Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
308
Cevap
106120
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Renault MODUS alınır mı? (3. sayfa)
A
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: attila24

Çarpışma konusunda oradaki volvonun modusu biçmesi beklenemez çünkü teknoloji eski ama oradaki araç s40 falan olsaydı sonuçlar o zaman tam olarak anlasılırdı.kafa kafaya çarpmalarda herzaman ağır olan araç daha şanslı bunuda unutmamak gerekir örnek geçtiğimiz aylarda mersedesle kafa kafaya girmişti modus ve içindeki şöför ne yazıkki vefat etmişti.ikiside 5 yıldızlıydı.Ha bu demek değilki modus sağlam değil bence gayet sağlam.(Allah kimseye kaza bela vermesin).

Yeni bir Volvo olsaydı, Volvo'da da darbe emici teknolojiler bulunacağından Modus'a daha az enerji binecekti ve daha az deforme olacaktı.

Videodaki adamında belirttiği gibi çarpışan Volvo tam anlamıyla saf İsveç çeliği gibi bir kaportaya sahip





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 28 Nisan 2010; 3:47:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Yarbay

araç gerçekten çok tipsiz
herkesin tipsiz olarak kabul ettiği konsolu bomboş bir arabaya sırf ucuz diye biniliyor ama sonrası
acaba gülüyorlar mı gerçekten bayan arabası mı diye sorularla kendinizi yiyeceğinize başka seçeneklere yönelin
araba bence az yakan ayağı yerden kesen bir araç olmamalı şahsen bana modüsü verseniz almam
araba heybetli güçlü hatları sert olmalı tabi bu benim kişisel görüşüm
öneri olarak nissan note olabilir,yada dacia en azından tipi modüsten daha iyi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Er

Yorumları okudum Bencede Kendiniz Beğendiyseniz başkalarının yaptığı yorumun umrunuzda olmaması gerekir. Bende Ford Fusion 1.6 TDCI Lux vardı 2009 model 100.000 olunca sattım . şimdi bende 16 - 17 bin civarında temiz bir araba arıyorum. modus denk gelidi geçen bir tane ben çok beğendim arabayı bence gayet hoş bir duruşu var mesela ayrıca CAM TAVAN olması acayip hoşuma gitti içinin ferah olduğunu düşünüyorum. evet ön konsol her ne kadar başarılı olmasada bir süre sonra alışacağımı düşünüyorum... buldugum araç. 2004 model 59.000 bin km. 14 dynamiq modeli full+full ve 60.000 bakımını yaptırıp 17.500 Tl ye bırakıyor aracı almayı düşünüyorum ne dersiniz uygunmudur ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yarbay

Arkadaşım, bu konuda çevrenizin ne dediği sizin için önemli bir kriter ise aracı almaktan vazgeçin.Aracın ikinci el değerinin düşük olduğu doğrudur,satarken fazla zarar edebilirsiniz,tüm bu hususları göz ardı etmeyin.Bunun yanında değişik zevklerin,beğenilerin olması Dünya'yı tekdüzelikten kurtaran hayata renk katan değerlerdir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Binbaşı

yanlış bilmiosam renault nun utancı hiç tutulmadı piyasada


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

bence çok güzel araba.
beğenenlerin sayısı, TR de azdır.
ama donanımı ve fiyatı senin işini görüyorsa, sen beğeniyorsan komşunun beğenip-beğenmemesinden sana ne.
al gitsin
2.eli düşük kolay alınıp kolay satılmaz.
ama "--Her kör malın kör bir alıcısı olur" derler, çok severim bu lafı
senin gibi bir başkasına satabilirsin bence.
ama değerinde alıp değerinde satman önemli, başkalarının beğenisi değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Binbaşı

Modus mantıklı bir araba dediğiniz çerçevede, zaten hesaplı alıyorsunuz zararınız da yok, başkasının fikri de bir yere kadar önemli..hem çoğu insan arabadan ncap tan, donanımdan vs anlamaz, aslında saçma fikirler verip dururlar ve kafa karıştırırlar..Yani çok önemsememek gerek..Kendine güven sorunu yaşayan insanlar başkalarının fikirlerini aşırı önemserler..Buda işin başka boyutu..

