sistem bileşenleri önerisi
E
12 yıl (535 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Reanult twingo araç için orta düzey birşeyler yapacağım. Roadstar 6040 amfi ve pioner 1550 teyp elimde mevcut.

Malum aracın orjinal hoparlör yeri 10 cm. 10 cm ile en iyi işi çıkarabilecek bir mid tiz takımı önerilerinizi rica ediyorum. Ben sadece m acoustic marka fiyatları 125 ve 200 TL olan iki model bulabildim.

Subwoofer olarak bagajın çok küçük olmasından dolayı alttaki linkteki ürünü düşündüm. Sub ile ilgili yorumlarınızı da bekliyorum.

http://www.n11.com/xetec-box-702xsp-2x17-cm-subwoofer-800-watt-P18230036

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.