Ayrıca dizel modusu olan bir arkadaşım var, adam sıfır aldı senelerdir biniyor..Arada ben de biniyorum, kötü bir yanını görmedim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Teğmen

arkadaşlar hangi arabaya niyetlensem illa bi forumda kötüleyen beğenmeyen insanlar görüyorum:D bi aracı herkes beğenmeye bilir bi sevgili gibidri bu herkes aynı şeyleri beğenseydi çeşitlilik olmazdı şimdi modus ü bi kaç gündür bende araştırıyorum ve almak istiyorum .. donanımklarına bakıyorum bizim 2005 model elegance avensiste bile olmaya özellikleri var şimdi bu araç tipsiz diye nitelendirilebilr ama emn olun gördüğün bayıldım ben bu arabaya diyen bi sürü insan var.. ben şahesen bunu çok denedim kimseye bakmıyıcaksın bi arkadaşında dediği gibi çekemeyen insanların bir tavrıdır bu araba tipsiz alınırmı demek.. şimdi bu arabaya niyetlendim ben 20 bin civarıda cam tavan cruise kontrol 6 hava yastığı dizel 1.5 ve megan 2 motoru var bu araçta bu fiyata bu özelliklerde araç gerçekten bulmak zor üstelik daha 3-4 yaşında ve 60 binde olan araçlar bunlar.. şimdi sorarım bu özelliklerde bana bi araç sölermisiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Yüzbaşı

juniouremre,, :)
modus kullanmıştım çok kısa bir süre ,,iyi yada kötü olması tamamen beklentilerle alakalı,, kullanımı rahat bir araç,görüş açısı oldukça iyi geldi bana ,kullandığım 1.4 benzinli pek tat vermedi diyebilirim..içi oldukça ferah diz mesafeleri açısından,,yüksekliği zaten ortada..
göstergelerin ortada olması ,yüksek araç -sert süspansiyon vs gibi şeyler sana kalmış..

modus bende bıraktığı intiba ile ; hani yollarda emniyet şeridine bitişik giden, arka camda "baby on board " yazan ,direksiyonu saat 10:10 gibi tutan ,,aşırı defansif,, aile tipi kullanıcı profilini akla getiriyor..yani böyle bir yaşantı varsa çok hoş bir araç.. yok toplum içinde gözler hep üstünde olsun veya apaçi tabiri ile "yer uçağı" bir makine olsun dersen :(..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Yüzbaşı

clio nun biraz yüksek versiyonu gibi o yüzden tipsiz gibi duruyor. önemli olan senin kullanma amacın ve içine sinmesi. park sorunun varsa ve şehir içi kullancaksan neden olmasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Teğmen

arkadaşlar kendm öğrenciyim herkesin gözü bende olsun diye bi niyetim de yok zaten bana bakan araba için bakacaksa hiç bakmasın öle bi amacım olsa 97-98 bmw 320 cabrio alırım:D sadece ekonmik özellikli hoş tasarımı olan bi araç.. kimine göre bayıltan kimine göre tipsiz olması tabiki düşündürücü olsada ben dediğim gibi hangi arabayı aratsam beğenmeyenler illaki çıkıyo mesela benim 2006 dizel c2im vardı ama alırken çok tereddüt yaşadımbu ne tek kapı satılmaz piyasaı yok elinde kalır zarar edersin dediler ben 1500 tl karla sattım:D demekki her malın bir alıcısı vardır .. :D yüksekliğine c2den alışığım oda baya bi yüksek duruyordu içinde bindiğinde ama benm hoşuma gidyo güven veriyo sanki.. süspansiyonun sert olamsı bu tarz ufak araçların hepsinde var sonuçta virajda fırlatır yumuşak olsa.. pejo 307 ile bu araç arasında çok kaldım hemen hemen aynı özelliklerde bi kaç özelliği düşük olsada 2004 60 binde sunrooflu boyasız araçlarla hemen hemen aynı fiyatta şuan ..hee tabiki klasmanları farklı ama ben yaklaşık 3 aydır kim ne derse desin ne kadar kötülerse kötülesin 307 bakan ben bu arabaya bi anda yöneldim şimdi devamlı moduse bakıyorum.. işin gerçeği hangisini alacağıma ben bile tam karar veremedm ama hem yıl olarak hem donanım olarak modus şu an bir adım daha önde hayırlsı bakalım hangisi nasip olacak..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Onbaşı

o fiyata jazz alınır colt alınır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Çavuş

Bizim komsu da var gayet de güzel araba yerden yere vurulmayı hak etmiyor bence..Tamam biraz tipsiz olabilir ama inceden bı gıderı var sonucta


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Teğmen

jazzla colt da güzel araba ama modus kadar donanımlı ve fonksiyonel değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Onbaşı

10 yıldır araba sahibiyim, üç farklı markaya sahip oldum ve dişimle tırnağımla kazanıp arttırmamın araç satın alımı yaparken sizi ne kadar seçici yapacağını benim gibi olan arkadaşlar bilir.

Öncelikle 2010 Honda civic pre sahibiyim, ikinci bir araç alacağım ve arkadaşın belirttiği 17-18000 TL tutarında konforu olabilecek bir araç düşünüyorum, sahibinden.com'u hatim ettim diyebilirim, özellikle beğendiğim araçların test verilerini de okudum, milleti boşver, ne istiyorsun o önemli, sen beğeniyorsan sorun yok, bence araba bu fiyata mükemmel bazıları tipini sevmeyebilir ki bana göre çok hoş, kimseye bakma, ben 1.4 dynamic özellikle çelik jantlı ve cam tavanlı olanlarını takip ediyorum ve beklemedeyim.

Bu arada aracı 2-3 sene önce farklı zamanlarda bir çok kere kullanma şansım oldu, ve bir çok farklı marka arabayı kullanma şansı olan biriyim, kullanımı kalitesi gayet tatmin edici ve keyifli bir araç.

İkinci el durumları için yapılan yorumlara da katılmıyorum, 2006 yılında c4 satın aldım çevremdeki arkadaşlarımın çok tepkisi ile karşılaştım, aracın ikinci eli yok vs., aracı ilana koymadan sattım:) eğer temiz kullanıyorsan her arabanın alıcısı var kardeşim.

Bence bir dakka bile düşünme temiz ise isteklerine cevap veriyorsa tercihin doğru.

Saygılar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Onbaşı

Arkadaşlar Ankara'da otomatik Modus arıyorum. Satmak isteyenler mesajla ulaşırlarsa sevinirim. Hoşçakalın...



T
14 yıl
Yarbay

renaulttan laguna dışında binek araç alınmaz bana göre..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Teğmen

bir aydır modus kullanıyorum hiç bi araç bu kadar zevk vermemişti..



B
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary
Arkadaşlar 18 bin liraya bu kadar donanımlı başka bir araç bulamadım. 2006 model 35 bin km de 1.4 Dynamic.

Üstelik euro ncap 5 yıldız almış bir araç. 2. eli zor gidiyor ama ben de ucuz bir fiyattan alıyorum diye düşünüyorum.

Ne dersiniz arkadaşlar? Renault MODUS alınır mı? Kronik arızaları var mı acaba aracın?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

o paraya mis gibi mitsubishi colt var 1.3 motor 95 beygir.konu bayağı eski ama nereden atladıysk bizde :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

keşke dizeline bakabilsen...

1.4 motor 98hp lik 2001 yılının motoru...yakar ve gider...

Videoyu izlemek için tıklayınız


İyide volvonun eski arabalarının çok çok sağlam olduğu nerden çıktı ki ?

E34'te dağıltıyor o volvoyu.Sıkıyorsa yeni s40'i çarpıştırsınlar.Modus marsa gider.


Bu mesaja 14 cevap geldi.